Kadına bir et parçası olarak bakmıyorsanız, niye geçmişi ile bu kadar ilgileniyorsunuz?

Bu şekilde muamele görmeye ses çıkartmadiklari, gereken cevabı suratlarına yapıştırmadiklari için. Böyle bir devirdeysek ve bu şekilde çirkin sıfatlar kullanılıyorsa, aynı çirkinlikle cevap vermeli kadın.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İnsan karakteri zamanla değişmez. Geçmişte yaptıgın birşeyi tekrar uapma olasılığın çok yüksektir. Şayet yapmıyorsan, uygun koşullar oluşmadıgı içindir.
Kendimizi kandırmaya gerek yok ( yanlış evlilik kısmı hariç. O zaten bir kumar)
Geçmişi her zaman aklına gelebilir, ve beni geçmişiyle kiyaslar daima. Bunu bilmek bile geçmişinde kimsenin elini tutmaması için bir sebeptir.
kadini bi et parcasi olarak görmüyorum o yüzden gelen gecen sevgilimi skebilir haklisin knk
Kadına et parçası olarak kimse bakmaz. Sen olayı yanlış anlamışsın.
Geçmişte bir hayat kadını da olabilir
Önemli olan seninle olan hayatı
O önemli
Et parçası diyene selam bile verme
kişisel tercih. kimisi de umursamiyor bunlari
o zaman sende es*ort or*spu p*c erkeklerle evlenen madem sikinti degil senin icin...
Tamam kurban bayramı yaklaşıyor
250 Gr et için neler yapılır neler
İlgilenmiyorum?
Biraz kıskancım da banane geçmişini sorup neden üstüne gideyim. Yaşanıp bitmiş şeyleri tekrar açmaya lüzum var mı?
Yooo ben daha iyi olacağım için onun bile aklına gelmez. Zaten daha iyi değilsem neden bana gelmiş?
Bu arada ben gönlü herkese kızla birlikte olmam. Daha önce ilişkileri olduysa olur önemli değil ama oradan oraya atlayanla işim olmaz. Yani bir seviyede ben de geçmişe takılıyorum ama geçmişini sormam. Kızı analiz ederim ona göre kararımı veririm.
onu irdeleyen mi war
@çuvaldeliklisevmem bekarsam zor
neden bana asoruyon
we belkide alırım.. kısmet işidir ciddi iştir
@çuvaldeliklisevmem neyse zsteni oyle kümse yokk
ama rwlenmiş boşanmış olması syıp değil demek istemiştim
Allah sabır versin
gecmis gelecegin aynasidir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş