Sevgilim şu an askerde gideli 1 buçuk ay civarı oldu şu an usta birliğinde. Bugün telefonda konuşurken askerliği bittikten sonra memleketine gelip beni ve ailesini vs. Gördükten sonra tatile İzmir'e ve hataya gideceğini söyledi fakat ne kadar ciddi veya şaka olarak söyledi bilemiyorum. Hataya günü birlik gideceğini söyledi, İzmir'e ise belirli bir gün söylemedi. Bende gitt diye cevap verdim hatta niye günübirlik gidiyosun git Hatay'da bir iki hafta kal İzmir'de de bir iki ay kal dedim. Sonra kendisi dediki millet otur oturduğun yerde der sen git diyorsun, niye böyle çok göndermek istiyorsun, bensizde yapabiliyorsun bakıyorum da felan dedi. Fakat benim aklıma takılan şey şuki neden Hatay için günü birlik dedi? İzmir demesinde bir sorun yok daha önce de kalmışlığı var akrabaları vs de var orada ancak hatayla bir bağlantısı yok daha öncede bir konu geçmedi.
Güncellemeler:
6 gü
Yaklaşık 2 yıldır felan birlikteyiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11Günübirlik mi 🤨kimle olcak acaba
Bende bilmiyorum öğrenmem gerek amacını
Dengesiz sanki
Evet biraz, ben ihanet gibi bir durummu var diye düşünüyorum veya bilerek mi söyledi diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Belki de bilerek dedi
Sen suphelenme diye
Ters piskoloji
Nasıl yani? Böyle daha çok şüpheleniyorum ama günü birlik olunca sanki birini görüp geri gelecekmiş gibi
Evet sanki de yol üstü bi kıza ugrayayim der gibi
Erkek olsa başka bişi olsa açıkladı sanki. sen o gün onu çok şık ara
Yol üstü demediki ama kendisi önce yaşadığımız şehre gelecek ondan sonra gideceğini söyledi yani asker dönüşü yolculuğunda değil memleketine geldikten sonra diye söyledi
Bence ara o gün takipte kal
Evet o şekilde yaparım ancak daha gelmesine 5 ay var ben 5 ay boyunca o günü mü bekleyeceğim eğer öyle bişey varsa beş ay boyunca aldatılmama rağmen bekleyecekmiyim
:( belkide yoktur
Bilemiyorum daha önce de asker dönüşü tatile giderim gibi bir konuşma geçmişti ben git git dedim yine, gitmem sende ne meraklısın hemen göndermeye gitmeme gibi söylemişti bilerek mi diyor acaba ne diyeceğimi bilmek için vs felan diye olabilir mi diye de düşünüyorum
Ama günü birlik dediği için aklımda sorun yaratan o oluyor
Evet günübirlik asker donuus biriyle mi olacak acaba
Telefonda konuşurken bi şekilde bu konuyu açmam lazım niye günü birlik diye sormak için ama çaktırmadan ne diyip açabilirim
Gideceği yerleri uzun uzun sor bence sohbet ile çaktırmadan bak neler anlatıyor
Bencede çaktırmadan hallederim anlamaz bence. Ve şöyle bir şey var gündüzleri pek aramıyor yani genellikle 8-8 buçuk veya en geç 9 belki bi ihtimal 9 buçuk oluyor sonra yatış var zaten, acaba gündüzleri başkasıyla mı konuşuyor diye düşünüyorum yoksa eğitim vs yüzünden vakit bulamıyor diyemi sizce
Gündüz eğitim var bu normal yani
Ansızın zamanlarda ariyayım ozaman sürekli meşgul mu değil mi görürüm en azından
O olabilir
Yarın anlarım artık ne olduğunu. Teşekkür ederim bu arada
Rica ederim bişi yapamadım k. bakma
Estağfurullah ne kusuru düşüncenizi söylemeniz bile yetti benim için
Rica ederim
İnsalalh çok mutlu olursun
Teşekkür ederim umarım sizde çok mutlu olursunuz
Teşekkürler
Rica ederim