Erkekler gerçekten sevince evlenmek istiyormu, Yoksa sevdiği kadını kaybetmemek mi tek korkuları?

Çevrem hep, sevip ve aşık olduğu için evlendi. Ben de öyleyim. Acele eden bir yapım yok. Önce tanır severim, baktım aşık oldum evlenirim.
Zaten bir anda evlenirim seni seviyorum diyene bir kuskuyla bakmalı. insan zamanla alışır, güvenir, sever...
Evlilikten değilde evi geçindirebilirmiyim korkusu oluyor erkekte bence o da çoğu evliliği yüz üstü bırakmasına neden oluyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sevince evlenmek istiyor evet, ama evlenince kadınlar değişiyor. Bu yüzden artık evlenmekte istemiyorum. Birini çok sevmeye başlıyorsam yavaş yavaş kaçıyorum
Evlenince erkekte değişebiliyor cinsiyeti yok aslında. O gözünün içine bakan adam. kayboluyor. Bir anda ailesi öne geciyo. sen kenarda kalabiliyosun. Ama kadın versiyonunda olabilir haklisin
O dediğin boşandığım eşimde oldu işte. Ailesi öne geçti. Sonra ailesinin sözlerine takılıp boş boş şeyler yaptı ve sonunda dayanamadım ve dava açtım
Evet. Boşanan biri olarak evliliğe hic küsmedim. Gercekten sevip sevilecegim biri olursa evlilik kadar guzel birsey yok bence
Ailelerin baskısı olamadan, ne istediğini bilen yetişkin insanların evli olması, özel hayatı apayrı yere koyabilmeleri
Kendisi aile oldugunun farkinda olmak 😊 zaten su aileler burnunu sokmasa dediklerinizin gerçekleşmesi daha kolay olacak
Aynen. şahsiyeti olan kız evlat ve erkek. evlat yetiştirmek önemli. o yüzden. Bağımlı bir erkeği eve bağlamak çok zor hatta imkansiz
Tabii ki Seven insan sevdiğini hep yanında görmek ister hayat arkadaşı olsun ister nikahlısı eşi olsun ister sevgilim yerine eşim demek ister
Sevmeyen takılmalık kullanır evliliğe uzak kalır. Seviyorsa evlenmek ister
Gerçekten sevince neden evlenmeyelim ki. İnsan sevdiğini yanında ister mutfağında ister. Ama sevince ister 😊
Yok ben bir aile kurmak istiyorum sevdigimle yaşlanmak istiyorum, gelecege de benden daha gelişmis bir çocuk bir birey bırakmak istiyorum
seven erkek evlenmek ister diğerleri yoluna bakar..
Sevdiği kadını kaybetmemek
sevdiği kadını kaybetmemek
Biraz konusabilir miyiz
Seversem kesinlikle evlenirsim.
İstediğim sevdiğim için isterim
Hiç gelmedi basima
Aile baskısı
En İyi Erkek Görüşleri