Akıl verebilir misiniz? cidden canım bu konuda?

Arkadaşlar merhaba. sizlere bir şey danışmak istiyorum. Çünkü aklım bu konuda gerçekten durdu. Gören herkes fikirlerini beyan eder umarııım.
Benim bir flörtüm vardı ama sevgili gibiydik ve ondan başka kimseyle konuşmuyordum. Aylardır konuşuyorduk falan her şey çok güzel gidiyordu. Sonrasında ben bir yakın arkadaşımdan fake hesap aldım, bu (sevgilimi diyiim) sevgilimi işletmek için. İstek attım fake hesaba saniyesinde mesaj attı kendi hayatından bahsetti hayallerinden hedeflerinden falan falan. Bunu yapma sebebimde içime bi sebepsizce kurt düştü güveniyordum fakat böyle bana karşı biraz garip davranmaya başlamıştı son zamanlara doğru bende bunu yaptım. Bu arada bu olay 5-6ay önce yaşanıyor. Sonrasında ben buna benle konuşurken hiç birisiyle konuştun mu diye sordum elimde kanıtları var fakat onun bir şeyler demesini bekliyorum. “Konuşmadım ben öyle biri değilim” falan fistan dedi bende elimdeki ekran görüntülerini attım. Biz orada wp üzerinden konuşmayı kestik. Benim instagramımda ekliydi fakat benim hesabım donuk olduğu için oradan beni çıkaramadı yalnızca no sildi. Neyse aylar sonrasında bende Instagram hesabımı açtım, bu hesabı açtığımı gördü ve beni yakın arkadaşlarına ekledi (ekli değildim hiç). Sonrasında da mesaj attı ben kısa kestim. Bana böyle Ümit vermiş gibi bir şey oldu acaba affetsem mi diye falan düşündüm. Sonrasında bugün Arkadaşımdan da baska bir fake hesap istedim hesaptan hikaye attım bu hemen hikayeyi falan beğendi öne çıkanlardan bir kaç tane falan beğendi (hikayw beğenme özelliği var ya ). Ben tekrardan soğudum. Yani bilmiyorum, evet konuşmayalı cok oldu fakat ben kimseyle hiç konuşmadım bu millete yazıyor hikaye beğeniyor, benle kötü şeyler yaşadı beni instadan hala çıkarmıyor. Sizce ben instadan çıkarsam mı? Napsam bilmiyorum. Sanki bunda takılı kaldım sürekli bu çocuk aklıma geliyor yani bilmiyorum öyle işte. Okuduğunuz için de çok teşekkür ederim
Akıl verebilir misiniz? cidden canım bu konuda?