Kızlar evlenmek istediğiniz erkeğin yaptığı ---İŞ--- sizin için önemli mi?

Önemsiz diyemem. Ama kazancına bakarım. Bundan yıllar önce Uludağ Sözlükte yazarken biriyle konuşmuştum. O zamanlar dolar kuru bu kadar değil. Adam Çin’den seks oyuncakları, mastürbatör getirtip internet üzerinden satıyormuş. Seksshopu varmış. Dükkanım da var dedi ama çoğunlukla internetten satıyormuş. Kendisi dalga geçiyordu hatta kimsenin gelmediği ama satışların tıkır tıkır olduğu dükkan diye. Bazen mallar bozuk çıksa bile kişi
itiraz edemiyordu rahatlığı burada diyordu. Kargoda zarar gördü diyelim benim dildomu kırmışlar Tüketici Hakem Heyetine şikayet edeceğim paramı geri alacağım muhabbeti olmuyormuş. 😂😂😂 Eee dedim evlenirken oğlunuz ne iş yapar diye sorunca ne cevap vereceksin deyince ya o iş sıkıntı işte esnafım diyeceğim diyordu. Ama kızı çok mutlu olur o ayrı falan demişti. Yani onunla konuştuğumdan beri bu benim aklımı çok kurcalıyor. Ama işte yurtdışından nasıl ucuza getirip de satayım? Tek başına aile evinde olmaz bu yani. Ama iyi fikir yani.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bir kadın her zaman bir erkeğin güzel işi olsun ister yani ne kadar önemsemem derse desin üst olmasını ister
Yaptığı iş önemli elbette. Gidişte pavyoncu biriyle evlenmek istemem kekdkfk
Önemli tabi iş saatleri ve helal para kazanmasi da dahil
Evet önemli. Sonuçta ev geçindireceğiz benim maaşıma kalmasın.
Rahat hayat istedikleri için önemli
Tabi önemli işi mafya, hırsız, kaçakçı olabilir
Önemli kimse yolsuzluk yapan birini istemez
Önemli
Tabiki önemli
Önemli tabi
önemli
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş