Kocamı iş arkadaşıyla aldattım ama patrondan hoşlanıyorum, ne yapacağım?

Kocamı, beni sekreteriyle aldatırken yakaladım. Kavga ettik falan ama boşanmadık. Parasını yiyorum ya adamın. Neyse ben de o sinirle onun iş arkadaşıyla oldum. Fakat haberi yok. İş arkadaşıyla buluşmaya başladık ama onu sevmediğimi fark ettim. Bu aralar patronum bana farklı bakmaya başladı. Bir ilgiler, bir hediyeler. Daha sonra bana açıldı. Ben bir düşüneyim dedim hani naz yapacam ya, ama ondan hoşlanıyorum hem de çok zengin adam. Ama kocamın iş arkadaşı da bu aralar çok üzerime titriyor. Taksitle bana yüzük aldı yani. Kocam deseniz aramız iyi sayılır. Evle ilgileniyor, benim ihtiyaçlarımı görüyor işte. İş arkadaşıyla kırıştırdığımı bilmiyor ama araya patron girerse üç kişiyi idare etmek zorunda kalacam Bir kişiyi zaten zor idare ediyorum. Kaldım aşk üçgeninde. Off, kafam karışık. Sizce patronla da görüşmeli miyim? Bu riski almaya değer mi acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani risk alırsam kocamın paracıkları da risk olur. Ama patron da epey zengin. Uff ya, ne yapacam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Hayat beni çok yoruyor be.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne zamandır yoğundum size tek tek cevap veremedim kusura bakmayınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Patronun da bir kardeşi var taş gibi yakışıklı. Bir de genç. Neyse, sadece gözüm kaydı o kadar Niyetli değilim.
Güncellemeler
+1 yıl
Anasını satayım ben eig seçmedim.
Kocamı iş arkadaşıyla aldattım ama patrondan hoşlanıyorum, ne yapacağım?