Çalışmayan kızı kim alır ki?

ben alırım.. benimde işim yok ama :d önce işim olsun sonra alırım evet çok ciddiyim. o çalışan aile modelini gördüm çalışmayan kadında alırım onun işi var zaten ailesi..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Senin karakterine ve nasıl profilde biriyle olmak istedigine göre değişir.
Eğer ben evde durayım yatıp yuvarlanayım koca parası yiyip gün gün gezerek dedikodu peşinde koşayım dersen bunu anlayan hemen her erkek senden uzaklaşır.
Ama kendine bakan, kendini geliştiren, evini çekip çevirebilecek, eşinle hayatı paylaşabilmeyi bilen biriysen birini bulamamak için bir sebep yok. Ev hanımlığı da baya bir iştir.
Kesin sanada yazanlar teklif edenker vardirda konusmak istemiyorsundur kimseyle her kadin gibi
aa öyle deme bunun çok değişik yan etkileri olur düşündükçe kendini kötü hissettiğin gibi başka düşüncelere kapılırsın
Bir kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması gerekiyor ve sırf evlenememek için bunu takman da ayrj bi ironi
Bende evde kaldım galiba
İş ve işçi bulma kurumu
Almaz neden alsın? Anca kadının yeri evidir diyen yobazlar alır.
Ne kadar okumayan ev kızı tanıdığım varsa evli mutlu çocuklu şekil a ben yalnız
Evet
Çalış o zaman
Ee çalış o zaman
Çalışanı da sömürmeye çalışıyorlar
Bencede evde kaldın
Niye öyle düşünüyosun ki
Yani ama yine de illa çalışcak diye bir şey yok benim eşim olacak kişi çalışmasada olur mesleğim gelirim yeter şükür
Alanlar olur illa ki
Bahaneye bak 😅
Kaç yaşındasın
Ben alırım :)
İşi olmalı
Tamam aşağılamadım Sorry
Şansın bol olsun Umarım iş bulursun
Büyükşehirde kolay ama küçük bi yerse şansın düşük
Nasibi alir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş