Eski sevgili durumu?

5 yıla yakın çok güzel bir ilişkimiz vardı 2 sene önce sona erdi. Her şey benim için çok güzeldi ama kendisi cok cocukca ve saçma davranıyordu sorumsuz agresif ömrümü heba etmemek adına ilişkimizi bitirmek zorunda kaldım. Farklı illerde yaşıyoruz. Dün bir araya geldik ve kendisinin nasıl değiştiğini aslnda o dönemler benm nasıl cırpındgmı smdi anladığını ve beni çok üzüp cektirdiğini söyledi. 5 senedir ilk kez onunla sohbet edebildik.. bana baktıgında hala ilk gün gibi hissetiğini her gidişinde bende bir parçası kaldığını ve cok uzun zamandır beni düşündüğünü söyledi. Ara ara stalk ve wp yazıyordu ama cevap vermiyordum o yüzden herşeyin bittiğini gelmeyeceğimi düşünmüş. Hala ilk gün nası bakıyorsam smdide öyleyim seni çok özledim bana kattıkların için teşekkür ederim dedi. Ben genelde sessiz kalıp dinledim pek yorum yapmadım. En son ayrılırken sarılırken sanırım duygularımı belli ettim ki cok güzel sarıdlgmı ve bu duyguyu bende cok uzun süredir hissetmedim dedi. Bende herşeyin aslında içimde bittiğini sanmıştım ama bilemedim. Öyle bi belirsiz olarak iç dökeyim dedim yorum olursa memnuniyetle okurum. Sevgiler 🌺
Eski sevgili durumu?