Herhangi bi sebepten dolayı ellerini kullanamayan sevgiliye, yemeğini yedirir misin?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬Çıldırtan yanı “arkadaş” harbi güzel 👌
Yediririm tabi, içimde zaten anaç bir kahve çekirdeği yattığı için seve seve yapabilirim bunu. Önemsediğim insanlara bir şekilde fayda sağlamak başlı başına mutluluk sebebi.🫰
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tabii ki de ben onun elleri olabilirim ayakları olabilirim göğüsleri kulakları olabilirim dilsiz ise onun için işaret dili öğrenebilirim eğer duymuyorsa ona kendimi anlatmak için özel bir dil geliştirebilirim onu her gün sabah akşam öğlen usanmadan yemek yedirebilirim onu her yere tekerlekli sandalye ile taşıyabilirim eğer ki gerçekten değeceğini bilsem yaparım bunları ama deymez Şöyle bir söz var körün gözü açıldıktan sonra yaptığı ilk şey ömrünü geçirdiği bastonu kırıp atmak diye bir söz var nankör yani erkeklere değmez kesin gönül eğlendirdi kızlara yaptırsın ne istiyorsa bakalım elden ayaktan düşünce de bu kadar bakacaklar mı
Selamlar,
Böyle güzel bir davranışı sadece sevgili boyutlarına indirgemek istemiyorum. İster arkadaş olsun, ister aile bireyi olsun. Bu şekilde bir zorluk ile mücadele eden herkese yardımcı olabilirim. Hiç fark etmez 7 kat yabancı bile olabilir.
Yediririm tabii ki..
Her ne kadar yemek yapmayı bilmesem de yedirecek becerim var..
Aynı kaşık/çataldan da yiyebiliriz belki ama emin değilim.. 😄
Şimdi sen hastasınya.. Çorbayı üfleyerek yedirirdim sana.. Hatta bir yudum ben alırdım kaşıktan sonra sana verirdim..
Kirazlar, karpuzlar, çilekler.. Zımba gibi yapardım seni.. Tam bir revir havasında.. 😄
Kuş sütüyle beslerim, mis yerine koklarım onuuuu 😍☺️
Ellerimle besler yediririm sevdiğim adamı ki, yeri geldi yaptimda..
Helalin var bakirkoy sahilde sakiz agaci duraginin karsisinda bostanli balik restoran i var orada calisiyorum buyrun gelin balik yemeginiz benden söz🙏🙏🙏
yediririm ne olacak..
afiyet şeker olsun
Yediririm
Yediririm bee 😅
Tabiki seve seve.
Oy evet evet. Kıyamam ki ben yumuşuma, minişime, minnoşuma ya. 🥺🥺🥺 . Ben sadece o zaman değil her zaman kendi ellerimle yemek yapıp yediririm ki. 😇😇😇🤍🤍🤍 . O benim canımın içi içi. ☺️☺️☺️❤️❤️❤️ . Ona ben prensesler gibi bakarım ki. Onun her zaman üzerine titrerim. Onun için canımı veririm ya. Oy o benim en kıymetlim ve en değerlim çünkü. Tüm KS duysun ben eşimi çok seviyorum çok. 😍😍😍💘💘💘 . Ayrıca da hiçbir kız onun çöpe attığı sümüklü mendil ve kesip attığı tırnak olamaz. 🤗😎🤗❤️🔥❤️🧿💍🧿
Maşallah size, tamam abi ama yeter daaa :D karına söyle bunları KS bilse nolur, bilmese ne
Ben daha şanslıyım. Çünkü eşim Dünya'nın en merhametli, en vicdanlı, en akıllı, en zeki, en bilgili, en yufka yürekli, en şirin, en tatlı, en sevimli, en eğlenceli, en güzel, en becerikli, en hamarat ve bana asla kıyamayan ve benim her zaman üzerime titreyen bir eşim var kurban olduğum Rabbime sonsuz milyonlarca kez Şükürler olsun. 😇😇😇❤️❤️❤️🤧🤧🤧🤍🤍🤍🤲🤲🤲
"Kuş sütüyle beslerim seniii" şarkısını bile söylerim 😄
Sağlık problemi yaşıyorsa mutlaka yardımcı olurum. Ama keyfî olarak yapmam bunu.
Yediririm tabiki sevgili demek öyle yanında dolaşıp ellemek değil tabiki 😂😂 her zaman ve her yerde yardımcı olmak destek çıkmak demektir
Yediririm...
biliyorsun, seni sevdim.
bir gün kör olsaydın da severdim seni.
ellerin olmasaydı mesela,
ellerin olmasaydı,
sen bile sevmezdin kendini oysa
Her hangi bir insana yardımcı olurum.. Empati kurduğumda, kendimi o kişinin yerine koyduğumda , yardim etmek isteği belirir içinde..😌
Elbette yediririm. Nasıl bir durum olduğunu bilirim.
Ellerimi kullanamadığım anım olmadı ama gözümden ameliyat olmuştum ve bandajlı kalmıştı. Annem yedirmişti yemeğimi. O üstümü giydirmişti. Resmen elim ayağım olmuştu.
O yüzden yediririm.
Elini kullanabilene bile yedirdim ne yılanlar beslemişim koynumda
Yedirmeye yediririm de.
Bu foto ne kadar da yapay, yapmacık görünüyor. Fotoda ki adam "Bıçagı ve patlicanı, yeni gelinin bıçağı ve patlicanı tuttuğu gibi tutmus.
Gram gerceklik yok fotoda.
Yok ya bebek bakıcısı mıyım ben :D ama o da bana reglken ya da başka hastalığım varken aynı hassasiyeti gösteriyorsa olabilir. Tek taraflı olsun istemem.
Yediririm tabiki yani birini elimle beslemeyi severim ama bu hoşlandığım kişi olursa sıkıntı o bana bakar ben de utancımdan yemeği flaan dökerim artık sndknsjs
Yedirmem diyen insanlığını kaybetmiştir.
Bir sağlık sıkıntısı varsa kullanamıyorsa ellerini yedirirsiniz tabikide
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş