Hayatİstanbul77 | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
6 gü
Çağrılır tabii, benim en keyif aldığım anlardır. Ahh gençliğim ne kavgalar etmiştik hali sahalarda hakeme giderler filan özledim yaaa çocuklar az önce hali sahaya gittiler beni götürmediler 😅😅
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 24,3b görüş paylaştı.
Fenomen
6 gü
Çağrılınca millet maç esnasında bir tarafları kalkıyor sonra kavga çıkıyor şahit olmuştum çok ahmakça hareketlerdi
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
TauredKraliçesi | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Ben çağırsın isterdim. Hani böyle her zaman değil onunda bir özel hayatı var sonuçta ama ara sıra. Hem onun böyle nasıl güzel oynadığını izlerdim hem de bak aşkım sana geliyorum dediğim yer burası falan diye gösterir bir güven verir. Mesela ayda bir gidiyorsa rahatsız etmemek için gitmek isteme ama haftada bir ya da daha sık gidiyorsa yılda iki kez falan gitmek isterim. Sırf onu izlerken görmek için. Pek tabii bu öznel bir fikir herkes farklı düşünür ama bence arada bir bizde yanınıza gelebiliriz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
padisahinkizi | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Baya eğlenceli olur ha düşününce. 😂😂 Ama ben erkek olsam, ben çağırmazdım. Neticede oraya kankalarımla maç yapmaya gitmişim. Sevgilim de orada olsa kalp yani bu da. Gol atamazsan, rezil olacak şekilde düşersen vs iyi malzeme çıkar gülünecek. Ama yine de kız olduğum için gitmeyi isterdim. 😂😂😂
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Uçanbalonlukız | Aşk İlişkileri konusunda 286 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
O anki ruh haline gore degisir bence kizin yaninda arkadaslarida varsa uygun vakitteyse neden olmasin eenceli olabilir ama amac arkadaslarinla vakit gecirmekse bence gereksiz arada arkdaslarla vakit gecirmek iyi gelebilir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Penthiés | Aşk İlişkileri konusunda 172 görüş paylaştı.
Xper 5
6 gü
benim sevgilim atrenör ben kaleci olmaya gidiyom boy 1.50
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Emir38 | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Bilge
6 gü
Halisahanin ortamına bağlı çok küfür ediliyorsa çağırmam
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IşıLLL34 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Futboldan anlamam da hoşlanmam da. Çağırsa da gitmem haliyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2815Çağrılır tabii, benim en keyif aldığım anlardır. Ahh gençliğim ne kavgalar etmiştik hali sahalarda hakeme giderler filan özledim yaaa çocuklar az önce hali sahaya gittiler beni götürmediler 😅😅
Çağrılınca millet maç esnasında bir tarafları kalkıyor sonra kavga çıkıyor şahit olmuştum çok ahmakça hareketlerdi
Yapma.. Çok zevksiz :)
Kadın bana zevksiz dedi yazıklar olsun sjsj
Ben çağırsın isterdim. Hani böyle her zaman değil onunda bir özel hayatı var sonuçta ama ara sıra. Hem onun böyle nasıl güzel oynadığını izlerdim hem de bak aşkım sana geliyorum dediğim yer burası falan diye gösterir bir güven verir. Mesela ayda bir gidiyorsa rahatsız etmemek için gitmek isteme ama haftada bir ya da daha sık gidiyorsa yılda iki kez falan gitmek isterim. Sırf onu izlerken görmek için. Pek tabii bu öznel bir fikir herkes farklı düşünür ama bence arada bir bizde yanınıza gelebiliriz
Baya eğlenceli olur ha düşününce. 😂😂
Ama ben erkek olsam, ben çağırmazdım. Neticede oraya kankalarımla maç yapmaya gitmişim. Sevgilim de orada olsa kalp yani bu da. Gol atamazsan, rezil olacak şekilde düşersen vs iyi malzeme çıkar gülünecek. Ama yine de kız olduğum için gitmeyi isterdim. 😂😂😂
O anki ruh haline gore degisir bence kizin yaninda arkadaslarida varsa uygun vakitteyse neden olmasin eenceli olabilir ama amac arkadaslarinla vakit gecirmekse bence gereksiz arada arkdaslarla vakit gecirmek iyi gelebilir
benim sevgilim atrenör ben kaleci olmaya gidiyom boy 1.50
Halisahanin ortamına bağlı çok küfür ediliyorsa çağırmam
Futboldan anlamam da hoşlanmam da. Çağırsa da gitmem haliyle.
futbol ile top oyunlarından anlamadığım için ve sevgilim olmadığından dolayı cevap hayır:d
Eski sevgilim hep çağırır alır götürürdü hatta
Güzel aktivite çağırırım
Ben çağrılmak isterim :D severim izlemeyi
Gelsin gelsin sorun yok
Ne giderim ne de gönderirim.
Çağırılır. Taraftar önemli :)
Sen önce CMK yı geç mezun olda taraftar bulunur Allah kurtarsın.
Demekki geçmişim :) Mezun da oluruz bea illaki :) bu arada o kadar iyisin ki saol ;)
Zor zannat belli olmaz tabi ki iyi değilim iyi olsam cami yaptırırdım önemli değil. 🙂
arkadaşlarını da getirirse çift kale attırırırz
Hayır çağrılmaz
Çağırsa giderim
Neden olmasın