Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. asla emin olamazsın kimse gerçek yüzünü kolay göstermez. ama süreyi uzatabilirsin mesela 6 ay ya da 1 yıl boyunca konuşmaya devam et yüz yüze buluş lakin asla evine gitme arabasına binme avm tarzı yerde görüş derim aşağı yukarı bi fikir oluşur kafanda
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak mesafe.. baskıcı aile..
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılYan yana gelmeden gözlerine bakmadan onunla oturup konuşmadan bunu anlamak imkansız. Ama sizin bunları yapma hiç şansınız yokmuş o yüzden bunu anlamaya çalışmak da senin saçmalığın... 😏
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙄😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Burdaki insanların yüzde doksanı seks odaklı bugün olmasa bile yarın olucak yani çok nadir burada güvenilecegin birini bulmak buna bende dahil. Onun için kimseye güvenme !
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu konuyu almayacağını söz verdi hemde eğer amacım öyle olsa çoktan saldirmistim dedi dedim ki belki zamanı bekliyorsun güvenmiyorsun yani dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalarından anlarsın ; Eğer seni birşeye zorluyorsa ondan olmaz. Sana saygı duymasını bilmesi gerekiyor. Baktın olacak gibi değil yol ver
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok anlayışlı foto istedi olmaz dedim sen nasıl istersen dedi mesela.. çok anlayışlı
+1 yılBuradan tanıdığın biriyle olmaz canım buradan herkes iyi mükemmel gerçek hayatla çoğunun alakası yok maalesef. İyi düşün tart
118 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte de sevmiyorlar ki
- +1 yıl
Doğru söylüyor hani bazen ben bile bu kızı bırakmam diyemiyorum. Sonra bıraklıyom hani ben hata etmiyorum beni tanıyanlar hata ediyor ya da ben onları tanıyarak hata ediyorum karışık @jeliiboncuk
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 😕
- +1 yıl
Bunda üzülecek bir şey yok ben hayatımdan memnunum hatalar yapmış olabilirim ve sonuçları güzel de olmamış ta olabilir yarın evlendiğimde ben karımın yüzüne bakarken kaçtane sima hatırlıycam ne uğruna benim canımı yakan bir kız uğruna yaptığım bunca pisliği bana yapılan bunca haksızlığa borçluyum. Bak biz erkekler duygusuz değiliz siz gidip yanlısı seçtiğiniz için biz temizken kendimizi kirletiyoruz. En azından ben öyleyim. Zamanında canım çok yandı eğer ben yakıyorsam artık buna hakkım var yanlış düşünmüyorum bu kadar acımasız olmazsın denilecek bir kıza hayatını kullandırmış biriyim
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 onların ne suçu var
- +1 yıl
Artık sevene sevdiği kadar ve verdiği kadar kıymet göstermesini öğrendim. Güvenmek diye bir şey yok, güven hak edilir öyle verilir. İlk önce arkadaş olursun sonra bir şeyler olur. Öyle sağ sol seviyor dersen adama tav verirsin.
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 ben hiç kimseye güvenemiyorum ki. En yakın arkadaşıma bilr.. bazen oluyor ama saçmalama yuh diyorum sonra
- +1 yıl
Bak birinin seni temiz sevdiğine inanmak istiyorsan seni kendinden bile koruduğunda emin olursun yanın da dursun içi gitsin fıstık gibi ol ama, senden bakışlarından bile utandığında gözgöze gelemeyişinden anlarsın. Başka türlüsü çok zor heyecanlanması lazım içi kıpır kıpır olacak benim için o öyledi ben sevemedim ama her neyse artık çok bir önemi yok
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 baya sevmişsin baksana 😕🥺
- +1 yıl
Bazen unutamadığım için ve kendime onun tarafından bunca emeğe rağmen sevilmeyişim acı veriyor. Başkasının koynunda oluşu acı veriyor. Hani hangi kızla beraber olursam olayım ben aslında onla yaşamak istiyordum herşeyi
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 off ya çok kötü 🥺🥺🥺🥺🥺
- +1 yıl
Düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 benim eski sevdiğim de öyleydi.. onca emek çaba.. sonuç başka birini sevdi. Hemde hiç haketmeyen birini.. sen çok iyi anlıyorum 😔
- +1 yıl
O yüzden artık kızları sadece kullanıyorum. Bunu söylüyorum. Bir şey saklama gereği duymadan ister patavatsız olarak gör ister doğruluk olarak gör. Sıfır olan hiç bir kıza büyük bir hata etmedim bakir se dokunmadım önden
Soran+1 yılBöyle de yapma ya yapınca ne geçiyor eline
- +1 yıl
İstiyorsa bu benim suçum değil bende öyle gece tanımadığım güvenmediğim biriyle yatıp sabahına işe giderken kapının önüne evden bir şey çalar diye bırakmak zorundalığında olmaktan memnun değilim kız bakir olur hadi tamam böyle olsun dersin domates kabuğu çıkar bazen dar olması gerekir kime kullandırdıysa traktör tekeri gibi olmuş geliyor resmen dizine indirmişler hor kullanmışlar. Doğum yapmış kadınlar da bu kadar yıpranma olmuyor dersin 25 yaşında kıza bu yapılmaz dersin
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 evet yapılmaz nolmuş
- +1 yıl
Bak kızım, 20 yaşındaysan denginle olacaksın 30-35 yaşında birine denk gelirsen kevgire çevirirler. Kızlar bazen merak edip bunu arıyor. Arama.
Kadın içinde tam tersi 35-40 li yaşında dul kadının evine gidilmez 25 yaşında çıtır erkek ararlar bu ayıp değil cinsel ihtiyaç erkek içinde kadın içinde ama ayıp yönü yaş farkı ve zihniyettir. Kendine yakıştırdığındır. Sindirimle alakalı evlenirkende yaş farkı 5 i geçmemeli erkek çabuk solar kalırsın elinle bir başına 50 ye kadar yolu var bu işin. Sosyal hayatına yansıyan cinsel ilişkidir sabah kadın işe saçları ıslak olmasına rağmen mutlu gider, ha akşam kocasından istediğini alamayan kadında sabah işte sana mum sıçtırır asabi olur. Erkek içinde aynı arkadaşlarına iyi gelir samimi davranır jest yapar mutluluk bile acıyla bağdaşık dünyaya daha gelirken ağlıyoruz acısız bana bir tane güzel şey söyle, göz yaşını hem dökeni hemde sileni seversin bu hayat böyle her şey birbirinin tamamı acıda tatlı olanda bir arada
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalanı yoksa, her zaman dürüst ise, hiç bir kelimesi, anlattıklarında çelişki yoksa gğvenilir biri olası.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok evet
+1 yılSaçmalama tabiiki sevmiyor sen cocuksun belli kanmışsın kaç yaşında adam niyeti belli uzak dur sakın kanma sakın
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 yaş sadece..
- +1 yıl
Diyelim sen 18sin adam 24 sen cocuk aklındasın daha kendini burdan birine kaptıracak kadar cocuk gibi düşünüyorsun zamanla oturacak ama adamda her şey oturmuş gayet nasıl kullanacagını masıl kandıracagını biliyor özetle yerin altını da üstünü de bilir. Sen 27 adam 33 olsa evet ikiniz de olgunsunuz ama böyle olunca o büyük sana göre ve kanma
Soran+1 yılHaklısın evet
Emin olamazsın. Güvenme kimseye hemen. Daha önce ne yaşadın bilmem ama daha kötüsünü yaşayadabilirsin. Herşeyi doğru söylemeyebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
+1 yılBu siteden birine kendini kaptırmamanı tavsiye ederim
13 Yorumla
Soran+1 yılGuzel tavsiye 💖
- +1 yıl
Başka bir sosyal medya hesabına geçtiniz mi sadece buradan mı konuşuyorsunuz sadece buradansa birden bire hesabı kapatıp gidebiliyorlar yani bana öyle olmuştu
Soran+1 yılFake instamdan konuşuyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Herkes aynı olacak diye kaide yok hareketlerinden bunu anlaya bilirsiniz.
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bir de lafa gelince iyi olan var
Soran+1 yılBilemiyorum korkuyorum yine de
Soran+1 yılSevgilimle buluşacağım dediğimde sevgilin mi var ciddi misin şaka dimi diye acayip tepkiler vermişti şakaydı ama kızmıştı böyle şaka olmaz şekli semalo olur diye sakın bir şekilde ama
Soran+1 yılJdjsjs ya tm şaka kötüydü ama bu kadar tepkili olması djsjsn
Soran+1 yılTrip atardım
Soran+1 yılEvet 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılUlan buradaki erkekler ne için burada zannediyorsun, keriz.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
Güvenme zaten seviyorum yazmakla olmuyor. Onu hissettirmedikten sonra istediği kadar söylesin
011 Yorumla
Soran+1 yılSöylemedi ki hissettirdi sadece
Soran+1 yıl😔 Bir çok sevgilisi olmuş bunu söyledi ama konuştuğum biri olsa ona saygısızlık edip sana yazamam dedi
Soran+1 yılHaklısın. Yazayım mı sence öteki sefer o yazmıştı
Soran+1 yılO da doğru. Çok mu saçmaladım yoksa
Soran+1 yılYazdım valla. Barıştık jdjdjs
Soran+1 yılAhah teşekkürler ❤️
+1 yılAbartmışsin sanki biraz pişt demiş adam hoşt dememiş ki
030 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitmedi dedim sadece afra tafra yaptı hemen
- +1 yıl
Offf alıngan erkekte çekilmiyor be 😕
Soran+1 yılBende aynıyım
- +1 yıl
Ya kizlarda alinganlik minnoşluk olabilir yani ama erkege yakışmıyor pek trip alınganlık
Soran+1 yılO sinirli birazcık
- +1 yıl
Sevgilimisiniz peki ayrıldınız mı 😁
Soran+1 yılYok değiliz ki flört gibi gibi
- +1 yıl
Flört işleri nasıl oluyor be şimdi kaç tane flört var senin
Soran+1 yılBende bilmiyorum herhalde tanışma Aşaması falan dejxhdhehwjsjq. 1 tane
- +1 yıl
Tanışma aşaması hmm kaç gündür konuşuyorsunuz 😁
Soran+1 yıl3 haftadır
- +1 yıl
Hoşlanıyormusun peki
Soran+1 yılEvt baya hemde
- +1 yıl
Vaayyy iyiymiş burdanmi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anladım peki adın ne biz normal iki insan gibi tanışabilirmiyiz amacım flört değil 😊
Soran+1 yılAdımı söyleyecek olsam gizli sormazdim. Ayrica brn seninle onun hakkında bir sorumda yine konuştum
- +1 yıl
Sıkıntı yok gizli kalmaya devam edebilirsin
- +1 yıl
Nerede konuştuk
Soran+1 yılBi sorumun altında
- +1 yıl
Ee hangisi ama
Soran+1 yılBak yazdım diğer soruya da
Soran+1 yılAma başka vardı yine onunla ilgili bulamadım djdjd
- +1 yıl
Haa şu hobi muhabbeti 😁
- +1 yıl
Yani konuşmamizda sorun var onu mu diyorsun
Soran+1 yılEvet. Yani kimseyi kabul etmedim o var diye
- +1 yıl
İyide flört etmeyeceğiz normal sohbet muhabbet ya ama yinede sen bilirsin darlamayayim seni
Soran+1 yılSağol 😊
- +1 yıl
Selametle ✋
Soran+1 yıl👋👋
+1 yılPişt naber ne ya, hödük sanki mahalledeki çocuğa sesleniyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılBende köpeğe sesleniyor gibi seslendin deme dedim
- +1 yıl
Az bile demişsin. Sen bir de bundan sevgi, ilgi mi bekleyeceksin? Yol ver gitsin.
Soran+1 yılVeriyordu belki de sorumu gördü guvenimin hiç olmadığını öğrendi yoksa melek gibiydi
- +1 yıl
Saf olma derim. Böyle şeylerde gerçek yüzünü belli eder. Tercih senin.
Soran+1 yılSafmisim ama baksana
- +1 yıl
Artık değilsin. Bu tavrı yakalaman saf olmadığını gösterir. Gereğini yaparsın.
Soran+1 yılBen duygusallığa verip slk gibibyazarim yazınca
- +1 yıl
Bunun üzerine diyecek birşeyim kalmadı.
Soran+1 yılEvwt sobuyorsun içinden biliyorum
- +1 yıl
Yoo, kendi hayatın ve kendi tercihlerin. Ben sadece tarafsız gözle dışarıdan bakıp gördüğümü söyledim.
Soran+1 yılAnladım 😔
+1 yılHiçbir zaman gerçekten sevildiğine emin olamazsın imkansız
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum
- +1 yıl
O yüzden Akışına bırak her şeyi gitsin
Soran+1 yılBıraktım
- +1 yıl
Bırak Tabii ki Sana erkek mi yok ya fıstık gibi kızsın ya
Soran+1 yılYok evet
- +1 yıl
Vardır vardır bir yerlerde birisi vardır seni bekliyorum benim Ebemin bir lafı vardı delikli boncuk yerde kalmaz diye
Soran+1 yılCok beklersin. Ne diyorsun sen be
- +1 yıl
Görüşmek üzere diyorum Hoşça kal
Soran+1 yılGörüşmeyelim bb
- +1 yıl
Tamamen
Soran+1 yılEvet
daha önce basına ne gibi seyler geldide guvensizlik yasıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSectinge döndü
Uzun zamandır konuşmuyorsanız, hemen kendini kaptırma ona. Biraz daha konuş. Hemen anlamak zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılYüzyüze bile sevdiğinden emin olmak zorken senin istediğin baya ütopik.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Bende senin gibiyim çok kararsızım ve güven problemim var. Ama sana şunu diyebilirimki herkes aynı değil doru akışına bırak giderse gidecek gitmezse kalacak. Ve ister sosyal ister hayatda tanımaya çalış ne olsada belli edecek kendini zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru baktim sorun çıktı baş engeli
+1 yılEmin olamazsin burdan tanimakla olmaz
221 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte buluşamaýiz ama dün buluştuğumuz zaman diye bi laf açtı
- +1 yıl
Laflar birbirini kovalar o ister bulusmak ne kadar doğru sana karsi o muamma
Soran+1 yılBurada yazdiklari şeyler doğru çıktı ama..
- +1 yıl
Nerden biliyorsun burdan ne kadar anlayabilirsin tesadufen cikmis veya bilerek çıkmıştır ama yinede asla guvenme birgun dersin biri bana soylemisti diye
Soran+1 yılHaklısın evet daha dün yine kırdılar güvenimi. Birisine kanıp özelden devam ettim bana pis pis şeyler dedi
- +1 yıl
Bak kendinde goruyorsun o kisi sana o kadar guven verir ki anlayamazsin bir bakmissin pisligin icindesin olan seyler bunlar
Soran+1 yılÖncesinde de öyle oldum aptallık ettim pişman oldum ve ayrıldım. Böyle olsun istemiyorum iste
- +1 yıl
Bende yinde temkinli ol her dedigine inanma derim birdaha üzülme kimseninde seni uzmesine izin verme
Soran+1 yılBen hic sevilmedim ki hemen kanıyorum. Bakalım artık ters bir sey yaparsa engel atarim
- +1 yıl
İnşallah gercekten sevilirsin ben yanilmis olurum
Soran+1 yıl😕🥺 umarım
- +1 yıl
Üzülme yakismiyor ama sana bu hayatta hic birsey icin üzülme 🙂
Soran+1 yılHer şeye ağlayan ben. Hepsini geçtim de hiç sevilmedim diye üzülüyorum sadece 😕
- +1 yıl
Onun için üzülme elbet sevillirsin belkide seni seven birileri var ve sen bunu bilmiyorsun olabilirde hiç üzülmeye değmez inan bana sevilsende yine üzülürsün birsey olur anlamadan üzülürsün hayatin cilvesi bu takma kafana mutlu olmaya bak🙂
Soran+1 yılOlsa derlerdi ya da hissederdim.. olamıyorum djsjwhds
Soran+1 yıl🤕. Yok olmaz sağol
- +1 yıl
Peki sen bilirsin sorun degil
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
Heh şöyle yüzün gülsün azcik😊
Soran+1 yıl😊 inşallah
- +1 yıl
😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa yanlış anlama ama o sevdiğin çocuğun ben olma ihtimali çok büyük lütfen baş harfini söyle de emin olayım :(
09 Yorumla
Soran+1 yıl😳. Sen söyle baş harfini
Soran+1 yılSöyle lütfen offf şaka filan de nnnolluut
Cevap sahibi+1 yılYa şaka yapmıyorum benim de burdan tanıştığım kızla aramda 6 yaş var söyle hadi lütfen
Soran+1 yılNe zamandır konuşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılOf tamam ya başım kapalı demişsin benim kızın başı açıktı tamam sen değilsin :(
Soran+1 yılAyyyyyyy kalp krizi geçirdim midem bulandı stresten
Soran+1 yıl@Simayss_ kim ben mi lime ona mı yooookk asla olmaz ayyy
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kotuseyler travma ilusturmus. Artik baglanman cok zor. Guven problemin olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef var
Soran+1 yılBiliyor güvenmedigimi henüz
Soran+1 yılOnlari da biliyor
Soran+1 yılAhh tamam. Umarım umduğum gibi olur
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse kimseyi gerçekten sevmiyormuş çok sonra öğrendim.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende
Cevap sahibi+1 yılO zaman kimseye inanmıyoruz
Soran+1 yılİnanmıyorum artık
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli
Soran+1 yılEvet 🥲
Burası matrix ve biz kırmızı hapı içtik😂artık reelde bir şey yok aşklar burada yaşanıyor burada bitiyor, artık güvenede ihtiyacın yok matrixe bağlanman yeter😂
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin tam zıddı konuşuyorsun ha
Soran+1 yılAnladım sağol çok mutlu oldum
Gizli Üye(18-24)+1 yılburada kendime bile emin değilken başkası için ne diyebilirim :))
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSonucta sanal dunyadasin kime nekadar güvenebilirisin sonuçta et ete değmiyor
Soran+1 yılGuvenmen icin degmek zorunda mı 🙄
Cevap sahibi+1 yılYani olay sevismek ya da cinsel birleşme değil elin eline değmesi lazım mesela ona ait olduğunu hissetmesi lazım
Soran+1 yılBu imkan 0
Cevap sahibi+1 yılOzaman burada neye nasıl emi olacaksin
Soran+1 yılBilmiyorum 🤕
Cevap sahibi+1 yılNe olacak sanalda mi aşk yasayacan
Soran+1 yılReelde oluyor mu sanki. En azından az da olsa klgi görüyorum
Cevap sahibi+1 yılburada tanışır reeele goturursun
Soran+1 yılİmkansız
Cevap sahibi+1 yılYani burdan dışarı çıkamam dersen hiç ugrasma
Soran+1 yılÇıkarım. Ama nasip işi benim imkanım yok gelirse o gelir
Cevap sahibi+1 yılYurt disimi
Soran+1 yılHayor djdjsjs. Güncellemeye baktın mı
Cevap sahibi+1 yılÇok karışık bir şey anlasilmiyorki
Soran+1 yılNeyse boş ver anladım
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yıl🥲
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılGüncellemeyi mi diyorsun neyi
+1 yıleger fazla naz yaptiysan ve karsi taraf bunu ''bu zaten beni istemiyor'' diye kafasinda kurduysa agirdan almaya calisiyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılGuncel için mi diyorsun? 🤔
- +1 yıl
evet kusum guncel icin diyorum
Soran+1 yılZtn bana soğuk davranıyorsun bundan hoşlanmıyorum dedi
- +1 yıl
bence nasil oldugunu sormak icin yaz eger soguk yapmaya devam ederse sal
- +1 yıl
ipler senin elinde Şu an
Soran+1 yılOkeytoo. Teşekkürler 🥺🥺
+1 yılSosyal medyada ki ilişkileri pek ciddiye alma hocam.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤒 ciddi demiyorum ztn de.. seviyorum ne blm
+1 yılNasıl bi iletişim kurmuşsunuz böyle okurken hiç bişe anlamdım 🤷♂️😂abi
01 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş oku.
Dün sensiz yapamam diyen bugün sen olmasanda olur diyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey demedi
+1 yılGerçek sevgi diye bir şey yok unut gitsin en azından üzülmezsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl😕🥺
İçini görebilmen lazım
123 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiyor. Gülünce iltifat edince melek gibi. Kıskandırma olunca kızgın tripli
Soran+1 yılO zmn yok sasmadim. Bir de güncellemeyi oku xjsjsj
Soran+1 yıl😭😭😭 Bilmiyorum ki. Çok kötü hissediyorum
Soran+1 yılDeğerli olsam severlerdi.. Evet haklısın.. o kırdı napsin
- +1 yıl
İçini dökmek istersen dök dinlerim başka da elimden bir şey gelmez.
Tek ricam şu Allah cenneti annelerin ayakları altına vermiş hiçbir kadın değersiz değildir Allah böyle değer verirken kullar bu kadar acımasızca davranması, değer bilmemesi de çok acı. O yüzden güçlü ol kalbin iyiyse, niyetin temizse her şey güzel olur elbet.
Soran+1 yılBen hep güçlüyüm ama kaldıramaz hale geldim
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılVar ama o b3nim buradan biriyle konustugumu bilmiyor bilse kizar niyebguvendin der
Soran+1 yılArkadaşım
Soran+1 yılOna haber vermedin ve sanaldan birine güvendim diye.. Ben ederim istw off
Soran+1 yılBenim kendi reelde ki kankama anlatamam kizar çünkü güvendim sanaldan birine. Hoşlandığım cocukda bu siteden
Soran+1 yılBaşka arkadaşım yok
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEmin olamazsın olmamalısın da.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum artık
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Adam evli mi değil mi emin ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil öğrenci
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErgen misiniz ya bu nasıl konuşma tarzı
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğiliz niye ne varmış
+1 yılKimsenin sevgisinden emin olamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvetbbiliyorum artık
haydan gelen huya gider şekerim :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl3haftadir konuşuyoruz ve srkadasiz henüz
Soran+1 yılUzak ya ne etcen
Soran+1 yıl25
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 8 yaş büyük biriyle konuştum ama çok geçmeden sessiz sedasız bitti gitti 2 ay sürdü
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil başladı nasıl bitti
+1 yılOlamam hele burada hiç olmaman
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evetb
Emin olsan sormazdın zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim zrn
Yuzyuze gorusmeden emjn olamazsin
05 Yorumla
Soran+1 yılİmkan yok
Soran+1 yılNeden atayım?
Soran+1 yılYok knk sağol
+1 yılBana güvenme kimseden hoslanmam
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni napayim knk ztn
- +1 yıl
Aa benden başka aşık olunacak kim var yav
Soran+1 yılAyn
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic bir zaman olamazsin 😏😏
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum haklısın
+1 yılOlamazsın. O gösterirse anlarsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Seven erkek hissettirir güzelim. Yanında olduğundan emin olursun. Aklında hiçbir şüphe kalmaz ona karşı. Ama bunu sana hissettirmiyorsa sen halen seni sevdiğinden emin olamıyorsan seni sevmiyordur. Sadece kullanıyordur
Soran+1 yılKullanacak bir sey yapmadi ki
- +1 yıl
Duygular ne olacak? Mesela kullanacak bir şey yapmadı ama, böyle giderse kullanacak
Soran+1 yılAlıştım koymaz djsjsj. Nasıl?
- +1 yıl
boş ver ya
Soran+1 yıltamam.
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılAsla emin olamazsın...
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum artık off
+1 yılemin olamazsın güvenme.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenemiyorum ki ztn
+1 yılBu soruyu sormazdın sevseydi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yok ki bir sey demedi ki seviyorum diye
- Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak. Eğer sevecekse hemen sevemez zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir şey demiyor zaten bana. 3 haftadır konuşuyoruz
- +1 yıl
Tamam zamanla anlarsın
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kimsenin sevgisinden emin olamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz olmadan nasıl davranıyor ona bakın
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir süre sonra anlarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurada tanışılan kimseyle olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılTek tük de olsa var ya iyi olanlar
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ben inanmıyorum iyi birisi olduğuna en sonunda üzülen yine sen olursun
Soran+1 yılFenomenler birkaç kullanıcı denk geldi yani bana
Cevap sahibi+1 yılBir insanı sana iyi yaklaşmasıyla tanıyamazsın o insanla aynı odayı paylaşmadan ama sen hala buna inanmak istiyorsan keyfin bilir senin hayatın sonra gelip burada kalbimi kırdı beni terk etti duygularımla oynadı dersin
Soran+1 yılHaklısın ztn güvenemiyorum kimseye
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Emin olamazsın hiçbir zaman.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
Soran+1 yıltamam
+1 yılEmin olamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevmiyor, çok bariz
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden nerden anladın
Soran+1 yılBaya kırılmış ama aldım gonlunun
Soran+1 yıl🤒 o da diledi
Soran+1 yılEvet😊
Enerji ve sinerji çok önemli...
015 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılBakmadık gic uzak mesafe. Konuşma iyi bilmiyom of
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılFoto atmıştım yüzden bende onu gördüm hergun de bakıyorum Allah kahretsin
Soran+1 yılDeğil Allah kahretsin değil
Soran+1 yılNerden anladın
Soran+1 yılBen fotosunu sevmedim ki kalbini sevdim bana olan ilgisini sevdim
Soran+1 yılHmm Ayn. Kırıldım baya ona..
+1 yılKendini sev
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar sevse sevebilirdim
Olmaz ondan sen şimdiden vazgeç guzum
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmasın ki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan sevgi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gördüm
+1 yılnasıl tanıştınız
011 Yorumla
Soran+1 yılSorunun altına yorum yapmıştı. Sürekli ağlıyordum burcumu sordu derken sohbet başladı..
- +1 yıl
bana neden denk gelmiyor senin gibiler ya
Soran+1 yılBilmem gelse ne kimse sevmiyor
- +1 yıl
bana bir denk gelse ya ah ulan neyse
Soran+1 yılBurdan gelmesin
- +1 yıl
Başka yerden bulma imkanım yok , yemin ediyorum insanlar kendi zorlaştırıyor hayatı
Soran+1 yılAyni ben
- +1 yıl
bir şey diyim tanışalımmı seninle
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
peki
Soran+1 yılOk
Bu sitedeki insanlara güvenme
03 Yorumla
Soran+1 yıl😢 Bir tane bile mi yoktur iyi
Soran+1 yıl😕 haklısın evet
+1 yılsevmiyor , emin ol.
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
yemin edebilirim pişman olacaksın.
Soran+1 yılAhh anlıyorum.. Önceden de olmuştum konuştuğum kişi 35 36 yaşında çıktı
- +1 yıl
alışmadan kes konuşmayı sonra zor olur
Soran+1 yılFotosunu atti ama bana gösteriyor da.
- +1 yıl
ne olursa olsun ne var foto atmakta
Soran+1 yılYaşı digru yani buyum değil kandirmadi bu konuda
- +1 yıl
e olsun. sen bilirsin ne diyim kendin ikna olmuşsun
Soran+1 yılOff olsam sormazdim
+1 yılEmin olamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!