Ne yediricem ya kendisi yesin. Bunu yapmayı 2 3 yaşından itibaren öğrenmiş olması gerekiyor. Hala öğrenmediyse annesini arayıp kullanma kılavuzunu isterim 😂
Hmm kayıt olurken doğum tarihini yanlış girdin demek ki 😂 Bir ay sonra ben bir level daha atlayacağım, daha doğum günüm gelmediği için sitede 26 gözüküyorum şuanda. Yani ben 95liyim, o yüzden aslında 5 yaş oluyor galiba usjsjs
Evet ansızın geliyor zaten. Yıllardır dinlemediğim bir şarkıydı ama bak ansızın geldi aklıma jsjsjs
Şimdi şöyle bir şey. Bana da bir arkadaşım anlattı bunu. 😂 İnşallah anlatabilirim, bismillah...
Mesela ben 2000 yılında doğdum ya. 2001 yılına gelince 1 yaşım artık bitmiş ve 2den gün almış oluyorum. Yani aslında 1 yaşına girmiş olmuyorum, 1 yaşından çıkmış oluyorum. Ve bu mantıkla aslında 2 yaşında oluyorsun. Kimliğe göre herkes düz hesaplama yapıyor ama bunu bir süre tartıştık ve bana da aşırı mantıklı geldi. Bu mantıkla sen de benden 5 yaş büyüksen aslında 27'sini bitirmiş, 28''inden gün almış oluyorsun ahshshjsh. Yani 28. 😂
Sana bir şey söyleyeyim mi, bana bu olayı defalarca anlattılar ama bir türlü anlayamamıştım. Şuanda anladım 😂😂 şu cümlen kilit nokta oldu; "1 yaşından çıkmış oluyorum". Bunu dediğin anda olay bitti. Bana bunu önceden anlatan hiç kimse bunu bu şekilde tanımlamamıştı jsjsid Allah senden razı olsun sjjssj Ama ben bunu sevmedim, bu doğru hesap bizi erkenden yaşlandırıyor jxjxjs 5 dakika önce 26 iken, bir anda 28'lik ettin beni xjsjsjsjs
Aynen benimkine de bir şey kalmadı 😅 O değil de demin yaşlandırdın beni dedim ya. Onunla ilgili bir espri geldi aklıma yapmazsam çatlarım, o yüzden yapacağım jsjsj "Bir yaşıma daha girdim sayende jsjsjdjd"
Hahah evet 😬 ya bişey yiyorduk restoranda işte bak ne güzel diye ona da vermişliğim var 😂 salatalık turşusu oluyor ya baya da lezzetliydi canım çekti 😂
Sevgilim her türlü yemeği ağzıma tıkar Bir süre sonra o tatlı romantikleşmelerden daha çok ye şunu aç kalıcan bak hasta oluyorsun sonra aç ağzını yut hepsini hadiye dönüyor olaylar jdj