3 yıllık nişanlımın ihanetini öğrendim sözler verdi yeminler etti ne yapacağım?

yatmasa bile bu aldatmadır bu bir
ikincisi, her haltı yiyip bana güvenmiyorsun demek saçmalık. neyine güvenicen?
üç kimse dğeişmez!! unutma
kafanda hep sorular olacaksa at nişanı. yaptığı hataları bile sana mal etmeye çalışan adamdan koca olmaz
Savunması çok kötü mahçup olsa bi nebze ama hala üste çıkma derdinde. Bend aldatıldım 2 sene yalvardı ha değiştiğine inansam da karakteri kötü biluyorum istemedim geri. Artık hep, ya yaparsa korkusu kalacak. Bundan sonrası senin tercihin
Sen ona istediğin kadar anlatmaya çalış anlamak istemiyor ki, yorma kendini boşuna benden sana bi tavsiye batti balık yan gider kafadıyla sana çok daha fazla acımasızlaşacak
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Eğer affedersen aklından şüphe ederim. Hem Tinder'da yakalamışsın bir de üstüne 2 hafta geçmeden bir daha yakalamışsın. O sana değişmeyeceğini bariz bir şekilde göstermiş. Neyini affedeceksin?
Haha
Slaksan inanırsın bu sözlere
Tabiki devam eder 😄
Kesinlikle ikna olma
Erkeklerin mayasında zaten her şey harika olsa da açgözlülük var. Kimisi de gizleyebilir ya da bazısı da bağlıdır. Seninki aldatır boşuna vakit kaybetme
çapkınlık erkeğin geninde var aldatmayan çok nadir istisnadır yani haberin olur veya olmaz
Buna verilecek tavsiyeler, nişanlınızla yaşadığınız ilişkinin derinliğine göre değişir.
Yolun başındasin atarsin nişanı. Ama acele etmissiniz ıliskiye girmeye
Midem bulandi Allah sana sabır versin
Offf bi cacık olmaz bu lavuktan
ewlenince de aldatır bunu bilerek devam et
Zor değişmesi
Yatağında ne işi var evlenmeden
Bence ayrıl
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş