Aşk İlişkileri 7 gü İlgi çekici bir konuşmanız var mı? Tubaacelyaaa Guru Takip Et FacebookTwitter 02 Herkesler tarafından sohbetiniz dört kulakla dinlenibilir mi? Girdiğiniz ortamda sohbetinizle herkeslerin dikkatini çeken bir yönünüz var mı? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter İlgi çekici bir konuşmanız var mı? 131 Görüşünü yaz
вуηαяcσѕ | Aşk İlişkileri konusunda 3,8b görüş paylaştı. Fenomen 7 gü İyi bir konuşmacı olduğumu düşünüyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Muzlu-Puding | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 7 gü Ohoo... Sadece, artık aynı güzel sohbeti karşımdakinden bulamadığım sürece sohbet etmiyorumç Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
UDixon2 | Aşk İlişkileri konusunda 917 görüş paylaştı. Yoda 7 gü Ben konuşmayı değil sormayı ve dinlemeyi seviyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
06romeo | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Guru 7 gü Evet. Hitabetim güçlüdür. Mikrofona kameralara çok konuştum. 😎 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
biradetmehmet | Aşk İlişkileri konusunda 8,7b görüş paylaştı. Master 7 gü Konusmak benim meslegim kendimi dinletmem gereken yerde dinletirim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Panrix | Aşk İlişkileri konusunda 61 görüş paylaştı. Xper 5 7 gü Evet can kulağı ike dinlerler etkileyici konuşmacıyım komposizyonum ve diksiyonu iyidir ses tonum da ilgi öeci ve bilinçli konuşmalarım var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sonsöz27 | Aşk İlişkileri konusunda 288 görüş paylaştı. Xper 5 7 gü Evet her ortama çabuk ayak uydurdum gibi dikat çeken konusmalarim var iyi konusurum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Barış_LonelyForever Master 7 gü Zevklerimizin uyduğu biriyle uzun konuşabilirim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
pehlivaan | Aşk İlişkileri konusunda 698 görüş paylaştı. Yoda 7 gü Az ve dolu konuşan biriyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
djfurkan13 | Aşk İlişkileri konusunda 4,7b görüş paylaştı. Master 7 gü Bazı kişilerin dikkatini çekerim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Fayzulin | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Yoda 7 gü sıcak sohbetler iyidir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
tuXba | Aşk İlişkileri konusunda 189 görüş paylaştı. Xper 6 7 gü Hayir yok 😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YEkseni | Aşk İlişkileri konusunda 131 görüş paylaştı. Xper 4 7 gü evet. dinlenir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
113İyi bir konuşmacı olduğumu düşünüyorum
Ohoo... Sadece, artık aynı güzel sohbeti karşımdakinden bulamadığım sürece sohbet etmiyorumç
Ben konuşmayı değil sormayı ve dinlemeyi seviyorum.
Evet. Hitabetim güçlüdür. Mikrofona kameralara çok konuştum. 😎
Konusmak benim meslegim kendimi dinletmem gereken yerde dinletirim
Evet can kulağı ike dinlerler etkileyici konuşmacıyım komposizyonum ve diksiyonu iyidir ses tonum da ilgi öeci ve bilinçli konuşmalarım var
Evet her ortama çabuk ayak uydurdum gibi dikat çeken konusmalarim var iyi konusurum
Zevklerimizin uyduğu biriyle uzun konuşabilirim
Az ve dolu konuşan biriyim
Bazı kişilerin dikkatini çekerim.
sıcak sohbetler iyidir
Hayir yok 😁
evet. dinlenir
Vardır