Ben kızlardan korkuyorum lan, hani yakın durduk başıma iş geldi , uzak durduk yine geldi. Hele bazı kızlar s**ecek gibi bakıyor la kendimi iffetsiz hissediyorum vallahi. Yaşamadığım olay kalmadı kızlar ve kadınlar tehlikeli canlılar
Senin tanıdığın hiç kimseye benzemem gözümün içine bakılır bir günaydın de artık bekliyorum der gözlerinden anlarım. Demem kendime döver gibi baktırırım. Artık yeter canına yanayım ben kızlardan uzak duruyorum aşırı olan kızlar canımı yaktılar Seveni bile uzaklaştırıyorum ben, sevilmedim anladın mı ben bir kız yüzünden çok kıza haksızlık ettim. En büyük günahım beni sevmiş olanı bile sevmemek. Hayatımla vuruldum için ısınmıyor artık
Naz, kapris tadında yapıldığında insana yakışıyor. Tabiki herşeyin fazlası zarar sevgiye nazaran 5-10 katlanılır tabiki ama böyle olmayacağını , sıkıldığını söyleyerek fazlasından vazgeçirmek lazım vazgeçmiyorsa sonuç belli huzursuzluk !!!
Hiç çekemem böyle birini. Hayatımda en çok uzak durmak istediğim insan tiplerinin başında geliyorlar. Çocuk gibi sürekli kapris, trip yapan birinden çabucak soğuyorum.