Acil! Sevgilimle fazla ileriye gittik?

1 aylık ilişkim var her şey çok güzeldi ama şu an benim için öyle değil bizim en fazlası opusmekti sadece 2 gün önce sinema boştu ve hiç izleyemedik öpüşme olurken kucağa oturdum tek keske bu kadarı olsa bı sıkıntı var dedi kalkmıyo dedi sonra çıkarttı ve o anlık bişey diyemedim kaldır biseyler yap elle dedi yapamam dedim sonra biraz ikimizde durgunlastik özür diledi ama ne için erkekligi bitmiş nasıl kalkmamis istediğini yapamadım diye özür dilemeye başladı bende sikinti yok falan dedim ama o an fazla ileriye gittiğimiz aklıma bile gelmedi sonrasında öpüştük ama bu sefer içerden kalçama ve göğsümü elledi hayatımda ilk defa biri elledi sonra bide tişörtümü kaldırdı baktı hayır dediğim halde bu arada sevgili hariç ilki benim herseyde bundan o kadar adım gibi eminim hani sakın dalga geçer gibi cevap vermeyin sonrasında yanından ayrılırken her şey güzeldi fazla ileriye gittiğimizi dediğim gibi farketmedim daha ki akşama kadar sonra bende bir pişmanlık başladı kendimi berbat hissettim beni aradı işte ilk görüştükten sonra sesimden anladı iyi misin dedi değilim dedim sonra fazla ileriye gittik diye bı basladim ağzıma geleni söyledim hatta ara verelim bile dedim ama çok yalvardı agladi özür diledi sen beni çok yanlış tanidin bak sen şu an inanmasan bile zamanla anlicaksin kötü biri değilim ben beni bırakma ben sana çok baglandim falan baya konuştu sonra kafamı toplamam lazım dedim aradan baya saat geçtikten sonra ortak arkadaşımız yazdı ağlıyo şu an aranızda ne geçtiyse çözün halledin falan dedi cevap vermedim aradan saatler sonra aradı gene baya yalvardı sen bidaha istesen bile yapmam istemezsen elini bile tutmam diye çok konuştu şu an devam ediyoruz onu seviyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum kullanılmış gibi onun duygularından eminim ama sizce gider mi bu ilişki benim aklıma hep takılıp duruyo nolucak sizce ne yapmam gerekiyo
Acil! Sevgilimle fazla ileriye gittik?