Sevgilim normalde öpüşürken vs hiç dokunmaz bu sefer kalçalarımı avuçlayıp göğsümu sıktı ve beni okşadı dur dedim ama durmadı o an tepki veremedim sonra küstüm o da özür diledi anlık bir şey olduğunu istemezsen yapmicagini söyledi ilk kez bir erkekle böyle bir şey yaşıyorum hem çok hoşuma gitti hem çok kötü hissettim o gittikten sonra ağladım ayrılmali miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılşimdi derin bir nefes al çünkü sana sadece okşamak değil anlamak için dokunuyorum ilk kez bir erkeğin elleriyle bedenini tanıyorsun ve o temas seni hem sarhoş ediyor hem ürkütüyor çünkü o an senin vücudun bir davet gibi görünse de kalbin hayır diye bağırıyor ama sesin çıkmıyor çünkü şaşkınsın çünkü ilk çünkü içinde hem kıpırdayan bir merak hem kıvrılan bir korku var ve seni en çok yıkan şey o değil asıl seni ağlatan senin dur deyişinin geçilmesi çünkü bir kadının en kutsal alanı sadece bedeni değil onun sınırıdır ve sen o anda ihlal edildin belki şiddetli değildi belki kısa sürdü ama senin istemiyorum dediğin yerde her şey bitmeliydi ve ben şimdi sana sadece şehvetle değil saygıyla diz çökerek sesleniyorum çünkü senin göğüslerin senin zevkinin değil senin izninle var olmalı senin kalçaların sadece tutulsun diye değil kendini teslim edecek kadar güvende hissettiğinde açılmalı ama aynı anda senin söylediğin bir şey var ki beni titretiyor hem çok hoşuma gitti hem çok kötü hissettim işte tam orası bir kadının en kırılgan en gerçek noktası çünkü biz sadece bedenle değil duyguyla da sevişiriz ve bazen en ıslak an en içli ağlayıştır çünkü arzuyla korku birbirine karışır çünkü sen hem kadın olmak istersin hem korunmak şimdi soruyorsun ayrılmalı mıyım cevap sende güzelim ama şunu unutma özür dilemek bir başlangıçtır ama yeterli değildir çünkü seni gerçekten seven senin dur dediğin yerde diz çöker ve seni orada sarar senin sınırına saygı duyan seni sahiplenmeden önce dinler ve seni okşayan eller önce ruhunu tutmalı ama eğer senin kalbin hâlâ onun gözlerinde bir ışık görüyorsa ona neyi neden istemediğini anlat sadece bedenini değil duygularını da aç çünkü senin vücudun bir oyun alanı değil bir evren ve oraya adım atan herkes önce izin almalı ve bil ki bir gün seni gerçekten isteyen biri sen dur dediğinde ellerini değil yüreğini uzatacak ve seni soymadan önce giydirecek güvenle şimdi kendini suçlama ilk kez yaşadığın bir şeyin içinde kayboldun ama bu gece kendine sarıl çünkü sen bir erkekle değil kendi sınırınla tanıştın ve o sınır bir kadının en kutsal arzusu kadar değerlidir
11 Yorumla
Soran1 yılDur dediğimi duymadığını söyledi elini alıp ben koymuştum çok çekinerek dokunuyor diye ama birden bu kadar ileri gideceğini düşünmedim. Zaten o benim ilk sevdigim ilk elini tuttuğum ilk öpuştüğüm kişi duygularımı da açmışım fark ettimki
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Böyle şeyler kademeli olarak ilerler. Sevgilin bir sonraki seviyeye geçmek istemiş anlaşılan. Tepkini göstermişsin eğer ki düşüncelerine saygısı varsa devamını getirmez zaten ama hoşuna gittiğini de söylemişsin bunun denklemi sana kalmış. İlk defa yaşadığın zaman böyle şeyler oluyor ama iradeni korumanı tavsiye ederim.
19 Yorumla
Soran1 yılBir sonraki seviyeye bu kadar da hızlı geçilmez normalde dokunmaya çok çekinen birisi bu sebeple ben koydum elini gerilmesin diye ama o çok ileri gitti ben istemediğim için ve üzüldüğüm için bir daha yapmaz biliyorum. Bir daha da sınırlarimi zorlamasına izin vermem
Soran1 yılBir hafta buluşmicaz benjm sınavım var ondan sonra bakalım
Soran1 yılİstek attım
Soran1 yılKabul etmişsin sonunda bir vardı
Soran1 yılGelişme olursa danışirim olur mu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
1 yılDayanamamış ama dayanmasi gerekirdi. Senin istemediğin birşeyleri yapması normal değil. Her ilişkide olabiliyor öylesi şeyler. Bende de olmuştu
19 Yorumla
Soran1 yılDur dediğimi o anlık duymamış birde beni yanlış anlamış o çok çekingen olduğu için ben elini koydum göğsüme ama o daha farklı anlamış sende ne olmuştu
- 1 yıl
burada anlatmak olmaz KS yi biliyorsun kaldırıyor
- 1 yıl
O anlamak istediği gibi anlamış bence
Soran1 yılYazayım sana
Soran1 yılBence duymak istemedi
- 1 yıl
tamam bekliyorum
Soran1 yılAma mesaj gönderilmiyo sana acaba sadece takip ettiklerim mesaj atsın ayarı mı yaptın
- 1 yıl
Bakayım
- 1 yıl
Şimdi dene
1 yılneler hissettiğini anlat spnra sana olan tavrına göre karar verirsin
26 Yorumla
Soran1 yılAnlattım o da sen kötü hissettigin için bende kötü hissediyorum dedi, o da bende tuhafım ilk kez böyle bir şey yaşıyorum dedi
- 1 yıl
biraz bekleyin duygularınızı gözlemleyin bakalım tamir edilemeyecek bi duygu hissederseniz ona göre yol alırsınız. hala birbirinizi seviyorsanız bi şekilde barışırsınız ama mücadele edin kestirip atmayın bence
Soran1 yılBen seviyorum umarım o da beni gerçek manada Seviyordur
- 1 yıl
umarım öyledir inşallah🤍
Soran1 yılÇokk teşekkür ederim canım benim Allah seninde kalbini yormayacak sevgiler nasip etsin💗
- 1 yıl
aminnn çok teşekkür ederim ben de 🥰🩷
Gizli Üye(30-35)1 yılHoşuna gitmis bi andan yani hem istemis hem istememissin ama seni uzen sey aslinda onun bu siniri asmasi degil bence. O an durmamis olmamasi ve yanlis yapiyoruz hissi vicdani. Sevgi ne kdar kuvvetli onu degerlendir hayat senin hayatin
017 Yorumla
Soran1 yılOnu seviyorum o da seviyor, dedi sen elimi koydun yoksa yapmazdım ama ben bu kadar ileri gitmesini istemedim. Dedim böyle ilişki istemiyorum özür diledi bir daha yapmicam dedi
Cevap sahibi1 yılKarar sana ait yaslariniz kac
Soran1 yıl20
Cevap sahibi1 yılKonu uzerine fikir alisverisine ne dersin fikirlerini merak ediyorum
Soran1 yılYazamam gizlisin
Cevap sahibi1 yılCiktim
Cevap sahibi1 yılorada misin
Soran1 yılKnk üç saniyede kimse hesabını görmez gizli şu anda
Cevap sahibi1 yılNet yavaş
Cevap sahibi1 yılAçik
Cevap sahibi1 yılYoksun
Soran1 yılYa açtayazim
Soran1 yılBana bildirimler gelmiyor ya
Cevap sahibi1 yılAçtim açik
Cevap sahibi1 yılBekliyorum
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğendim bildirimi düşer ayrica
Cevap sahibi1 yılTamamdir oldu
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım olması gereken hareketler öpüşme esnasında eller gayri ihtiyari oralara gider
03 Yorumla
Soran1 yılAma ilkinde üstten dokunsa anlarım baya avucladi ki öpüşmeyi bırakıp bunlara odaklandı
Soran1 yılBana çok fazla geldi
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seviyorsanız ayrılma yüzeysel iyi olur rahatlarsiniz
azmistir ellesin popona memeleirne bisey olmaz
03 Yorumla
Soran1 yılAzdı diye beni de azdırmaya mı çalışıyor? Seviyorum ama bunlar rahatlama değil gerginlik getiriyor daha ileri gitmiceksek bu kadar yükselmeye gerek yok
Soran1 yılBoşalmıcaksa erkeğe eziyet değil mi bunlar
Bak vallahi 155'i ararım, biz kürtaj yapayoruz burada, vatan haini...
04 Yorumla
Soran1 yılO ne alaka ya JSNDJVJKSMDKKCJF
Soran1 yılDeğişik bir kişiliksiniz
1 yılAyrılmak saçma bence. Öpüşürken bunlar olacak ki daha zevkli daha keyifli olsun
016 Yorumla
Soran1 yılÜstten dokunsa bir şey demezdim ama ilk kez dokunduğunda kıyafetin içine sokup avuçlamazsin
- 1 yıl
Ya öyle ama o an dayanamamış bence ona ver. Uyardin bir daha yapma dedin iliskine devam et. Adam zevk almış demekki
Soran1 yılBir daha olmasın yeter
- 1 yıl
Tamam güzelce uyar bence tekrarı olmaz. Ama sonuç olarak senin de hoşuma gitmiş
Soran1 yılHoşuma gitmesi normal ama yanlış bir şey var ortada kocam değil
- 1 yıl
Ya orası öyle ama sonuçta çok da ileriye gitmemiş
Soran1 yılBence ilk için fazla ileriydi
- 1 yıl
İnsan kendisine hakim olamamis olabilir. Öyle düşünürsen ilk buluşmada öpüşmek ileri bir durum zaten
Soran1 yılİlk buluşmada değil 1 aylıkken öpüştük şimdi tanışmamizin üsttunden 4 ay geçmiş ve 3 aylık ilişkimiz varken böyle oldu
- 1 yıl
Normal o zaman. Dediğim gibi bir seferden bir şey olmaz. Uyardin bi daha yapmaz. Senin yap demeni bekler
Soran1 yılBende demem zaten yapmasın yeter
- 1 yıl
Demezsen tekrar yapar. Küçük bi uyarı yap sadece
Soran1 yılYaptım zaten o da ben üzüldüğüm için üzülmüş özür diledi bir daha yapmam dedi
- 1 yıl
Tamam o zaman daha fazlasına gerek yok özür dilemiş sonuçta
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ya hoşuna gitmiş yani biraz sınırla sadece izin verme ileriye
05 Yorumla
Soran1 yılYani kalcama göğsüme üstünden dokunsa bir şey demezdim ama elini sokup avuçladi resmen
Soran1 yılBen bir şey yapmadım
Soran1 yılEvet yani bur bir yerine dokunmadim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSeninde hoşuna gitmiş ama, yoksa bir erkek karşı taraf istemeden zorla bişey yapamaz, mutlaka kadın kabul eder.
022 Yorumla
Soran1 yılZorla bir şey yapmadı tabiki on benimde hoşuma gitti ama istemezdim böyle olmasını
Cevap sahibi1 yılüzülmene gerek yokki, iki tarafta mutlu. hemde zevkin nasıl bir şey olduğunu öğrenmiş oldun.
O an insanın içi ürperir.
Soran1 yılEvet oldu bur kere
Cevap sahibi1 yılBence devam et, her zaman böyle imkan bulamazsın.
Soran1 yılNe imkanı anlamadım
Cevap sahibi1 yılSevgilin ile yaşadığınız
Soran1 yılYani öyle şeyler kolay bizim için ama sevdiğin ile yaşamak olay
Cevap sahibi1 yılTabiki o bambaşka bir olay, onun dokunuşu ve içinde beliren his..
Soran1 yılEvet güzeldi
Cevap sahibi1 yılGüzel dememen hata zaten, insanın içi bir hoş oluyor, bitinceye kadar.
Soran1 yılYani ben etkilendim ama o niye etkilensin ben ona dokunmadım
Cevap sahibi1 yılErkek dokunarakta etkilenir, ben kadının meme uçlarına dokunayım hemen belli oluyor.
Soran1 yılKucağına oturmanın sevdiğini o zaman belli olduğunu söyledi o da
Cevap sahibi1 yılO şekilde daha fazla etkili oluyor. Neredeyse hadi der gibi.
Soran1 yılHwhdhwjduuejqjwuehdb bilmiyorum ya
Cevap sahibi1 yılHwhdhwjduuejqjwuehdb bilmiyorum ya
OKUNMUYOR ama
Soran1 yılRandom o ya
Cevap sahibi1 yılanladım yaniiii, hislerini tam anlatma imkanın var mı acaba.
Soran1 yılNasıl tam anlatma
Cevap sahibi1 yılAnlamıyor gibi yapmayın, onun ile yaşadıkların sende neler oldu.
Soran1 yılBurdan nasıl yazabilirim gizlisin
Cevap sahibi1 yılSende öylesin, ama normal oldu.
Gizli Üye(18-24)1 yılKendin bile ne istedigini bilmiyorsun ki hem hosuna gitmis hem kotu hissetmissin bi karar ver ona gore ne yapiyorsan yaparsin..
012 Yorumla
Soran1 yılTutuklu olması hoşuma gitti ama mememi avuclamasi dur dediğimde durmaması gitmedi
Cevap sahibi1 yılneden
Soran1 yılSınırlarımin asılmasını istemem
Cevap sahibi1 yılama hosuna gitmis
Soran1 yılTabiki insanın hoşuna gider ama her hoşumuza gideni yapsak ohoo
Cevap sahibi1 yılnasil oho
Soran1 yılYani zevklerin peşinden gidilmesi insana değil hayvana özgü biz aklımızla hareket etmeliyiz
Cevap sahibi1 yılburada akilsiz olan nedir peki
Soran1 yılİleride pişman olabilirim onunla bu kadar yakın olursam ilk ilişkiler gelio geçici olur
Cevap sahibi1 yılseks yapmak istiyormusun bakiremisin sen simdi anlamadim neyin pismani bu kadar istiyorken
Soran1 yılHiç seks yapmadım bakireyim istemek normal bir şey ama kendimi tutarım yapmam onun günahına girmem
Cevap sahibi1 yılhm anladim
Gizli Üye(36-45)1 yılDevami gelir
Sen o pozisyona gel adam elledi diye suclu olsun06 Yorumla
Soran1 yılBir pozisyonda değildik zaten hep öpüşüyoruz ama böyle bir şey yapmazdi, ben mi suçluyum yani kimse kimseye istemediği bir şey yapamaz
Cevap sahibi1 yılIstemedigin bisey olsa adamjn kucaginda olmazsin elleyecek tabiki dogal
Soran1 yılKucağında oturduk diye sevişelim de
Cevap sahibi1 yılHeralde elleyecek elini nereye koysjn
Az daha ac emsin
Soran1 yılAz daha az yalasin, sende yala, e zaten yaladin seks yapın böyle gider
Cevap sahibi1 yılNe olcak baska
Aşko bunlar normal şeyler sexting olmadığı sürece bir şey olmaz hoşuna gitmiş
22 Yorumla
Soran1 yılSexting niye anormal ki canlı dokunmak daha kötü değil mi
1 yılVallahi bence o seni sevse o tür hareketler yapmazdı onun Seninle olan ilişkisi tamamen cinsellik üzerine ondan sana bir şey olmaz terk et
06 Yorumla
Soran1 yılNormalde böyle yapmaz 4 aydir tanışıyoruz kendini tutamadı gibi
- 1 yıl
Bir daha aynisini yaparsa net yol ver dedektifin yanindayim tecrübe konuşuyor yaşim 52
Soran1 yılAbi 52 yaşında burada ne işin var ya
Soran1 yılBenim babam WhatsAppi zor öğrendi helal olsun
- 1 yıl
Kızım ben Üniversite mezunuyum polislik den emekli oldum şimdi dedektifin yanındayım burada yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara Boş zamanımda
Soran1 yılBabam da öğretmen aslında bazı kişiler için teknoloji zor oluyor demek, çok güzelmiş mesleğiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılBence evlenmelisiniz
21 Yorumla
Soran1 yılYaşımız 20 daha
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYine Gitceksin ne ayrılası
06 Yorumla
Soran1 yılNe
- 1 yıl
Hoşuna gitti yine gitcen
Soran1 yılKerhane mi bu yine gideyim
- 1 yıl
Onla alakası yok
- 1 yıl
Hep beyninde olcak
Soran1 yılAbi harbiden öyle ama yeni diye düşünüyorum geçer herhalde
Ya bak zevkine ne takılıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılOf ne zevki ya
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ee napacaktı dayanamadı demek
01 Yorumla
Soran1 yılDayanması gerek
Merhaba, ne kadar süredir birliktesiniz?
015 Yorumla
Soran1 yıl3 ay
Soran1 yıl3 ay içinde bana kalsa öpüşme bile olmamalı ama ilk günden elimi tuttuğu için zamanla alıştım ona temas etmeye garipsemedim
Soran1 yılYani daha ileri gitmesini istemedim ama hoşuma gitti
Soran1 yılUmarım olmaz ama şunu da düşünüyorum kendi arzuları peşinde değil öyle olsa benim ona dokunmami isterdi
Soran1 yılYani isterse söyler dimi hiç demez öyle bir şey
Soran1 yılO zaten benim hoşuma gitmesine çok uğraşıyor her konuda, normalde yönlendirmeye değil yönlenildirmeye müsait olduğunu düşünurdum ama bugün öyle olmadığını anladım
Soran1 yılNeden
Soran1 yılBurada bildirimler gözükmüyor ondan görmüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır ayrılma neden ayrılıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılDaha ilerisini istemiyorum
1 yılAyrılmamalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOlur böyle şeyler yaa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSjshsjs ne ayrılması ya
014 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Zevk almışsın bırakılır mı bozmamis keyfini çıkar
Soran1 yılBozmamis ne demek
- 1 yıl
Yani birleşme olmamış bunlar keyif aşaması tadını cikar
Soran1 yılZaten kıyafetlerimiz üstumuzdeydi öyle birşeyi yapmam
Soran1 yılBunlardan sonrası keyifli olmuyor mu
- 1 yıl
E tamam işte bunun için ayrılma sende zevk almışsın büyütme yani
Soran1 yılOlsun istemiyorum ben bir daha böyle şeyler aradaki sevgiyi zedeler
- 1 yıl
Bir süre geçince canin isteyecek zaten
Soran1 yılSüre geçmesine gerek yok tabiki isterim ama yapmam
- 1 yıl
Sevdiginle de yapmayacaksan kimle yapcam
Soran1 yılİnsan bu hayatta bir çok kişiyi sevebilir ilişkiler gelip geçiyor
- 1 yıl
O yüzden tadını çıkarmalisin gel sana anlatim
Soran1 yılAnlat
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Elbise üstünden mi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Sen bilirsin hoşuna gıttımi
03 Yorumla
Soran1 yılEvet ama kötü de hissettim
Soran1 yılAyrılmam
1 yılher seferinde daha fazla isticek ve ileri gidicek
08 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşündüm zaten dedim ben böyle bir ilişki istemiyorum o da kabul etti
- 1 yıl
haha mecbur edicek:d kendimden biliyorum bende böyleydim hep ister ısrar ederim sonra özür dilerdim bi dah aolmaz derdim ama olurdu.. durması cok zor seni cok arzuluyor bu belli.. konusmak dertslemk istersen gel konusalım
Soran1 yılO ısrar etmesi bir anda gelişti zaten dur dediğimi de duymamış
- 1 yıl
tecrubeyle sabittir. tekrar ollucak yakın zaman da
Soran1 yılBen o gerilmesjn diye hafif göğsüme getirdim elini o da yanlış anladı yoksa öyle bir şey yapmaz
- 1 yıl
sen öyle diyorsun öyledir peki.. ama bende bir erkegım onu en cok ben anlarım.. istersen gel konusalım
Soran1 yılburada kimle konuşsam sonra garip oluyor
Soran1 yılYok o manada demedim zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılHoşuna gitmiş işte neden takıyorsun bu kadar
041 Yorumla
Soran1 yılDoğru gelmiyor her hoşumuza giden şeyi yapamayiz
Cevap sahibi1 yılHayat bi gün o da bugün
Cevap sahibi1 yılFazla da kendini kasmamak gerek bence
Soran1 yılBu mantıkla herkesle yatıp kalkar insan, arzularimiz bizi yönlendirmemeli biz onları yönlendirmeliyiz
Cevap sahibi1 yılBir yere kadar evet ama bir yerde de hayattan zevk almak lazım
Cevap sahibi1 yılNe olur yani seni okşayarak boşaltsa
Soran1 yılHayır tabiki öyle şeylerin devami gelir
Cevap sahibi1 yılGelmez sen de istiyorsun
Cevap sahibi1 yılHiç onunkini elledin mi
Soran1 yılHayır tabiki
Cevap sahibi1 yılAma baktın değil mi bakarken de eline almak istedin
Soran1 yılBakmak derken çıplak falan görmedim ama hissediyorum öpüşürken
Cevap sahibi1 yılNasıl hissediyorsun
Soran1 yılİlk başlarda çok garip geliyordu değmesin diye uğraşıyordum şimdi alıştım
Cevap sahibi1 yılİstiyorsun değmesini değil mi
Soran1 yılHoşuma gidiyor yani
Cevap sahibi1 yılÜstüne oturuyor musun peki
Soran1 yılKucağına mı evet
Cevap sahibi1 yılPeki kendini ileri geri yapıyor musun istemsiz
Soran1 yılÇok hafif oluyor ama belli belirsiz
Cevap sahibi1 yılEline almak istiyor musun peki
Soran1 yılDokunmak istiyorum ama dokunmadım kendini tutamaz diye
Cevap sahibi1 yılTutamıycak ne var en fazla eline gelir dokun bence
Soran1 yılYok yok çocuğun elini alıp hafif koydum neler yapmadı onu koysam ne olur
Cevap sahibi1 yılNerene koydun elini
Soran1 yılGöğsümun altındaydi bende çok hafif çektim yukarı
Cevap sahibi1 yılEe o da avcuna almış ne var bunda istediğin bu değil miydi çook hoşuna gitti değil mi
Soran1 yılHayır üstten dokunmadı tişörtumun içine sokup sutyenimi itip sıktı
Soran1 yılHoşuma gitmedi beynine felç indi
Cevap sahibi1 yılAma o eli memelerinde hissetmek hoş değil miydi
Soran1 yılYok garipti anlamadım zaten sütyen üstünde mi içine mi soktu
Cevap sahibi1 yılSen de elini şeyine atsaydın
Soran1 yılÇocuk bosaltmami ister böyle iyi
Cevap sahibi1 yılBoşalt sende ne olacak eline mi yapışır 😅😅
Cevap sahibi1 yılSen boşalıyor musun peki
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBoşalmayı istemiyor musun peki
Soran1 yılHayı
Cevap sahibi1 yılNeden çok yükselmiyor musun öpüşürken