1 aylık ilişkim var her şey çok güzeldi ama şu an benim için öyle değil bizim en fazlası opusmekti sadece 2 gün önce sinema boştu ve hiç izleyemedik öpüşme olurken kucağa oturdum tek keske bu kadarı olsa bı sıkıntı var dedi kalkmıyo dedi sonra çıkarttı ve o anlık bişey diyemedim kaldır biseyler yap elle dedi yapamam dedim sonra biraz ikimizde durgunlastik özür diledi ama ne için erkekligi bitmiş nasıl kalkmamis istediğini yapamadım diye özür dilemeye başladı bende sikinti yok falan dedim ama o an fazla ileriye gittiğimiz aklıma bile gelmedi sonrasında öpüştük ama bu sefer içerden kalçama ve göğsümü elledi hayatımda ilk defa biri elledi sonra bide tişörtümü kaldırdı baktı hayır dediğim halde bu arada sevgili hariç ilki benim herseyde bundan o kadar adım gibi eminim hani sakın dalga geçer gibi cevap vermeyin sonrasında yanından ayrılırken her şey güzeldi fazla ileriye gittiğimizi dediğim gibi farketmedim daha ki akşama kadar sonra bende bir pişmanlık başladı kendimi berbat hissettim beni aradı işte ilk görüştükten sonra sesimden anladı iyi misin dedi değilim dedim sonra fazla ileriye gittik diye bı basladim ağzıma geleni söyledim hatta ara verelim bile dedim ama çok yalvardı agladi özür diledi sen beni çok yanlış tanidin bak sen şu an inanmasan bile zamanla anlicaksin kötü biri değilim ben beni bırakma ben sana çok baglandim falan baya konuştu sonra kafamı toplamam lazım dedim aradan baya saat geçtikten sonra ortak arkadaşımız yazdı ağlıyo şu an aranızda ne geçtiyse çözün halledin falan dedi cevap vermedim aradan saatler sonra aradı gene baya yalvardı sen bidaha istesen bile yapmam istemezsen elini bile tutmam diye çok konuştu şu an devam ediyoruz onu seviyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum kullanılmış gibi onun duygularından eminim ama sizce gider mi bu ilişki benim aklıma hep takılıp duruyo nolucak sizce ne yapmam gerekiyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYemin ediyorum şu an seninle aynı durumu yaşıyoruz. Bizimki sizinki kadar ileri gitmedi ama arabada ön sevişme gibi bişi yaşadık ve kucağına aldı beni ilerisi olmadı ama ben kendimi berbat hissediyorum ağlıyorum ben böyle biri değilim. Ayrılık mesajı yazdım bir daha böyle bir şey yapamayacağını vs söyledi bana şans ver dedi bende düşünücem dedim. Ama senin yerinde olsaydım kesinlikle bitir derim
03 Yorumla
Soran+1 yılYa onun duygularından emin olmasam gerçekten bitiririm ailesinden insanlarla da tanıştım bende önümüzdeki hafta tanistircam ama bu durumdan sonra kendimi kullanılmış hissediyorum dediğim gibi sanki artık ilişkinin ciddiligi bitmiş gibi onun için öyle değil ama benim için öyle ayrilmam ama bu duyguyu nasıl yok ederim
- +1 yıl
Bende ayrılmak istemiyorum ama aşırı soğudum ve hislerim yüzünden ne yapabilceğimi bilmiyorum. İlişkinin tüm saflığı temizliği yok oldu benim için. Bende o duyguyu silemiyorum maalesef
Soran+1 yılAynı düşüncedeyiz madem seviyoruz ayrilamiyoruz tek çare zamana bırakmak hareketlerini gözden geçirmek eğer aynı şeyler olursa o zaman nokta koyulur bu olay unutulmaz ama artık öyle bişey olduğuna alisicaz başkada bı çare yok maalesef
En İyi Cevaplar
Yahu kızım sen maydanoz musun yaşın çok mu genç oğlum bunu yapan yarın dahada ileri gider dur dediğinde ilk başta ses etmedin der ağlama filan hikaye zamanında bende bu yolları yaptım ve hepside yuttu yeme bunları benden sana demesi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel teselli ya sağol😂 bütün sevgim yok olucak arada bı kaç güzel yorum olmasa hayır neden öyle yapıyosunuz ki madem amacınız ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılBiraz mesafeli durun zordur sizin yaşlarda ilk keşifler daaa çok haz alirsiniz ama yanlisa götürebilir. yaomasin tabi sende yapma inanın böylesi daha güzel bunlar sevginin hoslantinin önüne gecmesin. gecerse önceliğiniz bu olur çünkü sevgi zamanla oluşan bir şey.. dikkat edin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlık heyecanla olabiliyor canım farkına varıp ozurde dilemiş sıkıntı etmemelisin
10 Yorumla
+1 yılKalkmiyor bahane seni elde etmek kullanmak istemis. Eger duzgun birj olsa istemediginde rahatsiz oldugunu anlardi kendi emlleri icin seni kullanmaz bukonuda sana saygi duyardi taki sen isteyene kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSendeki de şansmis. O kadar erkek arasından kalkmayanina mı denk geldin?😄 Bu şekilde iğrençlesip ısrar etmesi berbat etmiş herşeyi.
02 Yorumla
Soran+1 yılMoralim bozukken güldüren yorum😂 aslında libidosu yüksek biri ama o gün kalkmicagi tutmuş demekki sevmesem gerçekten devam etmem onca şeyin ardından ama şimdide nasıl gidicek ilişki hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTebessüm ettirebildiysem ne ala.. Libidosunun yüksek olmasıyla alakası yok ki iktidarsızlığın. 😅 Niye nasıl gireceğine yaşarken öğrenmek yerine kendi kendini yiyorsun? Zamana bırak. Ne hissettiğini en güzel yaşayarak öğrenirsin. Baktın yapamıyorsun, aklını kurcalıyor sürekli ayrilirsin. Yarınları düşünerek bugünü ıskalama istersen.
+1 yılSıkma canını ama ileride seninle hoşuna gidecek
10 Yorumla
+1 yılKalkmiyorsa işin zor... ayrıl
10 Yorumla
+1 yılEvet biraz ileri girmişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılMercimek fırında demek
04 Yorumla
Soran+1 yılNe demek oluyo o ya
- +1 yıl
Yani seviştiniz
Soran+1 yılHayır öyle bişey olmadı ama olmuş gibide oldu yani
- +1 yıl
Olur yakında oda olur
+1 yılHikaye de eksikler var biraz daha çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılfena olmuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım