Yorum yapsam yazar vs demeyin gerekirse gizli yazın lütfen, tavsiyeleriniz neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBak sana şu kadar açıklamak istiyorum Sonuçta biz nerede yaşıyoruz Türkiye'de biliyorsun ki son zamanlarda Türkiye'de özellikle erkeklerin Her yaptığı hareketler kızlar tarafindan farklı anlaşılıyor Merhaba yazsan suç Selam yazsan suç Tamam Hani onları da hak veriyorum Evet farklı niyetle yaklaşan erkekler var Anlıyorum ama çok ön yargılı insanların sayısı maalesef felaket artmış bir halde ya geçen sosyal medyada yayınladılar mizah değil gerçekten böyle bir şey var erkek bir şey demiyor Merhaba Tanışabilir miyiz diyor Altına da Kız diyor ki seni Siber suçlara vereceğim bilmem bilmem ne Düşünebiliyor musun Bak ne hale geldik tamam bundan Belki bir sonuç çıkmaz Ama düşün yani toplum olarak artık bir dejenere olmuş bir haldeyiz Çünkü erkeksin ve her zaman üzerine oynanır Kadınlara hiçbir şey olmaz emin ol Kadın istediği erkeği anında ezebilir linç ettirebilir Bütün bunların sonucunda yani şuraya bağlayacağım bir sürü uygulamalar var jaoma Havai gibi uygulamalar var oradan Bence bul bir eskort git paralı ilişki yaşa Evet anlık ilişki ama en azından psikolojini az da olsa düzeltebilecek olan bir ilişki tarzı öyle söyleyeyim Tabii bunda altında ciziyorum paran varsa Çünkü bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde Maalesef her zaman paranın önemi diğer ülkelere göre 10 adım daha ileride belki 100 adım daha paran varsa her şeyi yaparsın Ben sana o kadar söyleyeyim azıcık aklını çalıştır artık duygusal ilişkimiz yok arkadaşmış bunların bir önemi yok En azından bizim ülkelerde Artık bunlar yok denecek kadar az arkadaşlık Kursan bile çıkar menfaat üzerine yarın bir gün seni hiç kimse tanımıyor bugün sana canım cicim balım Yarın sen kimsin muhabbeti O yüzden sana tavsiyem budur kendi fikrim Yani arkadaş çevrenin az olması bence şu zamanda çok büyük bir altın anahtar gibi bir şey
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
En İyi Cevaplar
Selamlar,
İllaki çevrenin kadınlarla dolu olmasına gerek yok ki böyle bir şey yapabilmek için. Bu tamamen senin özgüveni ile alakalı bir durum. Biraz cesaret ve özgüven ile yapamayacağın şey yok emin olabilirsin. Kesinlikle eğer hoşlanıyorsan reddedilmekten korkma. Tanışmak adına bir merhaba demen bile senin için çok faydalı olacaktır. İplik söküğü gibi zamanla kendi kendine çözülüp gidiyor zaten böyle muhabbetler.01 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapabiliyorum zaten, devamında nasıl ilerleyebilirim onu bilmiyorum
Cevap sorunun içinde gizli. Kız çevresi fazla olan ortamlara girmeye bakacaksın. Bu ortam; spor salonu olabilir, dil kursu olabilir, herhangi bir yeteneğin varsa (resim, müzik, sinema, tiyatro vs) bunlarla ilgili kurslar veya atölyeler olabilir. Onun dışında sosyal medya (Instagram, Twitter vs) uygulamaları olabilir. Tamamen senin ilgi alanlarına ve sosyallik durumuna göre değişir..
05 Yorumla
Soran+1 yılDostum gerçekten bu dediğin de çok iyi fikir, sosyal medyadan uzak durmak istiyorum reel en iyisi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Az da olsa kız çevren varmış
Sadece çevresinde kız olanlar mi ilişki kuruyor o zaman çevre edin kendine
Okul iş ne bileyim muhakkak öyle çevre imkanın vardır. Fazla kız çevresi olmayan erkekleri daha çok tercih eden akıllı kızlarımız vardır mutlaka iyi bak etrafına00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, belli ortamlara girmek zorunda bu kişi bence yani bir kurs olur, gerekirse bir iş yeri olur yani o vasıtayla tanışabilmesi lazım. Bir adım atmanız gerekiyor yani kendinizi göstermeniz, insanların sizden haberdar olması lazım. Önce arkadaşlık kurarsınız sonra arkadaşken kafanızda tartarsınız yani bu bana uyar mı uymaz mı diye. Eğer uymazsa zaten başka kişilerle düşünürsünüz yani doğru dürüst 1 kişi olana kadar bunu yaparsınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
+1 yılKız 👧 arkadaş nasıl bulunur. Cevabı linkte https://www.wikihow.com.tr/K%C4%B1z-Arkada%C5%9F-Nas%C4%B1l-Bulunur?amp=1
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi bir link tişikirlir sipirmin
- +1 yıl
Sağdan soldan duyduğun bilgilerle değilde profesyonel destek al diye link attım. Hoşuna gitmedi galiba sen bilirsin.😜
+1 yılKız çevresi olmayan bir erkek tanıyorum. Kızlar onu istiyor ama o ilgilenmiyor. Yani senin anlayacağın. Ortamın yoksa gülümsemeyi bilmen gerekir. <3
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Yakın çevre ve arkadaşlarınıza söyleyin, sizi iyi tanıyan insanlara. Onlar sizin anlaşacağınızı düşündüğünüz insanlar ile tanıştırabilir.
İş çevrenizden olabilir biri, tanışabilirsiniz.
Nasip yani belli olmaz.12 Yorumla
Soran+1 yılOlanlar var da kafama uymuyor
+1 yılBana böyle karıyla kızla işi olmayan tipler artık daha tehlikeli gelmeye başladı. Normalde çapkın değildir, sadıktır, güvenilirdir gibi bir izlenim veriyordu eskiden artık onlarda tehlikeli uzak durulması gereken tipler.
111 Yorumla
Soran+1 yılSiz de bir karar verin ha, erkekler olarak kafayı sıyıracaz artık :D
- +1 yıl
ee sıyırın banane
- +1 yıl
Öyle yorumları okuyayım geçip gideyim dedim de size takıldım. Karı- kız diyerek bir tarafı biraz aşağı görmüş olmuyor musunuz? Birde tehlikeli derken neye göre bu genelleme merak ettim ya da boş verin bir önemi yok siz ışıkları söndürün paldır küldür çarparak yaşayın.3 yil öncesi için çok kız arkadaşım oldu sadece arkadaş ki başta da bu şekilde olacağını belirtip mesafeyi ona göre koymuş iken onların yaklaşımında degiskenlikler oldu sınır aşıldı. Üzulen, uyaran, yanlış bulan bendim ama aptal olan da onlara göre bendim onların nazarında bir çok kızla samimi olmam çapkın olduğuma delildi ama ben hiç birine ilgi duymadigimdan bu yaşa kadar sevgili muhabbetti nedir tatmadım. Özgüven mi krali var yolda tanımadığım bir kızla bahane üretir tanisirdim kafama uygun degilsin der 24 saat geçmeden bitirirdim vs vs ama iyi oldukça onlari onlardan çok düşündükçe bunlari açıkladıkca temiz kalmak ve temiz insan ile birlikte olmak istiyorum dedikçe canım yaftasi yedim sanane biz istiyoruz sen dalgana baksana nasıl erkeksin gibi şeyler ile karşılaştım vs... Ama gelin görinki suçlu günahkar tehlikeli her şartta erkekler! Evet haklısınız neyse can sıkıntısı işte ciddiye almayın rahatsız ettim özür dilerim iyi günler
- +1 yıl
@Mesafeli27 kardeşim çok yanlış sulardasın gshdhdhdhd okurken bile başım döndü nasıl anlamk istiyosan öyle anla sana açıklama yapacak vaktim yok😄
Soran+1 yılfdsafsfasfsadfasdfadf
- +1 yıl
@Mesafeli27 yazdıklarını okudum çok harika yazmışsın Maalesef ki her şey erkeğin üzerine oynanıyor yani bir şey olsa suçlu hep erkek oluyor Hiçbir zaman kadın olmuyor kadın bir şekilde üste çıkıyor ama erkek hep bir şekilde altta kalıyor Bir de her şeyi geçtim Efendi Olsan suç serseri olsan suç hiç kız arkadaşın olmamış biri olsan asosyalsin çok kız arkadaşı olmuşsan çapkınsın ya her şeye gerçekten toplumun takacağı bir isim var ya çok merak ediyorum yani isim takılmayan bir şey var mı şu hayatta diyorum ya hani adım atsam bile artık suç haline gelmiş bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde
- +1 yıl
@manifalitikko yazık kafana
- +1 yıl
Kız milleti gerçekten ne istediğini bilmiyor, Allah selamet versin
- +1 yıl
Gazozdandir o 😁 güle 🖐
- +1 yıl
Yine tutamadım kendimi 1 tanımadığınız birisine Sen diye hitap edilmez 2 yüzme bilmiyorum sudan işim yok 3 verdiğim rahatsizliktan dolayi kusurama bakabilir siniz
Kizlarin cok oldugu bir ise girersen cozulur, kiz musterilerin cok oldugu isler. Pazarlama magazacilik falan. Fabrikada falan calissan kiz az gorursun normal yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bir tasarımcıyım
Soran+1 yılHayır Grafik Tasarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUtangaç ve özgüvensiz oldugu zor kurar ama kızlar kendinden emin aşırı özgüvenli mizah IQ su yüksek erkeklerde. Hoşlanır tipi kötü olsa bile herşeyi ben başardım ben yaptım tuttuğunu koparan erkek vibe verirsen köpek olur hepsi dene ve gör
09 Yorumla- +1 yıl
hic öyle birisi olmadim
- +1 yıl
@smterden7797 işte ol kanka ve gör tüm mevzu özgüven özgüven özgüven öyle olmasan bile mış gibi görüncrksin aksi halde yani zor bu devirde seni sen oldugun için kabul edicek kız yok çünkü onlar kendi araların da yarışıyor yok bi oglan buldum 1.85 demir gi falan yanında böyle obje olarak görüyor seni herkes baksın kafasında hava atıyor senle bu tarzlardalar şu an
- +1 yıl
hepsinin ya koyum o zaman sevdim deger gormedim
- +1 yıl
@smterden7797 bu kafayla çok üzülürsün guzum kendini change yap ve istedigini al sadece iste
- +1 yıl
kendimi seviyim zaten
- +1 yıl
istedigim birisi daha cikmadi
- +1 yıl
ozgüvenimde yerinde kaliteli okumus kiz buomak zor
- +1 yıl
@smterden7797 tamam kanka şeytanın bol olsun öpüyorum seni
- +1 yıl
seninde
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha sosyalleşebileceğin ortamlara girmeyi deneyebilirsin.
Spor kursları, müzik, sanat, dans kursları vb alanlara dahil olursan illaki birileriyle tanışır ve uyuşursun.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki mi eğlenmek için mi ona göre yorum yapacagim.
16 Yorumla
Soran+1 yılEğlenemediğin insanla ciddi olamazsın, ikisine de ayrı yorum yapabilirsin
- +1 yıl
Eğlenmek istersen bir sürü uygulama var. Bu tarz bir şey de istemiyorsan kader kısmet çıkar karşına elbet biri. Ama sosyal medyayı kullan derim Instagram vs.
Soran+1 yılSosyal medyanın da tadı kalmadı ki, kadınlar özellikle kim takip atmış kim mesaj atmış bakmıyor. Tabii ki önüne gelene yazan biri değilim, sadece yazmak istediğim olsa bile karşılıksız kalıyor. Bu arada tip vs konusuna gireceksen asla tipsiz değilim ve laf cambazı olduğumu sürekli söylerler.
- +1 yıl
O zaman doğru kadına denk gelememissin
Soran+1 yılÇok saçma, hayatımda garip şeyler oluyor. Eskiden çoğu kadınla buluşabilirdim ve hatta ben demeden kendileri baskı yapardı. Şimdi ise sanki büyü yapılmış gibi, hangi kadınla buluşma adımına geçsem olmuyor.
- +1 yıl
Herseyin zamanı vardır diyelim. Karalar bağlama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de düzgün erkek bulamıyoruz…. Tanışmak için sosyal medya dışında reel olarak nerede tanışabilirim? Öylesine bile olsa bir sevgilim olsun tecrübe ediniyim istiyorum :(
115 Yorumla- +1 yıl
Öylesine sevgili işlerine girme kendini üzme zamana bırakman lazım
Beş para etmez biri denk gelir bu sefer de dilin yanar kusura bakma yorumuna yazdığım için
Cevap sahibi+1 yıl@Manyetik35 yani demek istediğim en azından tecrübe olsun nasıl davranacağımı biliyim diğer türlü birinden hoşlansam heyecandan ölüyorum istemiyorum böyle olsun
- +1 yıl
İnşallah senin gibi biri çıkar ikiniz de heyecanlanırsın
Anlıyorum seni ancak Bir acı tecrübe olur bu sefer de dilin yanar demek istedim
Şerefi olan ve vefalı birini bulman lazım - +1 yıl
Bende öylesine değil de arkadaş olarak başlayıp birlikte güzel vakit geçirip aşık olup evlenmek istiyorum kendimi nasıl gerçekten iyi bir insan olduğumu gösterebilirim?
Cevap sahibi+1 yıl@Manyetik35 belli yaştan sonra zor. Bir de ben de çok sosyal olamadım dolayısıyla karşıma çıkamadı benim gibi biri olması için aynı böyle olması o zaman da zor karşılaşırız 😂 demek istediğini anlıyorum ama sonuçta yetişkin bir yaşta nerde ne yapacağımı bilen bir insanım baktım karşı taraf bana zarar verecek düzeyse yol veririm yani.
- +1 yıl
@ONEBLOODUFUK kral bir kıza kendi kız kardeşin gibi yaklaşman lazım değer ölçüsünde saygı ölçüsünde vefalı bir şekilde dürüst bir şekilde yaklaşman lazım güvenilir olduğunu kız böyle anlar kız kardeşin Yok ise annene davrandığın gibi saygılı bir şekilde
Cevap sahibi+1 yıl@ONEBLOODUFUK sorsan herkes iyi bir insan hiç bilmiyorum ki nasıl gösterilir…
- +1 yıl
Yaş kaç peki sosyal olamadım diye üzülme emin ol çoğunlukla insanlar sosyal değil kendini öyle görme hiç sevgilin vs olmadı mı ne iş yapıyorsun
Okul üniversite vs var mı
Cevap sahibi+1 yıl@Manyetik35 olan var açıkçası insanların ortaokuldan bu yana kaç tane sevgilisi/flörtü oluyor. Açıkçası bu açıdan kendimi garip görüyorum o yüzden de tecrübe için en azından çok hoşlanmadığım biriyle biraz tecrübem olsun istiyorum. Üni bitti iş bakıyorum. Üzülüyor insan insan tanımak önemli yoksa önüne çıkan insanları iyi tanıyamazsın. Bir de benim hiç geçmişim yokken karşı tarafı kaldıramam çünkü benimki de tercihi değildi.
- +1 yıl
Ancak kaç yaşına gelmiş insanların var emin ol bekleyen tecrübe ve geçmişi hiç bir şekilde olmayan sadece zamana bırakan bu konuyu
- +1 yıl
Canın kardeşim ben kendimden eminim çok şükür hiç bir kızdan eksi bir şey görmedim hiç kimseyle kötü ayrılmadım benim sorunum aslında kendimi kanıtlamak değil ben zaten güven veririm kız kardeşim annem bile olmasa kimsenin karısına kızına yanlışım olmadı çok şükür benim en büyük derdim ben istanbuldan Ankara'ya Taşındım 2 yıldır ev iş kimseyi tanımıyorum hiç arkadaşım yok sosyal medya dan da kimseyle konuşmadım sadece bu sitede öyle birşeyler öğrenmek bilgi kazanmak için yükledim fakat şunu gördüm herkes bi yerden darbe yemiş ve herkes çok aşırı ön yargılı ya bi kişi selam vermeden konuşmadan tanımadan nasıl bu kadar ön yargılı olabiliyor bunu gerçekten anlamıyorum ne yaşarsan yaşa bay bayan fark etmez bu başkasına ön yargılı davranma hakkını vermiyor ben yapmıyorum kimsede bana yapmasın istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Manyetik35 tamam da nasıl denk geleceksin? Hayal bazı şeyler.
- +1 yıl
Görüş sahibi
Ben Ankara'da yeniyim kimseyi tanımıyorum yani ya benim bildiğim merhaba dersin medeni insanlar gibi vaktiniz varsa birşeyler yiyelim içelim biraz bana vakit ayırırmısınız eğer mümkünse der bi yerde oturur sohbet eder tanışırsın ne biliyim selam ne haber iyi senden diye başlar bi şekilde devam eder e ben kimseyi tanımıyorum ki otobüs dolmuşta da kıza da merhaba denir mi? Açıkçası bilmiyirum benim işim zor yaa
Cevap sahibi+1 yıl@ONEBLOODUFUK sakın öyle bir şey yapma. Kesin olarak söylüyorum normalde pozitif cevap vereceği olan kiz bile o durumda negatif cevap verir. Kurslara yazıl, iş yerinde insanlarla konuş. Seni tanıyan insanlar bırak seninle vakit geçirsin.
- +1 yıl
Yok yapmam zaten beni eksiye düşürür ya nasip ya vardır bizim de bi yerde nasibimizi kısmetimiz ben yine çalışıp para briktirmeye devam hiç dışarı çıkmıyor gezmiyorum bi Cafe de oturmuyorum ki biriyle tanışıyım neyse dedim ya ya nasip
+1 yılGecici , gunumuz fastfood iliski ise aradiginiz cevabini bilmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuramazsın. Çünkü sevgilin olacak kişi kız arkadaşlarınla sakalasmani ya da temasların olmasını istemez. Bkz: kız arkadaşının dizine arkadaşça başını koymak.
00 Yorumla
+1 yılBenim hep azdi yoka yakindi onlar da arkadasti iyi ki de sacma sapan seylere heves etmedim hic
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTipin varsa her türlü ilişki felan yaparsın knkm. Az çok giderim var diyorsan da biraz komik biri olmaya çalış küçük espriler felan yap. sabah günaydın mesajı felan at mesela ama sürekli günaydın mesajını atan sen olma. Tipim çok kötü diyorsan da yapacak bir şey yok maalesef. Dünya adil bir yer değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşine ağırlık ver karı kız olayı hikaye ;)
Doğru düzgün kız kalmadı, annen bulabilirse bulur yoksa sen zor bulursun. İhtiyaç halinde ver 300 ila 500 TL en güzel eskorta doya doya sapla geç..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim hiç kız arkadaşım çevrem olmadı hiç sevgilim olmadan geçti gitti ömrüm
01 Yorumlaİllaki çevresinden birini bulmak zorunda mı herhangi gözüne kestirdiğin bi tanesine yürü işte
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yürüyebilirim peki
+1 yılElizabete devam yspacak birsey yok garibanligin gozu kor olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılKendinde eksik gördüğü şeyleri tamamlayarak
05 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki eksik ne olduğunu göremiyorum.
- +1 yıl
Bir defter al olumlu yanlarini ve olumsuz yanlarını yaz.
- +1 yıl
Özgüven eksikliği var dostum sende önce kendini sevmelisin
Soran+1 yılSon zamanlarda eksildim gerçekten, çünkü ilişki anlamında gerçekten beklentilerimin tersindeyim.
- +1 yıl
İşte yap dediklerimi
+1 yılBana bakmayın cevremde hiç kız yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde nasıl kız arkadaşınız olamaz la 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtak arkadaslari devreye sokarak
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki kız arkadaşlarımın da kız çevresi dar şansıma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe büyük dert diyeyim
10 Yorumla
+1 yılçokta takılma bu duruma zmanla bişeyler gelişir
00 Yorumla
+1 yılKurma
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsan bazen öyle bir zaman dilimine geçiyor ki ilişki kurunca her şeyi unutuyor
Benim de kiz hiç tanıdık yok
00 YorumlaZamanla oluyor merak etme
00 Yorumla
+1 yılKolay kolay kuramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuramaz
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya))))
16 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyada cevap verilme olasılığının düşük olduğunu biliyoruz değil mi :D
- +1 yıl
Ilgi cekmeyi oyrenmelisin ))))
Soran+1 yılTavsiyen var mı :/
- +1 yıl
Neyin beyeniliyorsa mesela onu on plana cekmelisin boyunmu mesela vucudmu gozlerimi falan))))
- +1 yıl
Kız haklı.. başarılı bir pp ve profil yazısı en iyi başlangıç olur. Sonrasında dikkat etmen gereken ise kızların duymak isteyecekleri şeyleri söyleyip, istemeyecekleri şeyleri söylememek. Ağzın iyi laf yapmıyorsa mümkün olduğunca az konuşup gizem yaratarak ilgi çekebilir, saçmalama riskinden uzak kalırsın
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. dp gönderin.
00 YorumlaSosyal medya
00 Yorumla
+1 yılBenim hiç yok
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?