Belki bazının aklının bir köşesinde yer edinmişimdir ama vazgeçilmez değilim. Bir şey için pişmanlık duysalar bile bu beni kaybettikleri için değil, yaptıkları hata ve yanlışlar içindir.
Beni kaybeden insanların çoğunlukla bir hatası var ki onları hayatimdan çıkardım. Durup dururken kimse böyle birşey yapmaz. Pişmanlıkları vardır elbette , ben onları affedip Allaha havale ettim kendi yolumu çizdim. 🖋
Beni kaybeden insanlar geri dönmeyi sözlü bir şekilde beyan edecek insanlar değil malesef. Oda benim kendim gibi mizacı sert sevgisi dilsiz insanlar biriktirmemden ötürüdür.
Kesinlikle pisman oluyorlardir çünkü ne olursa olsun kimseye hicbir koşulda zarar vermedim ve veRmem kimseyi terslemem asagilamam asla kavga etmem lokum gibi insanim 😂
Dönen çok dönmeyecek kadar başımı dönderebilecek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet gerek normal arkadaşlarımdan gerekse sevgili olduğum ve bitiridiğim insanlar yıllar geçtikten sonra bile pişmanın deyip döndüler tabi inandık mı hayır 😀
Beni terkedenler hep döndü ama insan terk edilince ve araya uzun bir süre girdiyse geri döndüğünde aynı sevgiyi bulamaz hatta sevgi kırıntısı bile bulamaz herşey tazeyken güzeldir geleceksen niye gittin derler adama
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet, hepsi zamanla birbir tekrar geri dönüyor. Halbuki zamanında sonra pişman olacaklarını da söylüyorum 🙄