Erkekler kendinden küçük kadın mı istiyor hep?

Benim adima kucuk olmali cunki biz erkekler kadinlara gore bikac yas daha gec olgunlasiyoz ben 31 yasimdayim yani sevgilim hayat arkadasi olarak yola cikcagim kiside 27-28-29 bu aralar olmaliki uyumlu kalalim kendi yasitim ya da kendimden bikac yas buyuk birinin yaninda cocuk gibi kalabilioz bazen olgunluk onemli iliskide yanindakinin seni kucuk dusurmemesi iki taraf icinde onemli tabi evdede simdi cocuksu davranan ya da cok ciddi olan biriyle gecim olmaz ama anlasabildigin biriyle egrisi dogrusunu bulur cunki aslinda ayni dusunuyosunuz
Yasini bilmiosam konusurum ama ogrendigimde ilk bi sogurum devam edersek anlasma tamamsa olur ama cok buyuk bi supriz olur genelde uyusmuyo cunki bildigin ablalik yapio gibi oluyo ayrica zati minyon sevimli tombis kizcelerden hoslanan biriyim ama yas bnce kucuk olmali tabi yaninda cocuk gibi kalmicak kucuk derken 2-4 arasi
Yani geneli oyle demekki cunki cevremde esi kendisinden buyuk tek arkadasim var oda bastan bilmiomus sevgili olduktan sonra ogrenmis ama simdi evlilier mutlularda hep mutlu olsunlar ama dedigim gibi nadir bi durum ozelliklede 30 yas altinda cok daha nadir
Yasi 35-40 olan grupta bu biraz daha degisebilir cunki yas itibariyle hem secenek cok az hemde uyum yakaladilarmi 3 asa 5 yukari belli oldumu pat die evlwniyolar oyle 20 lerdeki gibi uzun suren sevgililik vs olmuyo hemen tanis bikac ay icinde bi bakmisin balayindasin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Erkekler evlenmek için kadının yaşına bakmaz... karsilikli begeni saygı sevgi hoşlanma varsa... ya da aşıksa 3-5 yaşı sorun etmez çok sa bisey diyemem... Hele takilmalik sa 18 i geçen karsilikli istiyorlarsa birbirini herkesle takılabilir
Ben büyük istiyorum olgun ve daha çok hayat tecrübesi olan insanlar ilgimi çekiyor
herhalde galiba sen, senden 2-3 yaş küçük birine tutuldun ki acaba olmaz mı diye sorma gereği hissetmişssin
Ergenken milf fetişizmi olanlar oluyor ama yaş ilerledikçe durum değişiyor ve gençlere bakılıyor
Ergenlık dönemlerinde olgunlara takıyor cogu
Yaşıtım veya kendimden büyük olmasını isterim
Ben kendimden büyük kadınla evlenmeyi düşünüyorum
Kafaların uyması önemli
Geneli küçük sever
Küçük olsun
Gönül kimi severse güzel odur
şu an ewett
Büyük kadın daha zevkli
Küçük ister
Küçük olsa iyi olur
Bi’Bot Seçimi