Geçmişi takmak şahsi düşüncedir ama erkeklerin kadının geçmişine dikkat edip kadın edince de ben erkeğim yhaa demeleri yok mu🤦♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYahu devletler bile geçmişine bakarak geleceklerine yön veriyorlar. Bilelim ki geçmişte neleri sorun etmiş, negatiflikleri nelermiş aynı hatalara düşmeyelim. Beklentilerimizi ona göre şekillendirelim. Mesela gereksiz anlamlar katıp da değer verip sonradan pişmanlıklar yaşamayalım. Şahsen hiç ilişkim olmadı daha bu bağlamda benden önce ilişkileri olmuş bir kızı istemem söz konusu dahi değil. Şimdi onun kafasında bir sürü insan profili oluşmuştur tek olup son olmak en iyisi diye düşünüyorum. Kendi fikrim hiç kimseyi bağlamaz.
Net önemlidir tavizim yoktur. Hiç flörtüm bile olmadı daha onun da aynı şekilde olmasını isterim. Tam anlamıyla ruh eşim diyebilmem için uyumlu olmalıyız belli konularda. Güven problemim var geçmişi takarım. Mutlu olamayacağım bir ilişkiye başlamam bu yüzden. Herkes denk olmalı.
En somut örneği tarih konusuyla vereceğim. Geçmişini tam olarak bilemeyen milletler bile geleceğine sağlıklı yön veremiyor. Geçmiş demek tecrübe demektir, ona bakılarak birçok öğreti bilgi edinilebilir. Eşimin geçmişi gayet net olarak benim için kırmızı çizgidir. Benden önce sevgilisi ve cinsel birlikteliği olmasını istemem. Güven problemi olan bir insanım, mutsuz bir ilişkiye başlamak ikimizi de yıpratır. Karşımdaki kişiye ve kendime saygımdan geçmişi önemserim. Flörtüm bile olmadı daha, bu yüzden geleceğime yön vermek adına geçmişi irdeleyip çıkarımlarda bulunurum.
Yalnız bu olay sadece kadına yaftalanmamalı düşüncesindeyim; erkek kişisi de geçmişinin tertemiz olmasını sağlamalıdır. Aksi halde kendi geçmişi kirliyse karşısındaki insanı da hiçbir şekilde sorgulama hakkı yoktur.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
F geçmişe bakmakda sormakda ve araştırmak da önemli çünkü bir insanın geçmişi geleceğini gösterir ve bir kız istemede nekadar erkeğin yedi sülalesini araştırıp saçma sapan mevzulara giriyorlarsa erkek daha fazlasını yapmalıdır ve erkek kadın mevzuatına girmek istemiyorum tartışmak helede hep bir tartışma çıkıyor yani ama siz siz olun fazla duygusal olmayın seviyorum deyipde bir sokak serserini almayın kızlar erkeklersizde çok seviyorum çok aşığım öyle sini bulamam düşüncesiyle kaşarlari almayin. Unutmayın kimse kimsenin vazgeçilmez istikameti değildir vesselam ve bir erkek olarak isyan ediyorum artık erkekleri okadar pistirdilarki kadının kölesi oluyor ölene kadar ona yermek için halbuki dedelerimiz ebelerimiz nasıl bir saygı sevgi çerçevesinde yaşamışlar
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ben cuckold biriyim bunu diyince de gvt geniş oluyoruz ama olsun
Bir kadının geçmişi benim için önemli değil
Çok partner ile ilişki yaşamış olsa dahi bunu sorun etmem
Erkek yapar kadın yapamaz diyen zihniyetler çok mide bulandırıcı tiksinç10 Yorumla
+1 yılİster seviş istersen başka bir bok etmiş ol hiç kimse seni yargılayamaz ve hiç bir insan yaptıklarından pişman olamamalı yaptım demeli doğru düzgün şekilde. olmuyorsa da olmaz takmayın ya erkeksiz yaşayamıyor muyuz sanki? Onlar düşünsün çoğu şerefsiz zaten
15 Yorumla- +1 yıl
Ben geçmişim kötü demedim
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılmak nedir ya. Birinin geçmişinde yan kesicilik hırsızlık cinayet vs varsa takılır gidip sevgilisiyle nerde öpüşmüş sevişmiş kim ne hakla sorgulayabilir ki?
27 Yorumla- +1 yıl
Sana yanlış gelen bize doğru geliyor. Niye hakkımız olmasın belki o insan kıskanç belki geleneğine aykırı olabilir de olabilir yani
- +1 yıl
İlk dediklerinide sorgulaymazsın. Geçmişi sorgulayacaksan olmaz. Ha ben ilkini sorgulama ikinciyi sorgularım o zaman.
- +1 yıl
@_Çavbella_ ilk dediklerim benimle birlikte onu da etkiler ikincisi ise sadece onu. Herkes için bulduğu ilk kişi doğru kişi olmuyor maalesef illa ki hayatına insanlar girecek ve yaşayarak öğrenecek bazı şeyleri.
- +1 yıl
İki taraf içinde geçmişi sorgulamak hadi sorguladın yaşananlar yüzünden bir insana yargılayıcı yaklaşmak hiç hoş durum değil.
- +1 yıl
Neden hırsızlık yaptığını bilmiyorsun veya neden adam öldürdüğünü de belki çok pişman yanlış yapmış. Sen ona hırsız mı veya katil mi diyeceksin. O zaman geçmiş ilişki yaşayanda pezevenk* veya bacım olacak* bitti. Sizin gibi düşünen insanlar yüzünden evlenilecek insan kalmadı
- +1 yıl
@_Çavbella_ neyin kafası o ya
- +1 yıl
Senin torbacıdan aldım senin kafadan
Geçmişi takmak şahsi düşüncedir ne demek ya türkçeyi yeni mi öğreniyosun? Herneyse herkesin geçmişi önemlidir. Geçmişi temiz bir insanın ne farkı önemi kalacak o zaman? Böyle saçma sapan genişliklere gerek yok.
16 Yorumla- +1 yıl
Türkçem seni mi gerdi hayırdır?
- +1 yıl
Kıyamam be
- +1 yıl
:(
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla kardes bakiyorum kiza çapişan oto gibi simdi kabulmi edim nasil ben koluma takip evlencem simdi diye bilirsin sen sanki cok temizssin ama gercekten hovarda bir insan degilim vicdanim rahat bakmaya hakkim var guvenip kendini ona buna teslim etmeseymiş allah herkeze akil fikir vermiş 1 olur 2 olur ama 10 kisi ile dusup kalkani nasil anneme gelin olarak getirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar da geçmişlerine bakınca çıngar çıkarıyor merak etme. Kadın / erkek geçmiş önemli. Geçmişte sevgilisini aldatan kadın / erkek muhtemelen sizi de aldatır, bakmayıp risk mi alacaksınız?
20 Yorumla
+1 yılkadın erkek eşittir..
eğer kadınım dediğinin geçmişi seni rahatsız ediyorsa, kadınım demeyeceksin..15 Yorumla- +1 yıl
Sen bakmaz mısın
- +1 yıl
Asla..
Haddim değil.. - +1 yıl
Şu bazı şeyleri had meselesi yapmasanız keşke mesela ben bakarım hadsiz mi oluyorum o zaman
- +1 yıl
Bu benimle alakalı..
Yaşadığım hayat ve yaptıklarımla ilgili..
- +1 yıl
Okey daha mantıklı açıklama oldu temiz değilsen temiz arama mantığı
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Gecmis gecmiste kaldi hayasiyla iyisiyle insanoglu yaptiklari hatalari donup duzeltebilse. keske ama olan oluyor bazen gelecege bakmali bence bakilmamasi lazim gerek yok
10 Yorumlazevkler ve renkler tartışılmaz bunu kenara koyalım
onun dışında islamın dediğidir doğru olan
ama ne yazıkki bir gerçek din var birde bizim uydurduğumuz
allah neder diye düşünmüyoruz elalem neder diye düşünüyoruz haşa allahımız elalem olmuş10 Yorumla
+1 yılBakılmalı tabii hee şeyi yapmış erkekten daha fazla şey yaşamış biri fazla gelir herkes dengine yaşantısına yaşamışlığına göre
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu diyen erkekten uzak durcaksin 🤷♂️
Ataerkil toplumda annesi babasi tatafindan aslan oglum, kaplan oglum, pipini goster" oglum seklinde buyutulmus olup, kisa sure sonra aldatinca da "ben erkegim" ile kendisini savunacaktir 🤷♂️10 YorumlaBakılmamalı.
Insanlar gecmisiyle yargılanmaz, oldugu gibi kabul edilir. Benim hayatıma girdiyse, benden sonrasın önemli. Benden öncesi değil.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimse oyle birsey demiyor NalinDilda sallama
Ben tanistigim gezdigim hicbir kiza gecmisini sormadim10 Yorumla
+1 yılbence hayır zaten geçmişi onu bu günde ki haline getirmiş ve bende onu bu haliyle tanımışım kim takar geçmişi
10 Yorumla
+1 yılBen bir kız olarak bir erkeğin geçmişine bakarı. bunun cinsiyet ile alakası yok.
20 Yorumla
+1 yılÇoğu insanın geçmişinin düzgün olduğunu düşünmüyorum, yalanlar desen havada uçuşuyor.😑
10 Yorumlageçmisinde oyle absürtlukler yoksa cok kurcalamamali arastirmak keyif vermeyebilir eskisinin alkolik oldugunu ogrenmistim onceden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılAynı hassasiyeti söyleyen de gözetiyorsa kendi fikri olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Baksınlar tabi ki benim geçmişim sorunsuz ondan kafam rahat 😂
10 YorumlaŞıpsevdi biri değilse iki taraf içinde geçmişe takılmak saçma.
10 Yorumla
+1 yılBu işler böyle maalesef. Erkek yapar çapkın olur, kadın yapar yollu olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de aynidir. Onceden orspysa gelecekte de olma ihtimali var. Ama normal ciddi iliski yasamis olabilir onu bdnde yasadim o sorun degil.
10 Yorumla
+1 yılGeçmişine asla bakmam yargılamam ne yaşadıysa onu o şekilde kabul ederim
10 Yorumla
+1 yılBakma kuzum geçmiş bir çöp :) çöpü de köpekler karıştırır
111 Yorumla- +1 yıl
Kardeş genel evde çalışan kadın keyfinden mi yapıyor o işi sanıyorsun?
- +1 yıl
İnsanlık yok sizde insanlık yok yok yok sığ düşünüyorsunuz bu kafayla olmaz anladın mı kardeş
- +1 yıl
Namus o iki bacak arasındaki değil bunu bilin artık
- +1 yıl
Bos yapma be
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Sana diyorum boşa duyar kasmayın burda
- +1 yıl
Cümlelerini tartarak kurarsan sevinirim can efendi
- +1 yıl
Eyvallah kardeş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin tercihi ayrı.. benim kanaatimce, herkes kendi olduğu gibi birini istemreli..
10 Yorumla
+1 yılTabii ki, araba bile alırken inceliyorsun kardeeeş :DD
23 Yorumla- +1 yıl
@sdceben ağlama şurada :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire kadın arıyorsa eğer, kadının da geçmişe önem vermesi hakkıdır tabi.
10 YorumlaGeçmişe bakılır ama hangi konulardan olduğu önemli kiminle nerede ne zaman nasıl bir şeyler yaşadığı değil nasıl davrandığı neden ayrıldığı konusundan bakılır
10 YorumlaGeçmişe takılırsan daima geçmişte kalırsın, hiç bir zaman ileriyi göremezsin
10 YorumlaEvet bakılmalı.. ve geçmişindeki en acı en kötü en hassas yerinden sevilmeye başlanmalı
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de hayır türk erkeğinin asla böyle bir hakkı olamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin özgür ifadeleri için huzurlu bir yaşam için İTK
10 Yorumla
+1 yılBir yere kadar herkes birbirinin geçmişinden bahsetmesin. Geçmiş geçmişte kalmıştır
10 Yorumla
+1 yılKendi yaptığın şeyleri kadından beklememek saçma ama tabi dikkat edilmesi gereken şeyler de var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok sinir bozucu ben erkeğim sanki ayrı dünyadan gelmişler gibi 😬😬
11 Yorumla- +1 yıl
geçmişe bakmakda sormakda ve araştırmak da önemli çünkü bir insanın geçmişi geleceğini gösterir ve bir kız istemede nekadar erkeğin yedi sülalesini araştırıp saçma sapan mevzulara giriyorlarsa erkek daha fazlasını yapmalıdır ve erkek kadın mevzuatına girmek istemiyorum tartışmak helede hep bir tartışma çıkıyor yani ama siz siz olun fazla duygusal olmayın seviyorum deyipde bir sokak serserini almayın kızlar erkeklersizde çok seviyorum çok aşığım öyle sini bulamam düşüncesiyle kaşarlari almayin. Unutmayın kimse kimsenin vazgeçilmez istikameti değildir vesselam.
Geçmiş her iki taraf içinde önemli olmalı ve sadece eski ilişkilerede bakmayın geçmiş dendiğimde
10 YorumlaYani ya nerede eşitlik öyle diyorsa takılma bırak gitsin sende gel bana
10 YorumlaTabiki bakacağım , ben kendimi korumuşum dikkat etmişim nikahsız bir ilişki yaşamamışım doğru zamanı doğru kişiyi beklemişim ama karşımdaki kişi her haltı yapmış şimdi bu bana denk mi Allah aşkına , davul bile dengi dengine
00 YorumlaBenle kendide gecmişini unutabilcekse neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılTabiki hayır seni nasıl begendiyse öyle kabul etmeli
10 Yorumla
+1 yılGeçmişte hata olsa da insan kendini toparlar ise sıkıntı olmaz
10 YorumlaHerkes istediğini yaşamalı bence ve herkes buna saygı duymalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakmamak, Avrupada yaşasaydın bunları dert etmedin, istediğin gibi sevişirdin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Bak aynen böyle oluyorum 🤢🤮
20 YorumlaGeçmişe değil karaktere geleceğe bakılmalıdır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. En karanlık geçmiş erkeklerindir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir kadının geçmişi geleceğini gösterir
12 YorumlaGeçmiş korkumuz yok çok şükür bakarsa baksın
10 YorumlaBence bakmamalı geçmişe bakarak geleceği olmaz
10 Yorumla
+1 yılMümkün mertebe geçmişini araştırmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuç dosyam bir çok erkekten daha kabarık
22 Yorumla- +1 yıl
Seni alan var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılGeçmiş kurcalanmamalı
10 YorumlaGeçmişi önemlidir evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet ayırmam bu konuda
10 Yorumla Umrumda değil geçmişi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişe bakılmalıdır, birşey mi yaşadın geçmişte?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İliskinin sağlıklı olması açısından geçmiş önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişe bakarsan geleceği goremessin
12 Yorumla- +1 yıl
eskilerde gözümüz yok yeniler daha iyi
+1 yılGeçmiş geçmiştir umursamam umursayanı da sevmem
10 Yorumla
+1 yılOlmaz herşey karşılıklı
10 Yorumla
+1 yılBenimkine bakmayacaksa ben de bakmam
10 YorumlaGeçmiş geçmişte kalır
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında