Müslüm dinliyorken paylaşmak istedim, iyi dinlemeler...☕🚬✌
Sizi kaybeden insanlar pişmanlık duyuyor mudur?
Müslüm dinliyorken paylaşmak istedim, iyi dinlemeler...☕🚬✌
Çekip giden okuyorsa eyvallah diyip geçiyorum. Pişmanlık duyan biri zaten gitmez. Pişmanlık duyacaksa da benden iyisini bulurlar inşaallah diyenlerdenim. Öyle kin tutmayı sevmem. Herkesin kendi kararı sonuçta. Ben gitmeyenlerle yoluma devam ediyorum. Bence mutluluğun formülünü aramaya gerek yok. Olduğu kadarıyla yetinmeyi bilmek lazım. Beni üzen tek nokta vaktimin çalınması olur ve başkada sebep aramam.
Gerçekten de öyle oluyor bunun için miydi verdiğim onca zaman diye hayıflanıyor insan. Değmediğini anladığımız vakit...
Hatırladığımiz oluyor öyle. Yapacak bir şey yok. Sonuçta zaman tersine dönmüyor. Anladığımız vakit değil o bence daha çok anlatamadığımız vakitler diyelim.
Ya da işlerine geldiği gibi anladıkları diyelim.
Hayat bu insanlar işine geldiği gibi davranıyor ya da davranmaya çalışıyor. Zamanda her iki tarafı çalıyor. Sadece biz bunun farkında değiliz.
Farkına o an varmıyoruz evet ama anladığımız zamanda iş işten geçmiş oluyo. Sonrası vah vah tüh tüh...
Bence vah demeye gerek yok gibi. Hayatta bildiğim kural eğer yanlış yoksa bir olmusa bir de ölmüşe çare yoktur. Halbuki zamanı her iki taraf fark etmiyor. Bir taraf kazançlı olduğunu sanıyor ama oda yanılgıdır. Hayatta farkına varamadigimiz şeyler gözlerle göremediğimiz değil kalbe perde çektiğimiz şeylerdir.
Kalpte perde varsa zaten ne olursa olsun göremez görmek istemez.
Kalo gözü görmeyenin iki gözü dünyayı görse ne olur ki gideceği yer de gözlerin topraktır.
Bu söze yakılır.🚬✌
Güzel sözler her zaman bir dal yakmak içindir. Yeter ki oksijen kokan ağaç dalları yakılmasın. ✨
Teşekkür ederim, hayırlı geceler. 😌🙏
Rica ederim...
Sohbet için teşekkür ederim.
Hayırlı geceler...✨☺️
Evet hemen hemen hepsinde gördüm bunu fakat çıkmak kolay olsa da geri dönüş kapısını komple ortadan kaldırdığım için bu çok mümkün değildir. Bir şeyleri zahmet edip her şeyiyle en başında düşünecekler, düşünmüyorlarsa sonucuna katlanmak zorundalar...
Umurumda olmadıkları için, hiç gözlemlemedim. Ben birine yol verdiysem artık ona tamamen tepkisiz kalırım. Sitem etmem , söz söylemem kendi haline bırakırım. Çünkü artık benim için hiç olmamış gibidir.
Onlara sormak lazım.. pişman olup dönen oldu amaa ben istemedim.
Her şey zamanında güzel, ben ayağa kalktıktan sonra istemem ki yaramın kabuğu kalksın kanasın tekrar
Cevap
52Cevap
Evet duyuyorlar
Beni kaybettikten sonra pişman olmuş ya da olmamış açıkçası umurumda olmaz.. Ne yaptıkları ya da ne hissettikleri de zerre ilgi alanımda değil.. Zaten değeri olsaydı ben hayatımdan çıkarmazdım.. Eğer çıkardıysam kesinlikle hak etmiştir ve ne iyi ya da ne kötü hiç bir duygum ya da düşüncem kalmamış demektir. Keyifli geceler..
Herkes kendi dünyasında mutlu olsun.
Ama sanıyorum ki ilerleyen süreçte pişmanlık duyanlar olabilecektir..
Bu maddi anlamda değil daha çok yazgısal anlamda olacak diye sanıyorum.
Haksızlık gibi konular haricinde kimseye olumsuz bir şey düşünmüyorum. Zaten kendi dünyamdayım.
İnşallah ilerleyen süreçte yazgısal durumlar nedeniyle de pişman olmazlar ama ister istemez pişmanlık hissedeceklerdir diye de sanıyorum..
Neyse uzattım 😊
Duymuyorlar bence. Duymadınlar da zaten. Benden uzak olsunlar yeter. Ben artık temiz bir sayfa açtım kendime. Ve böyle daha mutlu huzurluyum. Çünkü beni mutlu edemediler. Bu saatten sonra ben kendimi mutlu edecem istediğim gibi.
Zannetmiyorum. Neyi elinin tersiyle ittiğini bilmiyor, ne kaybettiğini bilmiyor çünkü tanımak için zaman tanımıyor yüzden pişmanlık duymasını gerektiren bir durum söz konusu değil.
Çok şey kaçırıyor ama farkında değil.
Doğal olarak umurunda olmuyor, pişmanlığı yaşayan ben oluyorum. Önyargıyla hareket eden, duygusuz şekilci insanlara değer verdiğim için izlenimlerimde yanıldığım ve bir tarafını kaldırdığım için
Kimsenin kaybı değilim kendimden başka ve olmak da istemem. Kayıp olarak görülmekte istemem. Ve kayıp olarak görmedikleri için de pişmanlık sebebi olma ihtimalinin olmadığını görüyorum zaman zaman. Bu da ne yalan söyleyeyim iyi hissettiriyor.
Beraber değilsek birbirimizi kazanamamışız demektir. Kazanılmayan şey de kaybedilmez. Laflarım biraz havalı gibi ama gerçekten hep böyle düşünürüm. Kendi bedenimizin bile sahibi değilken bir başkasına ne sahibiz ne de aidiz.
Bazen düşünüyorum ölsem üzülürler mi acaba kefene sarıldığımda gülerler mi yine diye sebepsiz yere aklıma geliyor sinir bozucu sinirim bozuldu
yoo duymuyolardır neden duysunlar onların hayatında sadece küçük bir yerindeydim sonuçta onlarda benim hayatımda tabi çünkü öyle olmasaydı kaybetmezdik birbirimizi değil mi?
Çoğu arkadaşım pişman olup geri döndü, benden sonra ayrıldıktan sonra evden çıkmayan bile oldu, şaka yapmıyorum, gerçekten seviliyordum. Ama kimileri var ki umurlarında bile değilim eminim.
Özel anlamdada oldu , arkadaşlarım dediğim kişilerdede yaşadım bu olayı. Bulunmaz hint kumaşı değilim. Ama karakter ve kişilik olarakta kendimi en iyi ben bilirim.
Kimisi seviniyor, kimisi üzülüyordur. Gerçek şu ki, herkes hak ettiğini buluyor.
Kiminin kaybı kiminin kazancıdır.
Öyle veya böyle her şey bir biri ile bağlantılı.
Beni kaybeden pişmanlık duymasın. Sonra saçma sapan ruh hallerine bürünüp hadsiz hadsiz hareketler yapıyorlar.
duyuyorlarsada umrumda degil haberim yok bile görmüyorum duymuyorum relaxx benden giden ister pişmanlık duysun ister sela duysun
Duyuyordur. Beter olsun. Bir insan bütün insanlar adına ya önyargı oluşturur ya da için bir umut doğdurtur. Giden kaybetti ben kazandım.
İlk soruya cevaben Duyuyorlardır ama nafile
2. soruya gelince At gibi giden it gibi dönsede kapıma bağlamam
Ne duyuyorlar, ne görüyorlar bilemem, bilmek de istemem. Allah hepsinin yolunu bahtını açık etsin. Herkes kendine bir kara tren bulur.
Belki değer yanındayken verilir gidince geri gelende yaşanmışlıklara göre değişir, sahip çıkmadığın kişiye başkası sahip çıkınca hesap bile soramazsın
Bilmem, bunu kaybedenlere sormak gerekiyor. Zaten kaybetmişse dönüşü olmayan yola girilmiştir, pişmanlık duysa da duymasa da artık olay bitmiştir.
Evet tam evlilik aşamasında idim eski nişanlım aradı bir gülüşüne dünyayı yakarım dedi kusura bakma ben evleniyorum dedim 😂
Her türlü kendileri kaybeder, bana ne pişmanlıklarından. Kaybetmeden önce düşünselerdi.
Duyanlar oldu duymayanlarda vardır ama banane yani bundan eskide kaldı
Canları cehenneme konunun o kısmı ile ilgilenmiyorum
Pişmanlık duyduğunu o kadar belli ediyor ki bu beni içten içe besliyor ve egomu okşuyor
Olan olmuş artık bunu düşünmenin kimseye faydası yok ileriye bakmalı
Pişman olacak olsalar çekip gitmezlerdi.
Değillerdir.
Yani pişmanlık duymuştur. Dönmek isteyenlere ise ödeşmek adettendir Cevabı yazıyorum Birgün aynısını yaşamalı dimi
Duyuyorlar dönenler oldu ama ben istemedikten sonra önemi yok
Bu düşünüp kafa yoracağım bir şey değil tamamen kendi problemleri 😉
Tabiki istediler ama giden gittigi gun bitmistir canim ne kadar yansada gormezden gelirim
Duyan vardır duymayan vardır ama çoğu kişi duyuyor bunu biliyorum ama son pişmanlık fayda etmiyor
Köpek gibi pişman oluyorlar ama benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
kesinlikle duyuyorlar..
bunu tekrar tekrar aramalarından anlıyorum..
Ulan umrumda değil beni kaybeden insanı defterden silmek yerine direk defteri yırtar atarım bende dönüş yok böyle konularda
Valla benimkisi sıraya diziyordu. Benden sonra da dizmeye devam etti. Ne aramasi. Aklına bile gelmem ki.
düşüncem su yonde ;
under my in dick kasımpaşa
“Gerçekten değer veren insanlar” kaybettiği için pişmanlık duyar😌😌
özelden aradıklarına göre demek çoook pişmanlık duyuyor lar
Beni kaybedenin ne hissettiği ile ilgilenmiyorum ben
Bilmem Allah bilir ama bende giden gitmistir geri vites yok gittigi gun bitmistir.
Özlerler beni. Benimle zaman geçirmek güzeldir.
Sohbetimi belki özler belli olmaz
Bilmem duyan varsa bu güne kadar söylemedi
Mudur değil duyduğunu itiraf ettiler..
Kabul etmiyorum ki, giden gelemez.
Kim üzdü lan benim dünyalar güzel ablamı.
Bçvalla bilmiyorum açıkçası umrumda değil
Duyar
Pişmanlık duyduğunu yıllardır dile getiriyor
Bilmiyorum ki sormak lazım
Gelene git gidene gel demem
Gerisini bilmem.
Evet çok dönen oldu ama son pişmanlık neye yarar
Kapıda çok havladı ama o kapı kapandı
Duyanlar vardır, kıyamam. 🤭
Hayır, pişmanlık duymuyorlardır.
Dönmek istediklerine göre evet.
Çokkkk, ama son pişmanlık fayda etmiyor