Arkadaslar bu hikayede sikinti kimde sizce? Burcu neden sabirli olmali? burada burcu’nun yapici ve sabirli olmasi gerekgtini soyleniyor. Bu durumda yapici davranmak nasil oluyor?
=
Burcu ve hakan’in cikicaklari yolda sikintilar var, Hakan’ burcu’ya karsi bos degil, ama hazir degil. Hakan’in kalp acisi var unutmak ve iylesmek istiyor. Aralarindaki durum “sabir” sabirli olursa guzel gider, Ama Burcu sabirli ve yapici olmazsa birbirlerini uzerler. Burcu sabirli olmali. Baslarda sikintlari olsada zaman ve sabirla iyi ki baslangici olucak iyi ki olmus dicek Burcu
=
Burcu ve hakan’in cikicaklari yolda sikintilar var, Hakan’ burcu’ya karsi bos degil, ama hazir degil. Hakan’in kalp acisi var unutmak ve iylesmek istiyor. Aralarindaki durum “sabir” sabirli olursa guzel gider, Ama Burcu sabirli ve yapici olmazsa birbirlerini uzerler. Burcu sabirli olmali. Baslarda sikintlari olsada zaman ve sabirla iyi ki baslangici olucak iyi ki olmus dicek Burcu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burcu eğer hakanı elde etmek istiyorsa Hakan'ın çok fazla üzerine gitmeden Hakan'ın burcuya alışıp aşk acısının geçmesini beklemeli
Merhaba ilk once insan Gibi yazdigin icin Cok tesekur ederim. Simdi sikinti Hakan’dami? Soyle yaziyor halan burcuya bos degil. Bos demekle kastlari nedir hoslanmak mi? Hazir degil diyor bide iliskiye mi hazir degil? Bide burcu yapici br sabirli olmali deniyor nedemek ne sabirli yapici olmak boyle bir durumda nasil oluyor yani neden sabirli ge yapici olmasi lazim bide Kalbini neden temiz tutmali
Sıkıntı Hakan da
Hakan da burcudan hoşlanıyor ama daha tam sevmiyor
Hakan ciddi bir ilişkiye hazır değil
Yapıcı konusu, Burcu Hakan'ın kendisini sevmesini istiyorsa fedakarlıklar yapmalı
Bu durumda yapici olmak nasil oluyor mesela yapici anlami nedir. Ve burcu’nun kalbini temiz tutmasi lazim deniyor. Yani sonunda Hakan hazir olucakmi?
?
Burcu bu yolda hakana sevdiğini göstersin onunla ilgilensin sürekli yanında olsun güzel sohbet muhabbet ettsin ama aşk ilişkisini zamana bıraksın eğer hakan eski sevgilisini unutursa burcuyu sevmeye başlarsa hazır olacak ama belki de unutamayacak hazır olmayacak artık Hakan'ın vicdanına bağlı
Cok tesekur ederim cansin
Ilginc bi soru, kim neden soruyor bunu merak ettim
Merhaba,
Simdi isin gercegi Fal baktirdim. Ve aklima takildi burada nedemek istiyor diye merak ettim. Turkcemde iyi degil oyuzden bide sizlerden ogrenmek istedim acaba soyler nasil anladiniz. Sacma felan demeyin merak ediyorum sadece
Kimse baktirdin kiz keske bana da baksa
Simdi hemen bakacagim ne denilmek istendigine ve sana donecegim
Peki tsk
Burcu ve Hakan bi iliski baslatabilir ama bu iliski skntili bi iliski olabilir cünkü Hakan'in unutamadigi birisi var ve eger burcu bunu kabul edip, Hakan'in bu durumunu sevgi ile karsilayip ona yardimci ve yapici davranislarda bulunmazsa ve hakanin bu acisina saygi gostermeyip onu anlamazsa, burcu ve hakanin iliskisi olmayacaktir. Burcu bu yüzden sabretmeli. Bu sabrin sonunda burcu cok mutlu olacak ve iyi ki sabretmisim diyecek.
Kabul etmeyip *
Ya Sen cansin! Birlikte cikicaklari yolda sikintilari var yaziyor ya sikintisi hakan’in hazir olmamasindan mi kaynaklaniyor? Bide falci soyle dedi: askinizi sakin yasayin, ask oteli tutmayin. Iliskiniz yavas olucak ama iyi olucaksiniz… bunun anlami nedir peki
Kendi dilin ne Almanca ise Almanca da yazabilirim
Almanca da anliyorum. Almancada soyleye bilirsin🙏
Askinizi sakin yasayin derken, illa ki hemen cocuga sevgili olalim evlenelim diye baski yapma, yavas adimlarla güzel sonuclar alacaksiniz diyor. Sakince ve acele etmeden birbirinizi anlayarak ve sifalandirarak devam edin diyor
Ask oteli anlami aslinda sadece cinsel icin bir odayi kulanmak
Hakan bos degil ama hazir hissetmiyor kendisini derken, Hakan eski iliskisinden dolayi cok yipranmis biraz zamana ihtiyaci var burcu ile iliskiyi baslatmak icin ama Hakan burcuya karsi bir seyler hissediyor. Sadece net bir adim atamiyor ask acisi bitene kadar demek istiyo
Sanirim sey demek istemis, askinizi bi otel gibi kullanip birakilacak bi ask gibi yasamayin. Yani acele ve hizli olmayin. Aksine onu bi "ev,, haline getirin. Otel gecicidir, siz sabrederek yuva olun.
Yuvanizi olusturun, otel gibi gelip gecici bi süre icin var olmus olmayin.
Aslinda falcinin tamamen dedigi sey su: iki kisi var senden giden kisinin geri donusleri olucak gerek kendisi olsun gerek ortak arkadasimin olsun sakin inanma ve guvenme 1 gun mutluysan 10 gun mutsuz olursun. Diger yeni kisiye gelince onunda kalp acisi var unutmak iylesmek istiyor. Birlikte cikicagini yolda sikintilariniz var aranizdaki durum sabirli olmani tavsiye ederim sabirli ge yapici olursan guzel iliskiniz olucak eger sabirli ge yapici olmazsan birbirinizi uzerseniz baslarda sikintilariniz olsada zaman bende sabirla iyi ki baslangici olucak. Kalbini temiz tut geriye donme.
Seni eig secicem cok yardimci oluyorsun🙏 Hakkini helal et
Helal olsun 😘💓
doğum bilgilerimi girip astroseek sinastri mi çıkardın berro.. dedim ya yaılmayan tarafı görürüm ben diye.
Erkeğin kalp acısı var yürümez bu ilişki
Ama hikayenin Sony oyle demiyor
Fok balıkları çok yanlız
Beyfendi sacma sapan cevap vermedim sebebini nedir insan gibi birsey sorduk
Özür diliyorum hanımefendi bugünkü sınavda türkçe fazla yapamadım cümle görünce hırçınlaştım.
Sktrgt
Ergen olduğun ne kadar belli ya allahın kezbanı seni
Paragraf sorusu
Nedemek o