Aile & Toplum Görücünüz hiç geldi mi kızlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geçende anneme bir kızım var demişler ne dersiniz diye? 😅 Görücünüz hiç geldi mi kızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmeden önce çok geliyordu ben severek evleneceğim dedim bizimkiler hepsini reddetti. 3 0 Yorumla
Teacherqueenss Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl O kadar dersin işin içinde artık kimse evlenmek istediğime inanmıyor sanırım dkfkdk ama olsun görücüye pek sıcak bakmıyorum zaten 1 0 Yorumla
Ogrthnm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Geldi de istemedim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden istemedin peki Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geldi. Annesi anlatırken fenalık geçirdim. 0 31 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣 ne anlattı ki Yorumla Sakaryalim 1 yıl Oğlunu övecem diye abartının dibine vurdu. 😅 Yorumla Soran 1 yıl Peki sen ne dedin olmaz mı dedin Yorumla Sakaryalim 1 yıl Elbette. Oğlunu anlatırken çok pohpohladı. Normal bir davranış sergilemedi. Bende şüphelenip sosyal medyadan araştırdım. Bana uygun olmadığını görünce direk Red verdim. Yorumla Soran 1 yıl Hahaj sosyal medyadan nasıl araştırdın ki fake hesaptan ekledin mi Yorumla Sakaryalim 1 yıl Yok eklemeye gerek kalmadı. Her haltını koymuş zaten mal değneği. 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha sen nerelisin peki Yorumla Sakaryalim 1 yıl Sakaryalıyım Yorumla Soran 1 yıl Sakarya diye bir ilimiz var ama konum olarak nerde bilmiyorum😅 Yorumla Soran 1 yıl Komşu ili söylesene 😄 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Sağında Kocaeli, solunda Düzce. Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır ben neden hep onu Elazığ tarafında düşünüyorum bilmiyorum 😅 hep bu Sakarya Fırat dizisinden sanırım 😅 hep diyorum Fırat nehrine yakın Yorumla Sakaryalim 1 yıl Alakası yok. Biz Marmara bölgesinin doğusunda, Karadeni bölgesinin Batısında kalıyoruz. Türkiye nin doğusunda değil 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Diyorum ya bu Sakarya hep aklımda orada kalmış 😄 Yorumla Soran 1 yıl Bu arada Kocaelin de askerlik yaptım güzeldi o taraflar Yorumla Sakaryalim 1 yıl Elinin altında İnternet var. Araştır :) Yorumla Soran 1 yıl Araştırsam unuturdum ama sen burada söyledin ya senle olan sohbeti unutmam ve aklm da kalıcı olur 😉 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Ben maalesef gizli üyeyi unuturum. 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hajajw eklim istersen seni 😄 Yorumla Soran 1 yıl Hatta dur ekledim bile 😅 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Kendimden küçükler ilgi alanım değil tanımıyorsam😅 Yorumla Soran 1 yıl Hajajan deli ya her şeyi evlenmeye mi başlarsın 🤣 yani bir erkekle konuşunca illa aşk meşk mi olmalı zalım 🤣 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Evlenmek için değil. Sohbet için bile seviye ve akıl lazım. Ve maalesef bu da anlaşma konusunda sıkıntı oluyor. ;) Yorumla Soran 1 yıl Anlaşıldı baya ön yargılıyız 😄 tanımadan kestiren peşinen hüküm verenlerdeniz 😅 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Sağolsunlar uzak durmayı öğrettiler :) Yorumla Soran 1 yıl Bence sohbetimden kendini mahrum edeceksin 😅 Yorumla Soran 1 yıl Normal insan tanımadığın için ondadndır Yorumla Soran 1 yıl Direk peşinen hüküm verir sana denk olanı red eder senin seviyene yetişmeyene fırsat verirsen olacaklar kaçınılmaz olur Yorumla Sakaryalim 1 yıl "Bence sohbetimden kendini mahrum edeceksin 😅"Şu cümle benim sağlamamı yaptı. Teşekkür ederim. Sana iyi eğlenceler. Yorumla Soran 1 yıl Senin burcun ne merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Söylemeyecek misin burcunu da Yorumla
TheGirlTakingRedPill Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Evet geldi birkaç tane. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben bekarken bana çok geldi😃 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Demek ki çok güzelsin 😅 Yorumla
Merve296 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. geldi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Peki ne oldu Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evlenmeden önce çok geliyordu ben severek evleneceğim dedim bizimkiler hepsini reddetti.
O kadar dersin işin içinde artık kimse evlenmek istediğime inanmıyor sanırım dkfkdk ama olsun görücüye pek sıcak bakmıyorum zaten
Geldi de istemedim
Neden istemedin peki
Geldi. Annesi anlatırken fenalık geçirdim.
🤣🤣 ne anlattı ki
Oğlunu övecem diye abartının dibine vurdu. 😅
Peki sen ne dedin olmaz mı dedin
Elbette.
Oğlunu anlatırken çok pohpohladı. Normal bir davranış sergilemedi. Bende şüphelenip sosyal medyadan araştırdım. Bana uygun olmadığını görünce direk Red verdim.
Hahaj sosyal medyadan nasıl araştırdın ki fake hesaptan ekledin mi
Yok eklemeye gerek kalmadı. Her haltını koymuş zaten mal değneği. 😅😅😅
Hahaha sen nerelisin peki
Sakaryalıyım
Sakarya diye bir ilimiz var ama konum olarak nerde bilmiyorum😅
Komşu ili söylesene 😄
Sağında Kocaeli, solunda Düzce.
Tamamdır ben neden hep onu Elazığ tarafında düşünüyorum bilmiyorum 😅 hep bu Sakarya Fırat dizisinden sanırım 😅 hep diyorum Fırat nehrine yakın
Alakası yok. Biz Marmara bölgesinin doğusunda, Karadeni bölgesinin Batısında kalıyoruz.
Türkiye nin doğusunda değil 😅😅😅
Diyorum ya bu Sakarya hep aklımda orada kalmış 😄
Bu arada Kocaelin de askerlik yaptım güzeldi o taraflar
Elinin altında İnternet var. Araştır :)
Araştırsam unuturdum ama sen burada söyledin ya senle olan sohbeti unutmam ve aklm da kalıcı olur 😉
Ben maalesef gizli üyeyi unuturum. 😅
Hajajw eklim istersen seni 😄
Hatta dur ekledim bile 😅
Kendimden küçükler ilgi alanım değil tanımıyorsam😅
Hajajan deli ya her şeyi evlenmeye mi başlarsın 🤣 yani bir erkekle konuşunca illa aşk meşk mi olmalı zalım 🤣
Evlenmek için değil. Sohbet için bile seviye ve akıl lazım. Ve maalesef bu da anlaşma konusunda sıkıntı oluyor. ;)
Anlaşıldı baya ön yargılıyız 😄 tanımadan kestiren peşinen hüküm verenlerdeniz 😅
Sağolsunlar uzak durmayı öğrettiler :)
Bence sohbetimden kendini mahrum edeceksin 😅
Normal insan tanımadığın için ondadndır
Direk peşinen hüküm verir sana denk olanı red eder senin seviyene yetişmeyene fırsat verirsen olacaklar kaçınılmaz olur
"Bence sohbetimden kendini mahrum edeceksin 😅"
Şu cümle benim sağlamamı yaptı. Teşekkür ederim.
Sana iyi eğlenceler.
Senin burcun ne merak ettim
Söylemeyecek misin burcunu da
Hayır görücü usulü evlenmem ben
Evet geldi birkaç tane.
Ben bekarken bana çok geldi😃
Demek ki çok güzelsin 😅
Görücü istemem
geldi
Peki ne oldu
Geldi
Oldu ailem okulum var diye reddetti