Aşk İlişkileri 9 gü Herkesin bana aşık olduğunu düşünüyorum. 🥲 Bundan nasıl kurtulabilirim🥲? m мєтιѕ_-_ Guru Takip Et FacebookTwitter 01 Herkesin bana aşık olduğunu düşünüyorum. 🥲 Bundan nasıl kurtulabilirim? 🥲 Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Herkesin bana aşık olduğunu düşünüyorum. 🥲 Bundan nasıl kurtulabilirim🥲? 143 Görüşünü yaz
AyanTulyakova | Aşk İlişkileri konusunda 91 görüş paylaştı. Xper 5 9 gü Neden kurtulmaya çalışıyorsun ki insanın kendisini sevmesi, kendisine güvenmesi gğzel bir şey Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
HsYnJr | Aşk İlişkileri konusunda 7,5b görüş paylaştı. Master 9 gü Mutlu oluyosan kurtulma ne güzel işte, mükemmel bi hayal dünyan var. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum мєтιѕ_-_ 9 gü Hayal dünyası değil ki, gerçekler bunlar. 😇 HsYnJr 9 gü Anlıyorum canım
yalnız_banker | Aşk İlişkileri konusunda 849 görüş paylaştı. Xper 7 9 gü her türk kızı öyle değil mi zatenbu düpedüz kezbanlık umarım kurtulursun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum мєтιѕ_-_ 9 gü Çok komiksiniz gerçekten. Türk kızı şöyle, Türk kızı böyle. Hepsini tanıma fırsatınız oldu sanırım. Dönüp aynaya baksa bunu söyleyenler keşke😄
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ | Aşk İlişkileri konusunda 474 görüş paylaştı. Bilge 9 gü Herkesin senden nefret ettiğini düşünmenden iyidir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
YalvarBarışalımp | Aşk İlişkileri konusunda 600 görüş paylaştı. Xper 7 9 gü herkes zaten sana asikk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
AlpayG | Aşk İlişkileri konusunda 672 görüş paylaştı. Xper 7 9 gü Belki de gerçekten herkes sana aşıktır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
redork | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Bilge 9 gü Evet gördüğün karşılaştığın herkes sana aşık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
AtHırsıȥı Xper 4 9 gü Kimse çirkinlere aşık olmaz, kurtuldun şu an 😎 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum мєтιѕ_-_ 9 gü Ama oluyorlar 😏 AtHırsıȥı 9 gü Olanlara göz doktorundan bi randevu alalım hemen 🥲 мєтιѕ_-_ 9 gü Bence sana alalım 🥲 Hepsini Göster Daha Az Göster AtHırsıȥı 9 gü Bir şey söyleyecektimde vazgeçtim bu çok ağır olur shshshsjs 🥲 мєтιѕ_-_ 9 gü Ne söyleyecektin 🥲 AtHırsıȥı 9 gü boş ver shshsh мєтιѕ_-_ 9 gü Niye 🤔 AtHırsıȥı 9 gü Olmaz yanlış anlayabilirsin 🤔 мєтιѕ_-_ 9 gü O kadar mı kötü 😒 AtHırsıȥı 9 gü Gibi hshsjs мєтιѕ_-_ 9 gü Öyle olsun... 🥺 AtHırsıȥı 9 gü Yav söylemedimki niye trip atıyon şimdi djjdjdj мєтιѕ_-_ 9 gü Kötü bir şeymiş ama sonuçta. Bu yeterli bir sebep. 🥲 AtHırsıȥı 9 gü Allah bilir söylesem nolurdu sjsjsjjs мєтιѕ_-_ 9 gü Ne söyleyecektin ki 😶 AtHırsıȥı 9 gü Hahsjss merak ettin demi мєтιѕ_-_ 9 gü Eveeeet 😡 AtHırsıȥı 9 gü İyi ne güzel çatla meraktan sjsjjsjsjsjs мєтιѕ_-_ 9 gü Söyler misin 😒 AtHırsıȥı 9 gü Banane fsgsfsd мєтιѕ_-_ 9 gü Bonono AtHırsıȥı 9 gü Sjshsjsj ya ne güzelmiş sinir etmek 😎 мєтιѕ_-_ 9 gü Sinir olmadım 😒 AtHırsıȥı 9 gü He he belli oluyo sjdhdh мєтιѕ_-_ 9 gü Sinir olmadım diyorum 😡 AtHırsıȥı 9 gü Hsjsjs, ulan kıyamıyorumda ya. Hani bence sana randevu alalım dedin ya. Bende, haklısın seninle sevgili olduğum için göz doktorundan randevu almanız lazım diyecektim. Sgshshsjshhshs. мєтιѕ_-_ 9 gü Ya sen ne gıcıksın djdj Ayrıca alınmadım djdj AtHırsıȥı 9 gü Shshshsj gıcığım demi 😎 мєтιѕ_-_ 9 gü Evet 🙄 AtHırsıȥı 8 gü Günaydınlar efendim, nasılsınız görüşmeyeli 😎 мєтιѕ_-_ 8 gü Daha yeni mi uyandın djdjd Yorgunum yorgun. Siz nasılsınız? 😒 AtHırsıȥı 8 gü Yeni uyanmadımda güne yeni başladım, 4-12 çalışıyorum. Niye yorgunsunuz hanımefendi 🤔 мєтιѕ_-_ 8 gü İsten geldim, yoğun bir gündü 🤔 AtHırsıȥı 8 gü Aynı yerdemi çalışıyon 🤔 мєтιѕ_-_ 8 gü Evet.🤔 AtHırsıȥı 8 gü İyi dinlen bakalım iyi akşamlar 🤔 мєтιѕ_-_ 8 gü İyi akşamlar. Sana da kolay gelsin 🤔 AtHırsıȥı 8 gü Canım sıkılıyo, bizim işde bi sıkıcıki ya. Öffff 😒😒😒. Trip 😒😒😒 мєтιѕ_-_ 8 gü Neden trip atıyorsun 😒 AtHırsıȥı 8 gü Atarım, canım sıkılıyo 😒 мєтιѕ_-_ 8 gü Limon musun sen 😒 AtHırsıȥı 8 gü Öff yapma şu espirileri ya 😒 мєтιѕ_-_ 8 gü Niye ki 😒 AtHırsıȥı 8 gü Sinir bozucu 😒 мєтιѕ_-_ 8 gü Yooo 😒 AtHırsıȥı 8 gü Yuppiii, kuponum tuttu zengim oldum 😏 мєтιѕ_-_ 8 gü Ne kuponu 🤔 AtHırsıȥı 8 gü İdda kuponu 🤔 мєтιѕ_-_ 8 gü Tebrikleeeer. Demek zenginsin artık 🤔 AtHırsıȥı 8 gü Evet zenginim, sayın fakir shsjjs мєтιѕ_-_ 8 gü Benim gönlüm zengin bir kere djdjd AtHırsıȥı 7 gü Her şeyede bi cevabın var😒 мєтιѕ_-_ 7 gü Var tabiii 😏 AtHırsıȥı 7 gü Tipsiz yaa attığı emojiye bak shshsh мєтιѕ_-_ 7 gü Ne varmış emojide? Ayrıca tipsiz değilim djdjd AtHırsıȥı 7 gü Yakışıyo sana o emoji, gıcıklık yakışıyo yani sana snsjjs мєтιѕ_-_ 7 gü Biliyorum 😏
zeynebpbuyukinan | Aşk İlişkileri konusunda 935 görüş paylaştı. Yoda 9 gü Ben değilim🙋♀️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
_boogeyman__ | Aşk İlişkileri konusunda 83 görüş paylaştı. Xper 5 9 gü Belkide aşıktırlar 😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Erkeğin_ellitonu | Aşk İlişkileri konusunda 205 görüş paylaştı. Xper 5 9 gü Teşhisi hangi doktor koydu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BallıTarcınınız | Aşk İlişkileri konusunda 138 görüş paylaştı. Xper 5 9 gü Aynaya baksan yeterli değil mi 🤷🏼♂️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum мєтιѕ_-_ 9 gü Her gün bakıyorum da ne alaka? BallıTarcınınız 9 gü Hiç 🤷🏼♂️
Carleone3434 Xper 2 9 gü Bende aşığım o listeye benide ekle ozaman 😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BirCentilmen06 | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı. Guru 9 gü Senin hezeyanın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Boavistaa | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı. Guru 9 gü Ben aşık değilim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum мєтιѕ_-_ 9 gü Yooo aşıksın, biliyorum ben Boavistaa 9 gü Çok mu belli oluyor of мєтιѕ_-_ 9 gü Yaaa bu kadar belli etme lütfen 🥲 Hepsini Göster Daha Az Göster Boavistaa 9 gü Utandım мєтιѕ_-_ 9 gü Kıyamam, tamam tamam aramızda. Kimseciklere söylemem. 🤐 Boavistaa 9 gü Anlaştık aramızda öyleyse güveniyorum sana... мєтιѕ_-_ 9 gü Güvenebilirsin. 🤥 Boavistaa 9 gü Pekiii
Rascoln36 | Aşk İlişkileri konusunda 32,8b görüş paylaştı. Master 9 gü Kurtulamazsın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
314Neden kurtulmaya çalışıyorsun ki insanın kendisini sevmesi, kendisine güvenmesi gğzel bir şey
Mutlu oluyosan kurtulma ne güzel işte, mükemmel bi hayal dünyan var.
Hayal dünyası değil ki, gerçekler bunlar. 😇
Anlıyorum canım
her türk kızı öyle değil mi zaten
bu düpedüz kezbanlık umarım kurtulursun
Çok komiksiniz gerçekten. Türk kızı şöyle, Türk kızı böyle. Hepsini tanıma fırsatınız oldu sanırım. Dönüp aynaya baksa bunu söyleyenler keşke😄
Herkesin senden nefret ettiğini düşünmenden iyidir
herkes zaten sana asikk
Belki de gerçekten herkes sana aşıktır.
Evet gördüğün karşılaştığın herkes sana aşık
Kimse çirkinlere aşık olmaz, kurtuldun şu an 😎
Ama oluyorlar 😏
Olanlara göz doktorundan bi randevu alalım hemen 🥲
Bence sana alalım 🥲
Bir şey söyleyecektimde vazgeçtim bu çok ağır olur shshshsjs 🥲
Ne söyleyecektin 🥲
boş ver shshsh
Niye 🤔
Olmaz yanlış anlayabilirsin 🤔
O kadar mı kötü 😒
Gibi hshsjs
Öyle olsun... 🥺
Yav söylemedimki niye trip atıyon şimdi djjdjdj
Kötü bir şeymiş ama sonuçta. Bu yeterli bir sebep. 🥲
Allah bilir söylesem nolurdu sjsjsjjs
Ne söyleyecektin ki 😶
Hahsjss merak ettin demi
Eveeeet 😡
İyi ne güzel çatla meraktan sjsjjsjsjsjs
Söyler misin 😒
Banane fsgsfsd
Bonono
Sjshsjsj ya ne güzelmiş sinir etmek 😎
Sinir olmadım 😒
He he belli oluyo sjdhdh
Sinir olmadım diyorum 😡
Hsjsjs, ulan kıyamıyorumda ya. Hani bence sana randevu alalım dedin ya. Bende, haklısın seninle sevgili olduğum için göz doktorundan randevu almanız lazım diyecektim. Sgshshsjshhshs.
Ya sen ne gıcıksın djdj Ayrıca alınmadım djdj
Shshshsj gıcığım demi 😎
Evet 🙄
Günaydınlar efendim, nasılsınız görüşmeyeli 😎
Daha yeni mi uyandın djdjd Yorgunum yorgun. Siz nasılsınız? 😒
Yeni uyanmadımda güne yeni başladım, 4-12 çalışıyorum. Niye yorgunsunuz hanımefendi 🤔
İsten geldim, yoğun bir gündü 🤔
Aynı yerdemi çalışıyon 🤔
Evet.🤔
İyi dinlen bakalım iyi akşamlar 🤔
İyi akşamlar. Sana da kolay gelsin 🤔
Canım sıkılıyo, bizim işde bi sıkıcıki ya. Öffff 😒😒😒. Trip 😒😒😒
Neden trip atıyorsun 😒
Atarım, canım sıkılıyo 😒
Limon musun sen 😒
Öff yapma şu espirileri ya 😒
Niye ki 😒
Sinir bozucu 😒
Yooo 😒
Yuppiii, kuponum tuttu zengim oldum 😏
Ne kuponu 🤔
İdda kuponu 🤔
Tebrikleeeer. Demek zenginsin artık 🤔
Evet zenginim, sayın fakir shsjjs
Benim gönlüm zengin bir kere djdjd
Her şeyede bi cevabın var😒
Var tabiii 😏
Tipsiz yaa attığı emojiye bak shshsh
Ne varmış emojide? Ayrıca tipsiz değilim djdjd
Yakışıyo sana o emoji, gıcıklık yakışıyo yani sana snsjjs
Biliyorum 😏
Ben değilim🙋♀️
Belkide aşıktırlar 😅
Teşhisi hangi doktor koydu
Aynaya baksan yeterli değil mi 🤷🏼♂️
Her gün bakıyorum da ne alaka?
Hiç 🤷🏼♂️
Bende aşığım o listeye benide ekle ozaman 😁
Senin hezeyanın
Ben aşık değilim
Yooo aşıksın, biliyorum ben
Çok mu belli oluyor of
Yaaa bu kadar belli etme lütfen 🥲
Utandım
Kıyamam, tamam tamam aramızda. Kimseciklere söylemem. 🤐
Anlaştık aramızda öyleyse güveniyorum sana...
Güvenebilirsin. 🤥
Pekiii
Kurtulamazsın
Zehir iç