Aşk İlişkileri Her güzelin peşinden koştun mu? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Çok önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz.. Her güzelin peşinden koştun mu?)) Her güzelin peşinden koştun mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Tam koşacak gibi oluyodum sonra caydım.😄 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Kimsenin peşinden koşmadım ve koşmamda 1 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl "Gönül, gitme gurbet ele.Ya dönülür ya dönülmez.Her güzele gönül verme.Ya sevilir ya sevilmez." 2 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Çok güzeller var ama ilgimi çeken tek tük oluyor onlara yürüdüğüm oldu.Onların gözüne de ben hoş gelmedim. 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tabi ki de güzel için ee pardon sağlık için koşmak lazım. d 2 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. lisedeyken koştum ama 1 kişinin peşinden onun haricinde olmadı 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı. Yakışıklılara asıldığım oluyor da kendi içimde Ah bu korkaklık Gidecen... Neyse 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır, bir güzelin peşinden koşasım gelmişti yakın zamanda. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayat kısa, kuşlar uçuyor, koşmak bana ağır geliyor. 1 0 Yorumla
ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok genelde güzelden ziyade Benjamin Franklin'in peşinden koşuyorum. 1 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hiçbir güzele peşinden koşacak kadar değer vermedim. Insan olan gelir konuşur anlaşır. 1 0 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Güzel diye her önüne gelen birinin peşinden koşan yarın daha güzelinin peşinden koşmak için gider 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kafa şişirenden soğuyorum. Cilveli, neşeli olsun yerine göre naz yapsın koşarım. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Beğendiğim doğrudur, sevmesini istediğim de ama peşinden kosmadim 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ben çirkin seviyorum. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapmadığı aldatmadım kimsebyokki bende kime sırtımı dönmüşüm haram zıkkım olur insallah 1 0 Yorumla
JaylinaAlisa Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hayır asla koşmadım.Teklifde etmedim.Birisine sevdiğimi itiraf ettim ve sevgili olduk, ve halada sevgiliyiz 2 0 Yorumla
herşeyerağmenngül Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Fotideki de kim dikkatimi o çekti 🙂🙃 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Kim jea wook Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Karsisina çıkıp seni seviyorum dedim ama reddedildim 0 0 Yorumla
muratyusuf23 Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Senden daha guzelini goremedim o yuzden hep yurumeyi tercih ettim ♥️😉 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Koştum da noldu değerimiz bilinmedi. 1 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Hiç kimsenin peşinden koşmadım hayatım boyunca 😌 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Hayır canım sapıkmıyım ben 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Öyle olsaydım evin yolunu bulamazdım 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gönlüme düşen güzelin peşinden koştum 1 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Tescilli dünya güzeli geçti yanımdan umursamadım 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Hayır koşmadım. Çokta önemli değil benim için :// 1 0 Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kimsenin peşinden koşacak güç enerji bende yok. 1 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Kimsenin peşinden koşmadım 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hiçbir yakisklinin peşinden koşmadim 😂 1 1 Yorumla isakcan1 +1 yıl Neden Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Koşarken vazgeçtim o koşmuştu 🙃 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güzel baktığımız oldu ama nasıp olmadı çok eskiden 1 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Her türlüsününde peşinden koşmadım 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşimin peşinden koştum benim oldu sonunda ❤️ 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzel çirkin ayırt etmem her çiçekten bal alırım. 1 0 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Koşmadım 2 1 Yorumla isakcan1 +1 yıl iyi koşmadan da oluyor zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Tam koşacak gibi oluyodum sonra caydım.😄
Kimsenin peşinden koşmadım ve koşmamda
"Gönül, gitme gurbet ele.
Ya dönülür ya dönülmez.
Her güzele gönül verme.
Ya sevilir ya sevilmez."
Çok güzeller var ama ilgimi çeken tek tük oluyor onlara yürüdüğüm oldu.
Onların gözüne de ben hoş gelmedim.
Tabi ki de güzel için ee pardon sağlık için koşmak lazım. d
lisedeyken koştum ama 1 kişinin peşinden onun haricinde olmadı
Yakışıklılara asıldığım oluyor da kendi içimde Ah bu korkaklık Gidecen... Neyse
Hayır, bir güzelin peşinden koşasım gelmişti yakın zamanda.
Hayat kısa, kuşlar uçuyor, koşmak bana ağır geliyor.
Yok genelde güzelden ziyade Benjamin Franklin'in peşinden koşuyorum.
Hiçbir güzele peşinden koşacak kadar değer vermedim. Insan olan gelir konuşur anlaşır.
Güzel diye her önüne gelen birinin peşinden koşan yarın daha güzelinin peşinden koşmak için gider
Kafa şişirenden soğuyorum. Cilveli, neşeli olsun yerine göre naz yapsın koşarım.
Beğendiğim doğrudur, sevmesini istediğim de ama peşinden kosmadim
Ben çirkin seviyorum.
Yapmadığı aldatmadım kimsebyokki bende kime sırtımı dönmüşüm haram zıkkım olur insallah
Hayır asla koşmadım.
Teklifde etmedim.
Birisine sevdiğimi itiraf ettim ve sevgili olduk, ve halada sevgiliyiz
Fotideki de kim dikkatimi o çekti 🙂🙃
Kim jea wook
Karsisina çıkıp seni seviyorum dedim ama reddedildim
Senden daha guzelini goremedim o yuzden hep yurumeyi tercih ettim ♥️😉
Koşulan oldum, biri için koştum. Oda ömürlük olacak
Koştum da noldu değerimiz bilinmedi.
Hiç kimsenin peşinden koşmadım hayatım boyunca 😌
Hayır canım sapıkmıyım ben
Öyle olsaydım evin yolunu bulamazdım
Yok :) ama koşmak gerek 💃💃💃
Gönlüme düşen güzelin peşinden koştum
Tescilli dünya güzeli geçti yanımdan umursamadım
Hayır koşmadım. Çokta önemli değil benim için ://
Hayır havalara girmesin
Kimsenin peşinden koşacak güç enerji bende yok.
Kimsenin peşinden koşmadım
Kimsenin peşinden koşmadım
Hiçbir yakisklinin peşinden koşmadim 😂
Neden
Koşarken vazgeçtim o koşmuştu 🙃
Güzel baktığımız oldu ama nasıp olmadı çok eskiden
Bir güzelin peşinden koştum, düştüm. 😂
Her türlüsününde peşinden koşmadım
Eşimin peşinden koştum benim oldu sonunda ❤️
Güzel çirkin ayırt etmem her çiçekten bal alırım.
Soru bayağı iyi yanlız 😅
Hayır ilgimi çekemiyorlar
Bir tane koşsaydım ya, bir tane...
Olamadı.
hiç koşmadım koşmamda
Koşmadım
iyi koşmadan da oluyor zaten
Koşmadım neden koşayım ki
Hayır haketmiyorlar
Güzel olmayanın peşinden bile koşmuşlardır
Hayır
Koşmadım