Sevgilimle 5 aydır çıkıyoruz ben Antalya'ya gittim çalışmak iç 2 ay buluşmadık neyse bunu görmek için ben geldim yanına 3 gün oldu geleli 3 gündür bi bahane buluyo yok hastayım yok köye gittik falan buluşmaya gelmedi mesajlara bakın detaylar orada BİDE MESAJLARA BAKIN SAATLERE FALAN KONUŞMALARA beni aldattığından şüpheleniyorum mesajı atıyo anında hemen çıkıyo wpden 5 dk geçtikten sonra mesajıma bakıyo sizin görüşünüz ne
Bence aldatma diyebilmemiz için geçerli pek sebep yok. Çünkü rahatlıkla idare edebilir bunlar için evet aldatıyor denmez. Bana sadece yenge biraz rahat geldi. Tavırları çok rahat. Sanki seni kaybetme korkusu yok. Seni pek umursamıyor gibi. ya da değer vermiyor gibi.
Bu nasil bir dialog bu nasıl bir ilişki bu nasıl bir anlaşma biçimi aldatiyormu napıyor bilemem ama üslubu çok kötü ama bı halt karıştırdığı kesin ama aldatmak olmayabilir ama bilmeni istemediğin bı haltlar yalıyor gibi hisisiyat veriyor ve üslubu çok kötü
Konuşmalarınız aşırı itici ,öncelikle bence komusma tarzını değiştir biraz beyfendi gibi kibar davran gerçi sevgilin senden beter ama Türkçeni düzeltmelisin, konusma sırasında küfür etmemelisin önce saygı şart
Normalde ben asla küfür etmem her zaman İstanbul türkçesiyle konuşurum ona karşı ama ben ne kadar iyi davransam değer versem her seferinde içine ediyo kendi dilinden konuşunca düzeliyoo biraz
Sen onun dilinden konuşup kendi seviyeni tarzını duruşunu bozacağına o sana aa ne kadar güzel konuşuyor diyip kendi Türkçesini düzeltsin senden saygıyı öğrensin, insanlara göre davranırsan eğer işte o zaman kaybeden sen olursun insanına göre konuşmalarını değiştirme, kendine has bir tarzın olsun ve o saygıyı bozmayın çünkü mesela ben bir erkek aşırı yakışıklı olsa dahi küfür ettiği an soğuyorum ilk önce sevdiğimi zannediyorum aradan bir kaç ay geçince ayyy o da her cümlesinde küfür ediyordu bunu mu sevmişim diyorum
Ben gitmeden önce buluştuk hatta yine haber vercekti bana vermedi ben okuluna gittim pansiyonunda kalıyodum kaydımı silicektim orada rastgele karşılaştık buluştuk 2 saat falan normaldi her şey
Seviyeniz çok düşük kusura bakma dostum ve aşırı iletişimsizlik ve degersiz saygısızca tavırlar bence ayrıl kendi çıtani yükseltecek bir arkadas bul...
Bak şimdi dün gece bana dedi uyanınca ara buluşucaz sabah kalktım günaydın falan çıkıyorum şimdi gelme şimdi haber verince gel dedi tamam dedim 3 4 saat geçti naptın yazdım akşam 6 da cevap verdi