Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sizin de eviniz yok mu başkasının evine kamp kurdunuz gidin de rahatça oynaşalım demek gerek aslında anca verilir ağzının payı sanane yahu görüyorsan da görmezden gel arkadaş annesin diye her halta karışabileceğini mi sanıyorsun onların evi onların hayatı sanane be kadın üstüne vazife mi mutfakta ne yapıldığı kaç gündür yiyip içiyorsunuz zaten yetmez gibi bir de laf işitiyoruz ters bakışlara maruz kalıyoruz kendine gel yahu edepsizlik asıl senin yaptığın diye çıkışılması gerekiyor ama anne diye ses de edilmiyor ama edilmeli
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsıl edepsizliği yapan kayınvaliden. Hem misafir olarak bilmem kaç gündür evinizde rahatsız olduğunuz halde kalacaklar. Hemde eşinle özeline karışmaya cüret gösterecekler. Hangi hakla ya sen kimsin? Allah’tan yerinde değilim, çok büyük kükremiştim çünkü yerinde olsam. Hiç tahammülüm yoktur böyle şeylere
00 Yorumla
Senin evin ve evine çökmüşler asıl edepsizliği onlar yapıyor. Ve sen hamilesin bir de 10 kişiye yemek mi yaptırcak gayet mantıklı gitsinler lokantadan yesinler.
512 Yorumla
Soran+1 yılKarının biri dediğin kadın yani ben, o adamın eşiyim. Hayat arkadaşıyım. Evladının annesiyim. Bundan sonra ilk ailesi benim. Ek olarak, beş kadın hamile bir kadının evine misafirliğe gelip hiçbir işe el atmadan, aksine ondan hizmet bekliyorlarsa bu nasıl bir vicdan Allah aşkına? Eşim sabah kalkıp yardım etmese ben yedi kisi olduğumuz evde (5 i misafir) tek başıma kahvaltı hazırlıyor olurum. Bu bana eziyetten başka hiçbir şey değil.
Soran+1 yılKarnım büyüyor hamileliği yarıladım daha çabuk yoruluyorum daha çok dinlenme ihtiyacı duyuyorum çoğu işe eşim yetişiyor bazen ikimizin yemeğini bile eşim yapıyor ben nasıl 7 nüfus doyurabilirim hepsiyle tek tek ilgilenebilirim? Sırf bana kolaylık olsun diye eşimin dışarıdan yemek istemesi ağırlarına gidiyor onlara hizmet etmiyorum da kadınlığım eksiliyor sanki o bakışları tarif etmem mümkün değil başka türlü.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum hem de fazlasıyla misal ben : aileyi çeviren bendim annem kardesim babam da aşcı benim gibi restaurant işletiyoruz 4 kişi aile beraberdik 17 saat durmadan calısıyordum sabah 6da başlıyorum 15 cesit yemek yap ızgara tava ciğer ustalık yap 12.30 dan sonra yemek sepeti ve web sitemden akşama kadar 70 tane paket atıyordum (4 sene önce şimdinin parasıyla 7-8 bin tl demek). akşam geldiğimde bilgisayara bakıyorum dükkanda babamın dediği anneme; bak oğluna nasıl oturuyor biz mi çalışcaz hep diyordu. evli değilim ama bu örnekle ne kadar benzeştiğini vurgulamak istedim. size sanki '' işe yaramaza bak yemek yapmıyor demekki kocasına da yapmıyor hep dısarıdan söylüyor '' bakışı. Allah onları islah etsin
Soran+1 yılYaranamamak tüm mesele bu örnek de yerinde olmuş
Soran+1 yılBen hukuktan bahsetmedim bir erkek evliyse ve çocuğu da olacaksa bundan sonraki ilk ailesi eşi ve çocuğudur. Kadın için de geçerli bu durum. Aksi halde huzur olmaz o yuvada.
- +1 yıl
hukuk, hayat okulunda geçerli değil
- +1 yıl
sana şimdi bi koyarım karnında beşizle dolanırsın
Sayenizde kuytu köşe kalmadı deseydin. Oğlunu leylekler getirdi galiba
21 Yorumla
Soran+1 yılVerilecek en iyi cevap olurdu da işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin en korktugum kısmı da bu aile yatilari falan. Özellikle ayni sehirde hic sevmem yatiya kalmayi aşırı gereksiz. Farkli sehirse de kisa olacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının sevdiği adamı öpmesinden daha fazla normal bir şey olamaz bence.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDeğil tabi ki.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla değil. Hamileliği yarılamıştın, niye sizde kalıyorlar ki hâlâ? Ayrıca insan kınadığı bir insanın evinde niye misafir kalmaya devam eder ki? ☺ Madem kınıyorlar kendileri de işin bir ucundan tutsalar, sonuçta yabancı da değiller, kendileri de mutfağa girip kahvaltı, yemek hazırlayabilirler.
Yanlış anlama canımın içi ama ben kayınvalide olsam oğlumun parasına kıyamam, her gün dışardan sipariş etmesine dayanamam, gelinime de karışmam, kötü olmak istemem, girer mutfağa yemeği kendim hazırlarım, sonuçta hazıra dağ dayanmaz.
Ben biraz geri kafalı düşünüyor olabilirim bana göre büyüklerin yanında eşlerin birbirini öpmesi çok doğru değil, yani bir, iki kez öpülebilir de, suyunu çıkaranlar var, kucağına oturanlar, dizine yatanlar var :D ki seni tenis ediyorum tatlım.
Sen mutfakta sevdiğin adamı öptün, aile büyüklerinin yanında değil, ayrıca onlar da büyük olsun görmezden gelsin canım ne var yani, insan mutlu olur be, ben kayınvalide olsaydım mutluluktan uçardım gelinim oğlumu seviyor diye❤ Mutlular diye gönlüm rahat ederdi.
Kayınvalideni anlamıyorum da, seni kınamakla meşgul olacağına, oğluna para harcatmasa daha iyi olmaz mı?
Sonuçta bu adam seni seviyor, seninle mutlu, kime ne!10 Yorumla Boş ver takılmaya değmez. Sen bebeğinizin sağlığını düşün, stres üzüntu yapma. Bak eşin de senin yanında, seni ezdirmiyor. En önemlisi budur, olay eşte biter hep.
Ev mahremdir. Sizin mahreminize girip sonra da buna laf etmeleri saçma. Tabikide bilerek önlerinde özelinizi yaşamamalısınız ama zaten başbaşa olduğunuzu söyledin. Normal de asıl ondan sonra kendisi utanıp gitmeliydi de işte herkesin edep algısı farklı.
Onlara "Lütfen hiç çekinmeyin, kendi eviniz gibi hissedin sonuçta evlatlarınızın evi. Canınız ne isterse gidip hazırlayabilirsiniz, hiiiç yabancılık çekmeyin lütfen." de. Belki mesaj yerine ulaşır.
Ay cidden anlamıyorum yaa. Benim bildiğim anneler hamilelikte çocuğuna yardım olsun diye gelir. Gelip hizmet beklemek nedir. Ayrıca hani aile algısı, niye günlerce misafir gibi takılıyorlar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Hayır değil ev sizin rahatsız olan onlar. Kendi evlerine gidebilir ve görmezler. Yaptıkları çok saçma birlikte yemek yapabilir birlikte yiyebilirsiniz. anlayışsiz saygısız insanlardan nefret ediyorum. Kocam tabi öperim ne odası ne ayıbı
00 Yorumla Takıldığım tek şey evde o kadar kişi varken dışarıdan yemek söylemeniz. Biri mutfağa girip yapabilir illaki. 5 aylık hamile kadının evine misafir gelmek de ayıp olmuş. Aile olabilir ama düşünmeleri de gerekiyor.
Eşiniz ile aranızda geçen hiç bir şey edepsizlik olmuyor. Gören rahatsız oluyorsa evine gidebilir. 😒12 Yorumla
Soran+1 yılBırak mutfağa girmeyi yemek yapmayı eşim ve benimle birlikte evde yedi kişiyiz eşim yardım etmese beş tane kadından bir tanesi gelip kahvaltıya yardım etmiyor.
+1 yılYani müneccim değilsin neticede o sırada mutfağa dalacağını önceden hissetmen mi gerekirdi hayret bişey ne düşüncesiz insanlarmış. Sabretmeye çalışmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. İyi tarafından bakmaya çalış. Eşin seni düşünüyor seviyor gibi görünüyor ve eşin için duruma katlanmaya çalış. Sevgi, evlilik bunlar fedakarlıkla sınanan şeyler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkurken daraldım utanmaza bak hem evine kuruluyor hem de edepten bahsediyor valla deli oluyorum böyle insanlara. Onlar gidene kadar annenin evine git. Ezdirme kendini ayıp olur diye düşünme. Bu tarz insanlar kendilerine saygı göstereni değil de köpek çekeni el üstünde tutuyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim hamile bahan doğum zamanına yaklaşınca yardımcı olmak amacı ile gelinir. Onlar kendi zamanında hamileyken tarla sürüp doğumu tarlada yapıp çalışmaya devam eden nesilden geliyor. Zamana uyum sağlamak lazım. Bu konuyu da en iyi kocan çözer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana yardım etmemeleri başka bir mesele, mutfakta öpmen başka mesele.. Sen gelip kalmalarından rahatsız olmuşsun, yardım etmemeleri de seni gıcık etmiş. Haklısın. Kocan dışarıdan yemek söyleyerek sana destek oluyor işte yapacak bir şey yok. Ama keşke mutfakta öpmeseydin 🙂 tamam senin evin ama misafir var yani biraz dikkat edilebilir. Gitmelerini istiyorsun anlıyorum... Belki gitsinler diye böyle davranmış olabilirsin.. Bilemiyorum. Neyse olan olmuş. Hayırlısı bakalım
04 Yorumla- +1 yıl
Kendi evi? Ayrıca evliler kadın hamile yani bunda absürt bir şey yok ki içinden gelmiş öpmüş gayet normal. Belli bi saatten sonra insan evdeki misafirden daralıuor rahat hareket edemiyor bunlar 3 gündür üşüşmüşler kadıncağızın üstüne daralmıştır vallahi okurken ben sinir krizi geçirdim
- +1 yıl
@Mavidenizyildizi canım benim konuyu iki farklı açıdan ele aldığımı görmedi isen bu konuda bir şey diyemem.
- +1 yıl
Yok gördüm makul bir yorum yapmışsın ama ben biraz kendi ailemin içinde de gördüğüm için kendim direkt empati yapabiliyorum takıldım keşke yapmasaydın dikkat etseydin denilince insan kendi kendine acaba yanlış mı yaptım diye dert edebiliyor o yüzden yazmak istedim. Sinir krizi geçirdim dediğim de senin yorumun değil yaşanılan olayaydı
- +1 yıl
@Mavidenizyildizi anlıyorum seni.
Hamilesiniz, 5 kişiye hizmet mi edeceksiniz bir de? İnsan yardım eder hamile kadına. Ayrıca misafirliklerini kısa tutmalılar, sizden iş beklemeleri ne saçma. Rahatsız oldukları durumda evden gidebilirler.
10 Yorumla
+1 yılEvin sahibi sen ve eşin kendi evinde istediğini yapabilirsin. Kayınvalidenin deyişi ile bu edepsizliği görmek istemiyorsa kendi evine gidebilir. Acaba kayınvaliden eşiyle karşıdan selamlaşma ile mi çocuk yapmış
00 Yorumla
+1 yılO evinize çöreklenenler utansın. Yemin olsun ben bir günlük bile olsun kimsenin evinde yatılı kalmayı hiç sevmiyorum. O kadar bunalıyorum ki…Ayrıca ev sizin eviniz kayınvalideniz de eşinizle aranızı bozmak ister gibi öyle konuşamaz. Siz eşinizle tartışmamaya çalışın üç beş günlük misafirler için birbirinizin kalbini kırmayın lütfen onlar bir şekilde evinizden çıkıp gider siz doğacak çocuğunuzu düşünün
00 Yorumla
+1 yılEdepsizligi onlar yapmiyo da siz mi yapiyosunuz yani? Eviniz yokmu kac gundur istila ettiniz yalniz mi biraktiniz sizde edep yokmu desen ne diyebilir ki. d bence sorun yok devamke
00 Yorumla
+1 yılSöyleyebilirsin, hamileyim ben yoruluyorum yardım edebilir misiniz? Yok derlerse sen de onlara hizmet etmezsin kendine hazırlarsın sadece olur biter. Yakında giderler zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten ne kadar dusuncesız varsa o hun ordalardıe
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kocanla konuşacaksın bizimle değil kocan artık yol verecek herkese hem yardımları yok hem de üstlerinize biniyorlar çoktan kapı önüne koymuş olmanız lazımdı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim annem gelip şöyle dese ''Dikkat et gece senin odada olaya girişmeyelim'' falan derim
Şu edepsiz ihtiyar bunakların millete edep kumkumalığı yapmasına tilt oluyorum.00 Yorumla Burada ayıp olan tek şey; hamile olan bir kadının evine gidip ona yemek yapmasın da yardım etmemek. Kahvaltıya bile yardım etmiyorlar demişsin. Bir de müstakbel kocanı öpmen mi ayıp olacak? Orası sizin eviniz. Ve hamilesin en önemlisi.. İyi dayanıyorsun valla.
00 Yorumla
+1 yılay esin de sen de gayet haklisin ne varmis insanlarin birbirini sevip opmesinde aaaaa bu eski kafalarda olan insanlari dovesim geliyo syrica hamilesin esin ne guzel dusunuyor seni yemek getirtiyor cok dusunceli bence kayinvaliden oglundan seni kiskaniyor
00 Yorumla
+1 yılHem eve çökün mk hem öpüşmenizi görünce bu ne edepsizlik. S! ktiri bir çekicen, görsünler o zaman edepsizliği...
10 Yorumla
+1 yılCanım ya herkes ne yazıkki kendi yaptığı edepsizliği görmüyor hep gelinler edepsiz oluyor anlıyorum seni Allah yardımcın olsun😊
00 Yorumla
+1 yıl5 aylık hamile kadından hizmet mi bekliyorlar ben anlamıyorum bizim millet sen rahatsız olma ben kalkarım diyen millet değil miydi hangi milletti o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılÖpebilirsin. Hatta mutfakta tezgah fantazisi bile yapabilirsin. Görmek istemeyen, bunu ayıp karşılayan s*ktirsin gitsin kendi evine.
00 Yorumla
+1 yılHamileyim ve rahatsızım diye yatakta kalkma sende. Misafirlik 3 gün. Pandemi var, covid olsan bebeni kaybedersin.
00 Yorumla
+1 yılBence edepsizlik değil bana böyle bir tepki gösterseler çok ters davranırdım ama bence görmezden gelmelisin en azından gidene kadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Yooo gayet normaldir. Hele hamilelikte bol bol yapıp çocuk huzurlu olur tüm yaşamına pozitif enerji olarak yansır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılEvet edepsizlik çünkü karı koca öpüşür mü ya aklınızımı oynattınız nerde görülmüş bu ya olacak işmi hayret bir şey 🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo istersen ye kocanı nshdhhsej. Kendileri öyle alıştığı için bir de evinde öpüyorsun yani rahatsız olduysan git kardeşim
00 Yorumla
+1 yılneden sizde kalıyorlar hamilesin bir de hizmet bekliyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ameliyat olduğu doktor bizim yaşadığımız şehirde. Kontrole gelmiş gelirken kızlarını gelinini falan da getirmiş. Aynen öyle beş tane kadınlar benden hizmet bekliyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normalde edepsizlik olurdu belki ama onların da günlerdir sizde kalması doğru değil o yüzden çok takılma rahatsız oluyorlarsa giderler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılHayır canım ne alaka kendi evin asıl edepsizlik onların misafirler sonuçta ne bu böyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAboov kocayı da öpmek edepsizlikse ohoo sdfjkgd
00 Yorumla Kalkma çay doldurmaya falan kendileri koysun o kadar uzun misafirlik olmaz
00 Yorumla
+1 yılHiç takma ya, gerçekten o lafı takmayarak onu delirt bir daha öp
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar saçma bir düşünce, sonuçta kocan ister öpersin ister becerirsin
00 Yorumla Ben olsam daha da samimi davranırdım kocam değil mi öper yakınlaşırım. Utansın gitsinler işte
00 Yorumla
+1 yıldeseydin edepsizlik yapıpta çocuk yapmasaydın o zaman bunları görmezdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ailen gelse aynı durumda olurmuydun biraz tahammul bunlar devamlı sizde yaşayacak değiller birnirinizin ailesine saygı tahammül edin bu birbirinize olan sevgi ve saygınızın göstergesidir
00 Yorumla
+1 yılsalonda kucagına oturda öp ancak öyle giderler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılahlak nedir bilmeyenler için edepsizlik bu. utandıysa görmemezlikten gelsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Düşüncesizlik ve geline farklı gözle baktıkları için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılEdep diye bir şey varsa Bi hadi ordan gidin de rahat edelim diyemedin mi?
00 Yorumla
+1 yılboş ver onları kocan degil mi öp gitsin ne diyolarsa desinlerr
00 Yorumla
+1 yılcok yani 3 gunn ister istemez insanin cani cekerr gecekeri sessiz sekikde yaoabilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıcan bu hem ev senin evin istediğin yerde öp koklaş kime ne
00 Yorumla
+1 yılkendi evinde kocanı öpmenin nesi edepsizlik? bencil kadın rahatsız oluyorsa evden gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Ben olsam hemen cevabını verirdim. Sayenizde kuytu köşeyi gözler olduk eşimle evimizin içinde die.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıloha oha, karı kocasınız. edep kaynananda yokmuş demektir bu.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar taşlamaya bayılır ve hamile bir insana bu kadar yük olmak çok yanlış seninde hormonların sıkıntıların var onların bu bunu düşünüp anlayışlı olması lazım sıkma canını yeter ki eşi sana destek olsun senden yanaysa sıkma canını
00 Yorumla
+1 yılDeğil abla onlar da b, kunu cikartmislar kusura bakmasinlar da sizin evinz yani kime ne ne yaptiginizdan ve hamilesin dikkat et cok fazla ugrasma sadece her seylerine tamam de gec sinir oluyolar genelde ben oyle yapiom
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum en kısa zamanda giderler. Kocanı öpmekten hiç vazgeçme. Mutluluklar 👋👋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de olmayan kocamı öpesim geldi simdi😂Sen de yavrum cek yatak odasına kocanı çıkma sabahtan akşama odadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBem olsam cevabı yapistirirdim ( ben evimin her yerinde eşimle oynaşırım asıl senin evin yok mu diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının yanında öpmen uygun olmamış ama sen de bilerek onlar varken yapmamışsın.
00 Yorumla
+1 yılİnsan mutlulugunu gorunce sevinir bunlar gelinini uzmeye calisiyor nasil yapi boyle. Gelinini hoş et ki o da kocasina daha guzel yaklassin. Simdi noldu moralini bozdu keyfini kaçırdı. Girmezden gelebilirdi kari kocasiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkayınvalidem öyle olsaydı kovmuştum onu evden çok şükür öyle biri değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil tabiki de ya hala eski kafalık var maalesef kendi evinde kocanı da öpememeyeceksen ohoooo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bakma ona halt etmiş o içinden nasıl geliyosa öyle davran
00 Yorumla
+1 yılkıskanmıştır seni inadına gözünün önünde öp edepsiz derse de evet edepsiz olmak hoşuma gidiyo de😀
20 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne