Merhaba arkadaşlar, içimi içten içe kemiren bir konu var. Sevgilimle bir aydır birlikteyiz. Dün bana evlenip boşandığını söyledi. Başından beri söylemesi gerektiğini düşündüğüm bir konuydu ama beni kaybetmekten korkuyormuş açıkçası çok tepki vermedim kırıldım ne desem bilemedim. Ailem ne der? Onu da bilmiyorum ama o yavru kuşu asla bırakasım da gelmiyor. O kadar naif bir insan ki... Duygusal bakmak istemiyorum o yüzden. Kafam çok karışık:/
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28Boşanmış bir erkek çok çok zor oluyor. Boşanmış bir kadın gibi değil. Erkek olsaydın boşanmış bir kadınla kolayca gelecek hayali kurabilirsin dersim ancak boşanmış bir erkek için aynısını söyleyemem. Bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum ki hiç bulaşma boşanmış bir erkeğe sonradan üzüleceksin çünkü. Birinin de beni zamanında böyle uyarmasını çok isterdim.
Şu an o kadar duygusalım ki ne yapacağımı şaşırdım. İlk defa birini hayatıma aldım bu sekilde olması beni çok üzdü
Emin ol ki 1 sene sonra şu an birirmediğin için daha çok acı çekeceksin. Sana daha ilişkinin başında bile dürüst olmamış biri. Asla güvenme sadece kadınları nasıl kandıracaklarını çok iyi öğrenmiş oluyorlar.
Teşekkür ederim
Çok iğrenç bi erkeğin başkasıyla serbest sınırsız cinselliğe sahip olmuş olması
Ne demek istediğini anlamadım
Evliymiş yani serbest cinsellik hakkı varmış karısıyla
Olabilir o zaman gayet doğal bir durum değil mi bu
İşte doğal olması kötü zaten onun karışı ya bütün halinde
Başından beri neden söylememiş yalancı kim bilir ilerde daha ne çıkar
Seni kaybetmekten korktum dedi fakat bana sana söylemem gereken bir şey var demişti ileri ki zamanlarda bunu sürekli tekrar edince ben anladım direk ben sordum işte evlenip boşandın mi diye
1 aylık bir sevgililikten ciddiyet duymayı bırak ailem ne der diyorsun. Akşam sütünü içtin mi sen. Bu kadar bu seviyeye düşebildiniz mi. 1 aylık ilişki de bu kadar ciddiyete başladıysan yarın evlen soru sorma bence uygula
İlişkinin öncesi var sadece bir aydır birlikteyiz
Lütfen ön yargılarını al ve git
Burada sadece fikir danışıyoruz
O zaman şunu söylersin şu kadar süredir tanıyoruz birbirimizi. 1 aylık ilişkimiz var ve sonrasını anlatirsin. Anlattığına yorum yaptım. Dediğin gibi 1 aylık sevgililik süreci. 5 yıllık sevgililik süreci olupta hala ciddi olamayanlar var. Ama bu dediklerimi unutma. Duygularinın kullanılıp bir kenara atildigini gözyaşlarınla görme diye bunları söyledim. Şimdi fikirlerini bir başkalarıyla danış. Bir kadının gözyaşını 100 şeref yoksunu erkeğe degismem. Mantığım bu
Mesajın hem iyi niyetli hem değil lafımı sakınmam konuşurum ama kimsenin kalbini kırmaya niyetli biri değilim. İyi gecelerin olsun
Doğrudan sasmam. İyi geceler
Hayır benim hakkında yazdıkların zerre kadar doğru değil. Doğrudan şaşmam falan onlar hikaye...
Bu senin düşüncen. Benim değil. Bin kişide şu an düşüncemi onaylamazsa bile yine ben doğrudan şaşmam
🐑 🐑 🐑
Neden kurulmasın? Sadece ilk tercihinde yanlış bir karar almışlar ve uyumlu olmadıklarını farketmişler belki uyumlu kişi sensin?
Başta bende öyle düşündüm fakat boşandıktan sonra birkaç yıl sonra tekrar görüşmeye başlamışlar tekrar yapamamış bu durumda beni tanımadan 6 ay önce falan olmuş. Kafam karışıyor. Eksik bir şey var
Zamana bırak geç abla hayırlısı neyse o olur
Teşekkür ederim
Aranızda yas farki var mi ve sen daha once bir evlilik vs yaptın mı
Ben hiç evlenmedim aramızda yaş farkı var evet. Benden 8 yaş büyük
Hic sordun mu peki ne icin boşanmış ve ilerde daha öncesinde ki ilişkisi vs aklina gelir mi
Aslında çok kurcalamak istemedim fakat bana şunu dedi. Sen dedi daha önce aldatıldığını bile bile biri ile evlendin mi? Bu kalp onu bile gördü dedi bu cümlesi beni biraz yaraladı sanırım yoksa evlenip boşanması sorun değil. Şu yorumlar var ya YouTube da falan olur ya aklında ki ile yaşar yanında ki ile ölürsün falan hikayesi onu yasamaktan korkuyorum
Olabilir. Aklında sen yoksan veya senin Aklında başkası varsa bu sorun olur sizin için
Benim aklımda yok kimse işte emin olduğum tek şey sadece kendi duygularım ve fikirlerim.
Karşındaki nasıl peki tamamen sana mi. bagli yoksa gecici bir istek vs mi
Bana karşı naif çok ilgili davranıyor. Beni sakınıyor ama saklamıyor
Neyi saklamiyor peki
Benimle olan ilişkisini ailesinden, çevresinden yani ben bunların da önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum
Iyi biri ise sorun degil
Olmaz
Yavru kuş 🤮
O an öyle hissetim öyle yazdım. Hissiyatlar mi senin mideni bulandırıyor yoksa aynaya falan mı baktın yanlışlıkla?
Bi cigara içişime 50 karı ölür
Tecrübeli iyidir