Sizce hasta olmak sorun mu eksiklik mi?

Engelli veya hasta Ruhsal yönden eksik veya hasta sorunlu bireyler bende nevrotik bozukluk sebebiyle muafim askerlikten ne yaşadığımı biliyorum son zamanda yaşadıklarımı da ilaç tedavisi kar etmiyor iyileşmiyorum daha kötü oluyorum şu hayatta 1 gun sigortam oldu kendi cabamla oda böyle kalıp bu şekilde yaşamak istemiyorum beni bu halimle iş bulmaya çalışmaya zorlayan düzen zoruma gidiyor hangi doktora gitsem hele en son halimden anlamıyor derdimi bile dinlemiyo böyle olmaz diyo kovalıyor bence rahmetli anneme soz verdim kendime çalışıp gelecek kurcam diye imkan bulcam diye yaşadığım yeri de sağlıklı ortam görmüyorum kendim için özellikle psikoljk olarak görmüyorum 1 ila 5 gun içinde rapor sonucu çıkar e devlet dediler 10 15 oldu sonuç yok yalan söylediler galiba hele doktor cokbilmislik yaptı ilaç tedavisine devam etmeden olmaz dedi kovaladı azarladı çok psikoljm bozuldu ben bu benden daha zor durumdaki insanlar dahil üzülüyorum hallerine elimden bisi de gelmiyor nolcak halimiz böyle bizim?
Sizce hasta olmak sorun mu eksiklik mi?