.
.
Neyse bu tedavi görülmesi gereken bir şey mi yoksa normal mi? Aynı şekilde narsistlik için de geçerli..
Bazı insanlar kişisel özellikler ve çevrenin etkisi ile bu yola sapabiliyorHastalık denemez ama normal değilZevkin sonu yok insan doymayan bir varlik
Sanmıyorum ben de köle ruhluyum, çok insan var böyle. Bunu yaşamaya bak sadece
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet
Biraz hastalıklı durum ama tedavisi yok. Mazoşist değilim ama benim de kendimi bildim bileli içimde olan garip isteklerim var. Kurtulmayı denemedim mi, denedim. Ama olmuyor. Sonra saldım kendimi. Anonim profiller oluşturup beni tamamlayacak kişilerle tanışmaya başladım.
Sen, ben, o, bu kesinlikle normal değiliz. Ama yalnız da değiliz. Binlerce insan var böyle. Yüzlerce fetiş türü var. Ve bunlardan hoşlanan binlerce insanlar. Senin durumun bunların bazılarının yanında yumuşak kalır. Takma kafanı bu kadar. Altı üstü çekinik karaktere sahip bir bireysin. Seni domine edecek bir dominant ile karşılaşıp hayatını yaşamaya bak. Milletin ne dediğine bakma 😂
Ya çok normal merak etme bu da bir zevk, ben de senin gibiyim ve o direttikçe üstüne gelmekten hoşlanmana da bu arada "brat" diyorlar. Sen bir bratsın, ben de öyleyim selam fghgsbj
Zevklerimiz kesinlikle tuhaf, ama biz normaliz hiç merak etme.
böyle birşeye dahil olmuştum 3 sene boyunca olabilecek en aykırı bir şekilde o günleri özlüyorum
evet biraz hastalıklı bir durum
Yazmak istersen konuşuruz bu durumu
Bnce hastaa
Sayılır
evet
hasta
En İyi Erkek Görüşleri