Aşk İlişkileri Evli patronumu nasıl ayartırım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evli patronuma ilgim var nasıl ayartırım sizce Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar * * olmak bunu gerektirir boşuna duyar kasmayın aw Evli patronumu nasıl ayartırım? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Agbahaha trol awk ya boş yapıyor bilsem sormam falan shabajshhs bugün de site de patron hunterlar türedi patron olasım geliyo ya 0 0 Yorumla
frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 74% +1 yıl Biraz isve biraz cilve davetkar bakışlarla biz erkekler üstüne atlarız merak etme 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evli ama karısnı aldatır mı Yorumla frksarac123 +1 yıl Ne kadar istekli göründüğüne bağlı ben olsam seni * yapardim Yorumla Soran +1 yıl Fıtnıs eğitmeni aynı zamanda Yorumla frksarac123 +1 yıl Tamam işte terli terli soyunma odasında sana caksin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olcak o iş Yorumla frksarac123 +1 yıl ? Yorumla
nediyinuzolm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Umarım karısı bulup seni bi güzel döver :) adamda inş yuz vermez dicemde hiç beklemiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla
yelboga3402 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl gayet iyi biliyonuz işi yani sormanıza gerek yok bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilsem sormam Yorumla yelboga3402 +1 yıl 😂😂😂 hadi bakalım Yorumla
Fearlesss63 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Eski tekniklerden özel dosyayla odasına gidebilirsin:) 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ofiş işi değil Yorumla Fearlesss63 +1 yıl Ne iş olduğunu söyle ki biz de beyin fırtınası yapalım maksat isin görülsün :)))) Yorumla Soran +1 yıl Market Yorumla Fearlesss63 +1 yıl Amacın sadece seks mi yoksa tamamen mi elde etmek yani aşık mı etmek Yorumla Soran +1 yıl Her ikisis Yorumla Fearlesss63 +1 yıl İkisi olmaz birini sec Yorumla Soran +1 yıl Evlilik Yorumla Fearlesss63 +1 yıl Hiç uğraşma olmaz o iş boşuna kendini diktirme😃 Yorumla Fearlesss63 +1 yıl Sen o markette bekar birine diktir hem sevaba girersin hem de uzulmezsin Yorumla
morgökyüzündeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yuva yıkanın yuvası olmaz unutma bunu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Benimde kaşarlara ilgim var ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyw Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Dosya düzenlemeye git otur kucağına 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ofis işi değil Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Çirkinsen hiç bulaşma şansın sıfır Yorumla Soran +1 yıl Güzelim Yorumla
Ersinlivaneli Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 71% +1 yıl Fizigin güzel se ben olsam isterim... 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ayartırsın ama uzun surmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Öpücük at bu kadar basit Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Neden böyle bir şey yapacaksın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Can sıkıntısı Yorumla intiharçiçekleri_ +1 yıl 🥲 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Firikşk ver ona 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla Kibar4154 +1 yıl Çatal göğüs ne bileyim işte Yorumla Soran +1 yıl Kalçamı ona sürtüyüm mü Yorumla Kibar4154 +1 yıl Ne işi yapıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Market Yorumla Kibar4154 +1 yıl Tam yeri arka raflarda filan yap bişeyler adam nasıl genç mi Yorumla Soran +1 yıl Genç popomu ona sürtüyüm mü Yorumla Kibar4154 +1 yıl Güzel mi popon Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
buaksamevegelemicem Takip Et Xper 2 Yaş: 103 +1 yıl Ayartırsın da sana obje diye bakar sadece 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Baksın Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl Tipin fizigin iyiyse ayart o zaman Yorumla Soran +1 yıl Balıketliyim kapalıyım ama Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl O zaman boşuna uğraşma Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl Sana bakmaz Yorumla Soran +1 yıl Niçin Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl Hem kilolusun hem gösterişin yok Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl Seni görmeden yorum da yapamam Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl Evet Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vermek için mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla Oxseli +1 yıl Taş gibi fiziğin varsa onu kışkırtarak kıyafetler giy tahrik edecek şekilde frikik ver ilk fırsatta seni odasına kitler o Yorumla Soran +1 yıl Popomu ona sürtüyüm mü Yorumla Oxseli +1 yıl O kadarına da sana çakmayacak sa erkek değildir kuşu ötmüyor demektir boşuna uğraşma o zaman 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam yarın denicem Yorumla Oxseli +1 yıl Hı hı trol olduğunu bilmiyordum bende yedim Yorumla
MYLOVEBLACK Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Onu boş ver bana gel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden sana Yorumla MYLOVEBLACK +1 yıl İstedigin herseyi alirim sana :) Yorumla
Basaksftw Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İğrençsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soru troll merak etme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Agbahaha trol awk ya boş yapıyor bilsem sormam falan shabajshhs bugün de site de patron hunterlar türedi patron olasım geliyo ya
Biraz isve biraz cilve davetkar bakışlarla biz erkekler üstüne atlarız merak etme
Evli ama karısnı aldatır mı
Ne kadar istekli göründüğüne bağlı ben olsam seni * yapardim
Fıtnıs eğitmeni aynı zamanda
Tamam işte terli terli soyunma odasında sana caksin
Nasıl olcak o iş
?
Umarım karısı bulup seni bi güzel döver :) adamda inş yuz vermez dicemde hiç beklemiyorum
Umarım
gayet iyi biliyonuz işi yani sormanıza gerek yok bence
Bilsem sormam
😂😂😂 hadi bakalım
Eski tekniklerden özel dosyayla odasına gidebilirsin:)
Ofiş işi değil
Ne iş olduğunu söyle ki biz de beyin fırtınası yapalım maksat isin görülsün :))))
Market
Amacın sadece seks mi yoksa tamamen mi elde etmek yani aşık mı etmek
Her ikisis
İkisi olmaz birini sec
Evlilik
Hiç uğraşma olmaz o iş boşuna kendini diktirme😃
Sen o markette bekar birine diktir hem sevaba girersin hem de uzulmezsin
Yuva yıkanın yuvası olmaz unutma bunu
Tamam
Benimde kaşarlara ilgim var ya
Eyw
Dosya düzenlemeye git otur kucağına
Ofis işi değil
Çirkinsen hiç bulaşma şansın sıfır
Güzelim
Fizigin güzel se ben olsam isterim...
Ayartırsın ama uzun surmez
Nasıl
Öpücük at bu kadar basit
Frikik ver, dekolte giyin
Neden böyle bir şey yapacaksın
Can sıkıntısı
🥲
Firikşk ver ona
Mesela
Çatal göğüs ne bileyim işte
Kalçamı ona sürtüyüm mü
Ne işi yapıyorsunuz
Market
Tam yeri arka raflarda filan yap bişeyler adam nasıl genç mi
Genç popomu ona sürtüyüm mü
Güzel mi popon
Evet
Ayartırsın da sana obje diye bakar sadece
Baksın
Tipin fizigin iyiyse ayart o zaman
Balıketliyim kapalıyım ama
O zaman boşuna uğraşma
Neden
Sana bakmaz
Niçin
Hem kilolusun hem gösterişin yok
Seni görmeden yorum da yapamam
Eminmisin
Evet
Ac goster
iş yerinde açık giyin önünde eğil
Direkt niyetini belli et
Vermek için mi
Ayn
Taş gibi fiziğin varsa onu kışkırtarak kıyafetler giy tahrik edecek şekilde frikik ver ilk fırsatta seni odasına kitler o
Popomu ona sürtüyüm mü
O kadarına da sana çakmayacak sa erkek değildir kuşu ötmüyor demektir boşuna uğraşma o zaman 😂😂
Tamam yarın denicem
Hı hı trol olduğunu bilmiyordum bende yedim
Onu boş ver bana gel
Neden sana
İstedigin herseyi alirim sana :)
İğrençsin
Soru troll merak etme
göstermen yeter
* çomak sokrarsk
beni ayartan yok be