Parası olan ama parayı harcamak istemeyen birini çok aşık olsanız bile çekebilir misiniz?

Parası olan ama parayı harcamak istemeyen birini çok aşık olsanız bile çekebilir misiniz?
Parasıyla birlikte benden uzakta olsun. Ben hiçbir zaman cimri olmadım. Tüm cimriligi kendime yaparım. İhtiyacım olanı bile almam bazen para biriktirmek için. Karşımdaki insan gözümün içine baksın ve yeterki ihtiyacım var desin bitmiştir. Sevgilim olmasına da gerek yok. Paradan daha değersiz hiçbir insan yok gözümde
Hayır çekilmez cimri insanları sevmiyorum sevmem de parasını alıp gidebilir cimrilik iyi değildir bir insan cimrilik yaparsa misli misli zamanı gelince olanlar olur cimri insanlar çekilmez ve o tür insanlardan hiç kimseye hayır gelmez kendi ailesini bile düşünmez o tür insanlar sadece kendisini düşünür ve sadece dertleri paradır paradan başka bir şey düşünmezler akılları hep paradadır cimri olduğu için insanlara yardım etmeyi dahi sevmezler kendisine hayrı olmayanı hiç kimseye hayrı olmaz bu dünyada da öbür dünyada da çekilmez çekmem de
Cimri bir insandan sevgilim olmasa dahi haz etmem. İnsanın savurgan olmamasını ve parasını idareli kullanmasını anlarım. Ama cimri insan, her şeyden kısar. Hep biriktirir, hep kendisinde kalsın ister paranın. E haliyle paraya düşkün de olur. Böyle birisi ile de ne arkadaş olunur, ne sevgili ne de eş. Evlerden ırak. Ama ben çekmem.
Cimri sevgiliyi değil aile üyesini bile çekemem ben. Cimri herhangi biriyle oturup bir şeyler yiyip içmem tadı kaçıyor. Yakın çevremde barındırmıyorum.
Cevap
47Cevap
Sevgilim bir şey almak istese fakir ama gururlu moduna girerim fakat cimri olmamalı asla, hiç gelemem cimri erkeğe. Al her şeyim senin modunda olmalı😄
Öyle birine aşık olamam ki çok itici tipler.
Çekilmez
Cimri olan herhangi bir kişi çekilmez. Bazı konularda para harcamak istememesi normal bende öyleyim ama zevk ve kendine ayırdığın eğlence içinde para sakınanı anlamam.
Cimri ile ilgili birçok hadis i serif mevcut ama 1 tanesi varki en sevdiğim
Savaşta ölen oğlu için (Vah şehidim) diye ağlayan kadına, Peygamber efendimiz, (Şehit olduğunu nereden biliyorsun? Belki boş konuşur, belki de cimri idi) buyurdu. (E. Ya’la) Gerisini anla
Cimri insan çekilmez, bilhassa duyguları konusunda cimriyse hiç çekilmez. Tabiki maddi ve manevi olarak kimse kendini kullandırmasın ama ufak jestler yapmak sevileni özel hissettirir. Herkes ilişki içinde kendini özel hissetmek ister, her şey para değil, pahalı hediyeler değil
Ben çekmem.. parasına meraklı olduğumdan değil cimri insanlardan nefret ettiğim için çekemem
Gönlü zengin olmalı önce, cebi değil
Ben çok cimriyim ya 😂 alırım ama biriktirmeyi de severim. Karşımdaki de böyle olsun isterim. Gereksiz harcama yapan insanlar geleceğini düşünmüyor gibi geliyor.
Cimri olduğu için beni de tribe sokar. Tutumlu ama yeri geldiğinde harcayan biriyim. Cimri biriyle olmaz çünkü anlaşamayız.
Aşıksam çekilmişim zaten demek ama aşk bittiği an soğumalarım başlar hiç sevmem cimri her şeyin hesabını yapan insanları ha parası yoktur amenna israf sevmiyordur amenna ama israf olmayan ve parası yetecek şeylerde cimriliğe gelemem
Sal gitsin değişmeyecekse.. Gerçekten çekilir kahır değil devran harcamak üstüne dönüyor yoksa açsın. illa harcayacaksin... Bu tutumluluk değil bir kişiyi tanıdım resmen parayı ilahlastirmis gözünde. Tutmam bile hayatimda gerçekten öyle biriyse eğer.
Cekilmez. Tutumlu insan severim ama cimri insanlara gicik olurum. Eli bol biriyim hediye vermeyi cok severim hayatimdaki kiside oyle olsun. Ailesindeki colugun cocugun yuzunu guldursun isterim. O yuzden cimri insana katlanamam ben
Şey cimrilik parası çok olduğu halde kimseyle paylaşmamak değil midir? Ben param varken rahatım elim açık ama param yokken yani az iken çok para harcamayı sevmiyorum. Birde kullanıldığımı sezersem yedirmem kimseye :)
Çekemeyeceğim insan türlerinin başında gelir. Bir de kendilerine cimri demezler, kendilerini tutumlu olarak atfederler. Basbayağı cimrisin işte ne tutumlusu.
Cimri biriyle herhangi bir iliski cekilir degil. Tabiki tutumlu olmak lazim ama harcamak icin kazanıyoruz. Paranın gidecegini kabullenmek lazım.
Cimri Hiçbir insan çekilmez Ama Belki diyelim parası yoktur veya çok azdır oni anlarım ki o zaman cimrilik olmaz cimri çok parası olduğu halde harcamamak
Ben cimri insan sevmiyorum. Tutumluluk bambaska bisey cimrilik bambaşka bu sevgilis eş dost arkadaş farketmez sevmiyorum..
Bir erkeğe aptallık ve cimrilik hiç yakışmıyor. Kadınlara da yakışmıyor ama erkeklere daha bir yakışmıyor.
Hiç çekemem çünkü ben elimde ne varsa açık olan biriyim hesap kitap yapılmaz hele ki parası olupta harcamayacak kadar cimriyse o ilişki yürümez net
Sevgiliyken cimriyse evlendikten sonra da bu böyle devam edeceği için ne cimri ne de müsrif adamla yapamam denge olacak.
Cimri çekilmeyebilir ama Akakçe’den daha ucuzunu bulabiliriz.
gece gece espri yaptım. 😀
Kadınlar çoğu cimri zaten ama fakirlikten. Çoğunun bildiği tek ödeme şekli var ki onuda doğru düzgün yapmıyorlar.
Çekemem öyle kız düşman başına. Ben birşeyleri onun için düşünüp yapıyorsam feda ediyosam yeri geldiğinde o da elini cebine atmalı
Çok aşıksam çekerim valla aptalım çünkü 😀
Yok yok öyle 😀
😀😀
Tutumluyum, ekonomi bilen birisiyim. Kızlardan böylesi bana göre çekicidir. Cebini bilmeyenden eş olmaz.
Savurgan birini hiç çekemem. Hesaplı olan, yarını düşünen biri olmalı.
Sen önünü kış tut, bırak yine de yaz gelsin. Köşen boş olmayacak.
valla ben rahatıma düşkün biriyim. öyle parasal konuları konuşmayı bile sevmem
Parası beni ilgilendirmez kendine harcasın isterim zaten. Ama evlenirsem falann nau nau yapamaz öyle bir şey.
Çekemem mümkün değil. Ben cömert bir insanım paylaşmayı severim. Fakir olabilir amenna ama cimri olamaz.
Çekebilirim sonuçta onu ilgilendirir onun parası. Ama ne pintisin falan da derim yüksek ihtimalle ahdjsjdjw
Benim elim bol abi tamam fütursuzca harcama yapmam ama partnerimi de küçük ama etkili şeylerle mutlu etmesini severim ziraa aile mi de
Çekilmez ya imdaat diye bağırırken bulurum kendimi kdmfkx
Nefret ederim cimri insanlardan. İnsan sevdiği kişi için para da harcamayacaksa...
Tutumluysa hak veririm ama eli hiç cebine gitmiyorsa herşeye mırın kırın yapıyorsa çekemem
Ben hic çekemem vala cimri insan ne bana ne kendine faydasi olur yolu acik olsun 😃😃
Cimri sevgili tabiki çekilmez her şeyi isteyen biri değilim bende öyle ama katlanılmaz yani
Düzeltmeye çalışırım baktım olmuyor
terk ederim
Cimrilik te israfcilikta çok kötü pis bir hastalıktır ikisinden de Allaha siginirim
Çok aşık olsam katlanırım çünkü aşık biri kaybetme korkusu yaşarken nasıl cimri diye terk edebilir.
Bende cimri biri oldugum icin sıkıntı cekmeyiz hersey alman usulu
Ya çok üstüme düşüp sevgisini benden ihmal etmiyorsa ilgili sevecen ise çekilir her türlü :)
Cimri insan hiç sevmem sevgilim falan da olamaz
çekilir mis gibi işte ekonomik olur boş yere para gitmez
Çekilmez valla. Ömür törpüsü djfj. Ben yaptım siz yapmayın shfjsgfhd
Büyük konuşmak istemiyorum ama ayrılık sebebi
Çekemem kesinlikle gönlü zengin olmadıktan sonra dünyanın en zengin insanı olsa ne yazar.
Cimri insan duygularında da cimri olur. Ayrıca fakir zihniyetlidir.
Ayyy kardeşim böyle ve çekilecek dert değil bu özellikleri
Seven insan sevdiğine karşı cimri olabilir mi? Ben çekemem.
Hiç çekilmez ben zaten tutumluyum o biraz salmalı ki aramızda denge olsun 😂
Onu unutacağım biri bulduktan hemen sonra ayrılır. Aşk acısı yaşamadan işi bitiririm. 😂
bu paraya şey bile çekilmez
-ne çekilmez
-niyet
Böyle bir durum
Çok aşık olursam çekerim. Yapacak bir şey yok, gönül söz dinlemiyor.
Ben sevmem cimri insanları ya ayy ne öyle pinti 😂 tövbe tövbe bende para varsa çekinmem harcarım para sizi kontrol etmesin siz onu kontrol edin kölesi olmayın şu illetin yeri gelir olur yeri gelir olmaz
Allah korusun, Allah düşmanıma vermesin. Cimri insanı Allah bile sevmez aşık olsan bile kısa sürede soğursun
Hayır ya ben tercih etmem parası yoksa eyvallah daha ben veririm ama var yemezse olmaz o iş rahatsız eder çekinirim
Asla tahammül edemem ya o ne öyle yemeyip yedirmeyeckse nasıl yol alabilirsinki
Bende cimriyim çekilir jzjxjx
Cimri sevgili düşman başına
Çekilmez yol verilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?