Dışını sevmeden içini merak etmeyiz diye düşünüyorum ama

İkisinden biri eksik olursa problem var demektir. Görsel olarak şöyle olsun böyle olsun gibi kurallarım yok. Herkese hitap eden kişi başkadır elbette o kişi de benim gözüme gönlüme hitap etsin yeterli. Yani dışı güzel olup içi boşsa da cezbetmez tam tersi de olsa.. Ama ille de birini seç dersen kesinlikle görseli değil iç görünüşü derdim. Keyifli günler..
Dıs görünüs nekadar sürer ki? bir süre sonra geçici birseydir oldukca kısa bir süredir dıs görünüs zaten olgun yaslara doğru ilerleyince genç yaslar bitmeye yakın geçmeye baslıyor bunu herkes bilir zaten dıs görünüs iyi olsada birinin bunla övünmesi fazla yıllar almıyor zaten dıs görünüs iyi olsa ne değisir karakter olmadıktan sonra? tabii ki hiçbirsey değismez bu neden den dolayı dıs görünüse önem veren insanlar sunu düsünmüyorlar malesef dıs görünüs geçici ama karakter kalıcı ve karakteri iyise severse hep sever asla vazgeçmez aldatmaz dedikleri dıs görünüs önemlidir kelebeği sevdiğin gibi böceği falanda aynı sekilde severdin diye ama bu oldukca yanılgıdan baska birsey değil her insan bilmeli dıs görünüse önem vermemeyi kimse mükemmel olmak zorunda değil.
İlk görüşte kimsenin içini göremeyeceğimiz için öncelikte olan dış görünüş. Eğer dış görünüşü kraterlerimize uyuyorsa bir sonraki aşamaya geçiyor ve tanımaya başlıyoruz. İşte bu 2. aşamada artık iç görünüş daha baskın oluyor.
Şahsen bir kız çok güzel diye konuşmaya başlayıp sonra onu tanıdıktan sonra dış görünüşünden de iğrenmeye başlıyorum. Bazı zamanlar da kız kraterlerin altında da olsa sırf karakteri ya da zekası yüzünden istisnai olarak tanışmaya başlayabiliyorum. Her ikisi de güzelse de -milyonda bir- aşk :D
Gofret gibidir bu soru. Ambalajı dikkatini çeker, tadı bağımlılık yapar ya da bir daha o ambalajdan almazsın :D kötü bir tasvir oldu kusura bakmayın :)
Bu iki özelliği birbirinden asla ayrılmayız Sonuçta dış güzellik de önemli iç güzelliği önemli ilişkinin devamı için iç güzellik Tabii ki çok önemli ama etkilenme kadına da dış güzellik çok önemli şimdi Doğruya doğru Hani bir laf vardır ya dış kapağını merak etmediğimi kitabın içinde açık okumazsın dışından etkilenecek sinki içine merak edersin ama kesinlikle bir içkili davamız için iç güzellik daha da önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor
Cevap
52Cevap
Her zaman insanoğlu ilk önce dış görünüşe bakar, dış görünüşe bakar sever, aşık olur...
Ancak, elde ettikten veya evlendikten sonra; dış görünüşün hiçbir önemi olmadığını anlar, tüm güzelliklerin ve çirkinliklerin sadece iç görünüşten ibaret olduğunun farkına varır 🙂
İlk izlenimde elbet dış görünüşün etkisi var, kişiden kişiye önem oranı değişebilir tabi. Ve bu sadece beğeni, etkilenme durumlarını sağlar. Devamı ve sürekliliği için asla yeterli değil. Hayatımı paylaşmak isteyeceğim, seveceğim, ilişki boyutuna getireceğim kişide karar noktam dış görünüşe bağlı değil, hiç olmadı. Bakış açısı, yaklaşımları, nasıl hissettirdiği vb gibi çokça duruma bakarım.
Sevdiğim kişinin içine bakarım
Henüz sevmediğim kişinin dışına bakarım dışını seversem içine bakarım içini seversem koluma takarım koluma takarsam uzaklara götürürüm uzaklara götürürsem sıktın ama he yeter yahu delikanlı
İlk fiziksel özellik dikkat çeker. Daha sonra içe doğru keşfe çıkarız. İçi tatmin etmezse dışının önemi kalmaz. Bu kural oldu artık. Dışı dikkat çekmeyenin içiyle çok ilgilenmeyiz. (İlişki olarak) arkadaş olarak elbette sorun yok.
Şimdi iç diyenler boşuna yalan konusmiyoruz kendimide kataraktan soylicemki bunu benim. gorunusu başta içime sinmiyorsa sevemm ikinciside yakiskli ve beğendim ama huyu kötü bana uymuyor yine istemm
Dışı iyiyse şansımı denerim içi kötüyse bırakırım ama iyise tutamassiniz beni anlatabildim mi ikiside önemli itekleyen dış güzelliktir fakat belirleyen iç güzelliği
Ben dış görünüşe önem vermeyenlerdenim. Elektrik almam etkilenmem daha önemliydi. Ama bu kararım beni hep yanılttı. Sanirim artık beklentiyi yüksek tutacağım.
Vitrinde görüp beğendiğiniz bir kıyafeti satın alırsınız, ama bazen görüntü sizi yanıltır.
Bu nedenledir ki bazen “Dışı seni yakar, içi beni” sözü çok yerinde bir sözdür.
İçi daha önemlidir. Yüzü güzele kırk günde doyulur da, huyu güzele kırk yılda doyulmaz demiş atalarımız. Huyunu beğenmediğin dünya güzeli olsa soğuyorsun.
Merhaba🌸
Dış görünüşü bir yere kadar önemli ama tabiiki en önemlisi iç güzelliği. ne demişler, yüzü güzele kırk günde, gönlü güzele kırk yılda doyulmazmış🌸🌸
Çoğunlukla evet dışını sevmeden içini merak etmiyoruz, ama bazen tanıdıkça o kişiyi seviyoruz işte bu gerçek aşk bence. İç güzellik diyorum ben
Yüzü vücudu güzeldi de ne oldu efendim.. Çekti gitti işte.. sadece insan seven kişiler varmıdır acaba çok merak ediyorum..
iyi kazık yedin sanırım
hadii baya kötüymüş gerçekten seven tabiki vardır ama unut 4 sene beklemişsin artık yetmez mi
Karakteri hakkında uydurmasyonları olabilir farklı gösterebilir en azından dış görünüşü doğru hahahaha😃
Biriyle flört ettiğimizde ilk başta dış görünüşünden etkileniyoruz. Sonradan karakter huyu geliyor bence, kalbinin güzelliği
İnsani vasıfları yoksa seksi olması güzel olması şehvetli olması bi bka yaramıyo
İnsanların ruhlarını tanımayı çözmeyi daha çok seviyorum
Dış görünüşünü beğeniyor, içini de hissediyorum beyefendinin💫
Sevdim bile. Ama sevmedigim kişi ye ikisi bile yetmez
Aslnda içi. Ama çoğu insanın anlaması birkaç aşk kadar zamanını alıyor. :))
E tabiki dış gorunum olmadan iç guzellik biraz sikintili sanki😊
Dış görünüş geçici huyusuyu iyi olsun yeterli malesef yokki sansımıza
Öncelikle iç güzelliği fakat dış güzelliği de önemli
Tabiki dis, icindeki sakatatlari napiyim ben kokorecmi yapiyim?
İçi güzel insan yok net yayalım.
Dışı güzel olsun gözümüz gönlümüz açılsın.
İç güzellik önemli fakat yüzüne bakılır olması da önemli.
İçi bejce inandirici gelmeyebilir ama hala böyleler kaldi😂
İlk gözlerine aşik oldum net ve kesin. Yeşilin en güzel tonu..
İçi tabi ama dışını midem almayan biriylede olamam doğruya doğru bu yüzden o ideal 🤍🖤
İkisi bir birinden ayrılmaz kavramlar benim için biri olmasa biri olmaz
Açıkçası şöyle ; eğer ben biriini beğeniyosam dışardan dış görünüşü için beğenirim sonuçta karakteri hakkında bir bilgim yok ama eğer bir insan tanırım kaynaşırım ve karakter olarak çok seversem tipinin r öenmi kalmaz
Önce dışına bakıyorum Yalan yok
Hoşlanmadıgım kişinin içi çok güzel olsada hoşlanmıyorum
2side zeka vücdun temeliyse görünüşte desteğin temeli ondan 2side
-kitapta gördüm dedim çünkü görünüş diyenleri duyuyorum demeyin oğlum görünüşü iyi ama egosu da bir okadar iyi oluyo o kısımda
içi çok daha önemli..
zeka lazım bana
zekanın hastasıyım
bıktım cahilden bağnaz gerici yobazdan
Edebiyata gerek yok, dış görünüş öncelik iç görünüş detayıdır.
Bence bir insanın içi her zaman yüzüne yansır standartlara uymayan bir tipi varsa bile karakteri iyiyse gözlerine yansır o kişiyi daha iyi gösterir.
İç gorunus olmadan dis gorunus hic birsey. Yani ic gorunus sarttir dis gorunus ic gorunuse gore sekillenebilir.
Ikisi de önemlidir
Ama kesinlikle zeki biri olmalı. Sopyoseksuelim. Zeka olmazsa olmazım.
Dış görünüşle kendine çeker iç görünüşle bağlar yani ikiside önemli
Güzel kadınlar insanın ömrünü uzatıyor güzel kadının hastasıyım sarışın bombeler😋😈🔥
içi ama malesef dışı güzel olmayanın içi merak edilmiyor be kanka
Ben ilk görüşte aşık olanlardan olmadığım için konuşa konuşa ve benimle olan benzerliklerini göre göre aşık oluyorum. Yani iç güzelliği , düşünceleri etkilenmemde daha çok etkili.
iç görünüşün yansıması hep yalancıdır, nerden kopartırsak artık.
Kim ne derse desin dış görünüş iç görünüşün kramponlarını taşır
Önce dış görünüşe bakarım.
Kalbi imanla dolu olsun yüzüne yansır zaten.
seviyorsam icini sevmisimdir zaten
Malesef dışı güzel olmayanın içine bakmıyorlar
İçi önemli yaşlanınca dışının bir önemi kalmıyor. Bence dış görünüşü ķötü olanlar daha dikkat çekici geliyor bana.
İçi güzelse cennete gitsin
İc görünüşü ve kalbinin güzelliği
İkisi bir arada olmuyor mu?
Dogru dusunuyosun kesinlikle..
İkisi de önemli. Çoğunluk iç güzelliğinde ama
Çok aşırı güzel de olmasın tabi
ikiside önemlidir benim için
İkisindende biraz biraz desek
Dışı %30 içi %70 önemli
İçi temiz olsun da dışı her an süslenir zaten
Cevabı vermissin zaten sen 🤭🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?