Kadın, erkek farketmez sevgiliniz haddinden fazla naz, kapris yapan biriyse aşkın hatırına rağmen tepkiniz nasıl gelişir? #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀

Hiç çekemem böyle birini. Hayatımda en çok uzak durmak istediğim insan tiplerinin başında geliyorlar.
Çocuk gibi sürekli kapris, trip yapan birinden çabucak soğuyorum.
Kaprisli insan her halükarda çekilmez...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!fazla naz aşık usandırır
dozunda naz iyidir
ancak kapris benim çekemediğim bir olay orada soğuyorum hemencecik
Kadına yine bir derece gidiyor ama erkek nazlı kaprisli filan olmasın gözünü seveyim itiyor da itiyor. 😐
Annesine yapsın hatta elini de tutsun beraber her yere gitsinler kaybolur sonra filan maazallah 🙄😂
Erkek adamada naz kapris yakışmazki 😃biz kadınların işi oo 😂🤭 kenara çeker açık açık konuşurum yeter nazın niyazın be zalımın oğlu derim😂
Arada olabilir öyle şeyler sorun etmem ama bil bakalım ne eksik
Ben kızlardan korkuyorum lan, hani yakın durduk başıma iş geldi , uzak durduk yine geldi. Hele bazı kızlar s**ecek gibi bakıyor la kendimi iffetsiz hissediyorum vallahi. Yaşamadığım olay kalmadı kızlar ve kadınlar tehlikeli canlılar
Alt metni okuyalım:"Aşırı yakışıklıyım" 😅😅 Sen kızları ve kadınları itham etme istersen sonra kendinle "kıvanç"duyman bile beş para etmez 🙄🙄
Ya kızım sen rahat olsana , ben kendimi sevdirtmem kullanılmış hissederim hak edilir Benim sevmem. İlişme der uzaklaştırırım. Beni hak etmeyen biriyse
Senin tanıdığın hiç kimseye benzemem gözümün içine bakılır bir günaydın de artık bekliyorum der gözlerinden anlarım. Demem kendime döver gibi baktırırım. Artık yeter canına yanayım ben kızlardan uzak duruyorum aşırı olan kızlar canımı yaktılar Seveni bile uzaklaştırıyorum ben, sevilmedim anladın mı ben bir kız yüzünden çok kıza haksızlık ettim. En büyük günahım beni sevmiş olanı bile sevmemek. Hayatımla vuruldum için ısınmıyor artık
Şaşırırım. İnanmakta zorlanırım. O kadar yabancı bir durum benim için yani.
İstediği gibi kaptisli ve nazlı olabilir brnim için farketmez çünkü ben aldırmam…
Erkeğin nazlısı kaprislisi de hiç çekilmez. Kadına naz yakışır ama dozunda bırakmak gerek.
Dozunu aşmadığı sürece sorun yok. Aşarsa da bunu uygun dille sevmediğimi soğuttuğunu söylerim.
Naz, kapris tadında yapıldığında insana yakışıyor. Tabiki herşeyin fazlası zarar sevgiye nazaran 5-10 katlanılır tabiki ama böyle olmayacağını , sıkıldığını söyleyerek fazlasından vazgeçirmek lazım vazgeçmiyorsa sonuç belli huzursuzluk !!!
Ben çekici olduğum için nazını çekerim
Sıkıntı yok
Onu her haliyle severim. Ama arada laf vururum :)
Yani pek sevmem çünkü yaptığım bir şey değil
Erkeğe naz yapmak hep yapmak pek yakışmıyor hele kız gibi kusmesi hiç sevmem
Fazla naz aşık usandırır uğraşamam
Nazlı kadınlara bayılırım
👉🏿🚪
Onun zevki daha bir baska oluyor
Sevgililiğe karşıyım
İtici gelir
En İyi Kız Görüşleri