Onun beni gerçekten sevdiğinden nasıl emin olabilirim?

Burada benden 6 yaş büyük biriyle tanıştım. Konuşuyoruz ve ondan hoşlanıyorum.. O da benden hoşlanıyor çok bariz. Ama başıma daha önce 2 defa kötü şeyler geldiği için güvenim yok. Onun beni gerçekten sevdiğinden nasıl emin olabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Pişt naber diye yazdi pişt derken dedim tamam demem bir daha diye trip attı. Sağol dedim rica dedi... noluyo dedim sana sormak lazım soru işareti koymuşsun. Konuşmaktan keyfim kaçtı modem düştü şu an konuşmak istemiyorum dedi.. kırıldım dedim.. konuşursam daha çok kirabilirim kirmmamk için diyorum dedi. Ztn yeterince uzgundum dedim nedenini sordu başka bir şeydi söyledim birkaç bir sey dedi. Sonra hadi görüşürüz felan. Bulursun ya beni dedim. Tm görüşürüz hadi dedi. 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Dun o konuşma öyle bitti hala yazmıyor ne günaydın ne bor şey. Geçenlerde de ben kırıldım. Yazmadım inat ettim o yazdı. Şimdi ben mi yazmalıyım 🤒. Hiçbir şey yazmıyor deliricem.. Bir de konuşma keyfim yok dedi storry atmış o kurt bakışlarıyla alttan sinsi gülüşle 😕 bende manyak gibi gördüm 14 dk içinde
Onun beni gerçekten sevdiğinden nasıl emin olabilirim?