Sevgili olacağınız kişinin dış görünüşü mü yoksa kişiliğimi daha önemli?

Dış görünüşü ilgimi çekmiyorsa içiyle pek ilgilenmiyorum ilk etapta. Herkes önce dışına bakıyordur bunda ayıp bir şey yok. Ha çok yakışıklıdır içine bakarsın boş, her şey orada biter. Sonuçta bir ürün alırken bile ambalaj önemli olabiliyor seçimlerimizde🤣🤣
İkisi de önemli ama dış görünüşü iyi olup karakteri kötü olan birini istemezdim şahsen Allah gönlüme göre verdi hem huyu güzel hem yüzü güzel biriyleyim
Evin içini girmeden önce kapısına bakarsın, kapısı ilgini çektikten sonra içini merak edersin.
Kişilik, çok daha önemli benim için ama dış görünüşü de göz ardı edemem.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kişiliği karakteri daha önemli 🤞🏻
İkiside önemli.
İkiside önemli
Sevgilimin dış görünüşü önemli tabi içini napiyim ben dışarda yanımda yürürken millet içini görmüyo estetik degerler taşımalı yanımda ki hatun ben çok yakışıklı güzelse o da öyle olmalı
Kişiliktir, net. İlk intiba önemlidir benim için, güzel ama ortak noktamızın olmadığı bir kadınla ilişki yaşamak istemem, yaşamadım da çok şükür.
Geçici şeylere meyledemiyorum. Kişiliği çok önemli benim için.
Önce dış sonra kişilik
Ama genelde kişiliklerine aşık oluyorum cdfhddjkkhfd
Önce tabii ki dış görünüşe bakıyorsun ama sonra o kişinin, kişiliğine aşık oluyorsun.
kişiliği daha doğrusu kişiliğinden beni yakalarsa çok seviyorum ya beyin kanaması geçirecek gibi
Dıştan bir yerini beğenmek şart gibi sonrası zaten geliyor
Boyu uzun olsun, esmer olsun, yeşil gözlü olsun, yalan söylemesin, aldatmasın, benden başka kimseyi sevmesin, kaslı olsun ve tabii ki zengin olsun
2 si de önemli. Kişilik zaten çok önemli. Dış görünüş giyim tarzı da önemli , biri olmadan diğerini de pek istemem ama kişilik değiştirilmez. Dış görünüş değiştirilebilir daha az sorun olur yani
Dış görünüşü de önemli ama kişiliği berbatsa dış görünüşünün hiçbir önemi kalmıyor gözümden düşüyor direkt.
Her ikisi de önemli diye düşünüyorum. Dış görünüşten kasıt bakımlı temiz olmalı. Kişiliksiz bir insanı da ne yapasın zaten. Ömür törpüsü.
Görünüş. Çok önem veririm. Bakımlı olmalı vizyonu olmalı giyinmesini de bilsin yani
Kişiliği önde gelir benim için.
İkiside ama ben önce karakterine bakarim
Tabi ama sırf çirkin diye de bi insanla konuşmak istememe gibi bir huyum yok önce biraz konuşurum şans veririm eğer kötü davranışları varsa bidaha konuşmam
önce kişilik tabi dış görünüş de etkili
Sesiyle birlikte üçü bir arada
Yani kimse inkar etmesin dışını beğenmediğin birinin içini de merak etmiyorsun, üzgünüm ama bu böyle
Kahvaltida zeytin mi yersin peynir mi :) cevap her ikisi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş