Mantık mı? Aşk mı?

Kesinlikle aşka bakarım yani bir erkekle aynı evi yatağa mutfağı salonu Ne bileyim odayı alanı paylaşacağım aynı hayatı paylaşacağım ve buna aşık olmadığım bir insanla yapamam mümkün değil. Hasta olacak burnu akacak Ne bileyim belki kusacak belki kilo alacak belki de çirkinleşecek ben aşık olmadığım bir insanı bu davranışlarına katlanamam bir yere kadar dayanabilirim ya da daha doğrusu bir yerden sonra dayanamam ama aşık olduğum zaman hiç umurumda olmaz Kendi ellerimle bakarım ona
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aşk tabi ki. İnsan içinin almadığı birini ile aynı yatağa girmek istemez ki. Bu ister erkek olsun, isterse de kadın olsun. Benim için en önemli etken o kişiyi gerçekten seviyor olmam. Sırf zengin diye ya da sırf iyi bir insan diye kimse ile evlenemem.
Evlilik pekte mantıklı değil. Evlilik olacaksada mantık önemli
2 side önemli ama aşk aynı evi paylaştıkca ve motonon bir hayat yaşadıkca bitiyor
Mantığa daha yatkınım ama mantığıma uygun birisine zamanla aşık olmayacak kadar kalpsiz de değilim.
Mantık evlilikleri daha uzun sürer evet, ancak fark şudur ki, mantık evliliklerinin ömrü aşık oluncaya kadardır..
Aşık oldugunla gexeceksin
Mantiginla da evleneceksin
Bu kadar basit
Aşk ama aşkın da mantığı olmalı.
Aşka bakılırda şu zamanda aşkta yok fazla
Aşk diyorum
Aşk tabi ki
Mantıklı aşk
Mantik
Aşk herhalde
Aşk bence
hic biseye bakamazsin