Uzak mesafeden dolayı TERK ettiginiz her şeyi güzel bı kızı özler misiniz?

Beni terk etmesinin tek sebebi mesafeden ve onun hafta sonları haricinde izin alamamasıymş. Bayramda bile 1gun izni vardı. Tek sorun mesafemiz ve ayda bir bile gelemiyor. .. ama güzellik olsun ahlak olsun beni çok beğeniyor sadece kızlara güveni yok diye bana da güveni olmuyor içten içe.

Mesela o ilişkimizi bitirdikten sonra Instagram hesabmı gizli hesaba çevirip bı kişiyle ekleştim hemen yazdı bana "bu haline gülüyorum hemen eklesmissin bol şans sana " dedi. Halbuki ona sadık biriyim. Yine de yazdm dedim ki "seni ilgilendirmez artk ama takip ettiğim bı hoca var. " Dedi ki bak Takiplesiyorsunuz işte " bende dedim ki "saçmalama o evli ve beni takip eden bı fake kız hesabı."

Pp me kendi fotomu koyunca bile çok kıskanyordu. Diyorum ki bu hesapla sadece seninle konuşuyorum sen gir diye koydum demistim yok sen bana fotoyu atarsın bakarm Pp yaoma demişti.

Böyle saçma bı diyalog oldu.
"Engeller misin beni profilini girmek istemiyorum" da dedi..

Benden çok hoşlanıyor beğeniyor ama sevmiyor sanrm. Ne biliyim yaaa ne düşünüyorsunuz?

İnstada çevrimiçi olmama tilt oluyo.😂
Onunla sohbet mesaj kısmına gelince "sohbettesiniz" yaziyo ya mesela.. ben cevrimiciyken merak edip sohbetimize girip bı bakıp hemen cikiyo ki sohbettemiyim diye kontrol ediyo bugun de oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim dediğim bu kişiyle instada hep görüşüyorduk. Ben ona numarami ilk istediği zaman vermemiştim ilişkimiz çok yeni diyerek. Şimdi ben verdim bi hafta sonra da yani bugün ondan numarasını istedim bana "bulusabilirsek veririm" dedi. Biz hiç buluşmadk onunla. Bende ben canım mydm da verdim dedim " Est." Dedi sonra son gorulmemi ve Pp yi kaldrdm. Noldu engelledin mi dedi. acmadim bu msji hala
Güncellemeler
+1 yıl
Kendese güzel kardeşim ckti
Uzak mesafeden dolayı TERK ettiginiz her şeyi güzel bı kızı özler misiniz?