Çok anlamsız bir hareket. Neden hayatında biri varken eski sevgilisi ile iletişime geçip tartışıyor ordan oraya evcilik oynayan çocuk mu bu? Amaç nedir? Eski sevgilisini kafasında bitiren birisi geçmişe dönüpte tartışma başlatma gereksiniminde bile bulunmaz. kafasında bitiremediği biri varken hala onunla iletişime geçen biri varsa hayatımda bana olan sevgisinden şüphe ederim. Geçmişte hayatında olan kişiyle hala tartışıp konuşacaksa mantık olarak hayatında olmam çok saçma. Hayatında olmam doğru olmaz. O rahat rahat tartışsın eski sevgilisiyle benim onunla işin ne ki? Ayrıca o tartışma yapılacaksa beni hayatına o dönemde kendisi bile almaması gerekirdi. ben istiyor olsam bile Mantıklı biri derdi ki -bak benim unutamadığım biri var O hâlâ aklımda... onunla konuşmak gibi bir niyetim de var çünkü (tartışma sebebi de muhtemelen onunla bir şeyleri çözmek istiyor hala ona hisleri var. ya da başka bir şey ne bileyim hala kafasında ve kafasını kurcalıyor sonuçta) bu yüzden seninle olmam doğru olmaz. İnsan da der ki tamam sen bilirsin o zaman uzatmaya gerek yok.
Evet olayı düşündüm kafamda yaşadım. Ve her yönden çok saçma ayrıca üzücü. Çünkü eski sevgilisine yazan biriyle sevgili olmak sadece kalp kırıcı gerçekleri farketmenden ötürü. Düşünsene aslında sana olan sevgisi bile sandığın gibi değil. Sahte ya da çarpık... Sevgi bu değildir. Ayrıca geçmişten birini bitiremeyen biri hayatına yeni birini alıp birde üstüne geçmişe dönüyorsa vay halimize. Çok ama çok yanlış ayrıca saçma mantıksız oldukça da gereksiz bir hareket.
Açıkçası bir uyuz olurum manite. Neden hala eski sevgilisiyle görüşüyor mesela? Derdi ne yani? O da yetmezmiş gibi bir de kavga ediyorlar, üstüne üstlük hanımefendi başlatıyor kavgayı.. Bu durumda aklıma gelen tek bir ihtimal var: Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..
Böyle bir muahabbettin imkanı yok çünkü kıskancım. Beni bilmesini geçtim, kendisi böyle bir şey yapmaz. Çünkü sevgili olana kadar tanışma dönemi var. O süreçte tepkimi anlamış olur diye düşünüyorum.
gereksiz bir şey olarak görürüm ve içinde bişilerin bitmedigi belli derim yoksa ben varken neden böyle birşeylere kalkışsın ki o yazsa bile benim sevdigimi kişinin cevap vermemesi lazım konuyu kapatması lazım malum derler bazı aşklar olumsuz durumlarda daha alevlenir..
Neden tartıştığını sorarım (istemeden zaruri sebep olabilir) ve tartışmanın gereksiz olduğunu bir daha olmamasını ve iletişimini kesmesi konusunda uyarırım. Yine de bir huzursuzluk yaratır. 🌸
* abi ya o işi. Yok öyle benle sevgilisin hemde gidip eski sevgilinle konuşuyorsun o saatten sonra yolun açık olsun kardeşim sana eskinle bol bol tartışmalar der arkamı döner giderim. O onunla tartışıyorsa hala bir mevzusu vardır demekki🤷🏻♀️
İzzeti nefsiyle münasebete girdiğim çocuk madem hala içinde bitiremediğin biri var bana ne bulaşıyorsun diyip valideden seken cümlelerle son bulan bir diyalog sonrası her yerden engelleyiş, istiklal marşı kapanış
Nasıl bir tartışma ama eski sevgilisi kendisini rahatsız ediyor , hâlâ yazıyorsa bende müdahale ederim. Yok benimki konuşmaya hevesliyse gitsin tekrar beraber olsun.