Sevgilim beni baya baya seviyodu bensiz yapamıyordu ancak eskisi gibi hisleri olmadığını söyliyerek benden ayrıldı ve 1 ay bizde kalmak için geliyodu ailemiz ayrıldığımızı bilmediği için 1 ay bizde hem tatil yapıcak o 1 ayda ne yapmalıyım geri döner mi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12Şaka falan yapmıştır yoksa ayrıldıktan sonra senin ailenin ne düşüneceğini önemsemezdi
Abi aileler bilmiyodu onlardan gizli sevgili olduk şimdide ayrıldı ve kararım çok net bizden olmaz diyo aileler de arkadaş olduğundan bize göndericek hani engelledi çok kez sordum istemedi nasıl şaka bu
Şaka değilse bile şaka gibi. Ayrılmak istediğin insanın yanında neden zorla kalasın ki? Nasıl olsa aileler öğrenecek
Şimdi küçük kardeşim ve ailem gelmesini çok istiyor da bana dedi ki bana soğuk davranma az hattım varsa dedi sonra ben ağladım ağlama ben istemiyorum artık seni bizden olmaz diyo kafam çok karışık
Kardeşim kusura bakma ama seni terkeden biriyle bir ay aynı evde yaşamak zorunda olmak koyar adama. Ben senin yerinde olsam o gelmeden evi terkederdim. Git sende bir ay başka yerde kal annenle kardeşininde gönlü olmuş olur.
Abi unutamadım ki canım o kadar acıyo ki aklıma gelince gözüm doluyor yoksa senin dediğini yapardım
Ne yapmayı düşünüyorsun? Bir ay boyunca her fırsatta geri kazanmak için yalvaracakmısın?
Peki abi nasıl unuturum aklımdan çıkmıyo da
Zamanla unutursun. Bi başkasını bulursan daha çabuk unutursun. Ama onu geri kazanma ihtimalin varsada bu umursamamaktan önemsememekten yok saymaktan geçer. Geri kazanmak için birşeyler yaptıkça, aptal aşığı oynadıkça o kendine şunu söyleyecektir. “Terketmekle doğru olanı yapmışım” illa geri kazanmak için birşeyler yapıcam diyosan bu dezavantajı avantaja çevirebilirsin. Evden erken çık geç gel aynı ortamdayken yüzüne bakma halini hatrını sorma yalandanda olsa mesajlaşıyormuşsun izlenimini ver. Kısacası onda merak uyandıracak herşeyi yapmaya gayret et. Umursamıyormuş gibi davran
Peki teşekkür ederim
Ayrılmamış. Yani ayrılmış da kafa olarak halen sizde. Eğer böyle olmasa gelmezdi.
Ben her sorduğumda bizden olmaz kararım net dedi ve yazmadı ama 1 hafta sonra gelicek
Sadece biraz karmaşaya düşmüş. Eğer gönlünü alabilirseniz yine devam edersiniz.
Eskisi gibi hissetmiyorum bana karşı ne yapacağımı şaşırdım bize gelince inşallah halledebilirim
Hissetmiyormuş olcaktı
Yani eğer size karşı halen ilgisi ve sevgisi olmasa zaten gelmez. Son bir fırsatınız olabilir bu bir ay.
Kardeşim küçük onun gelmesini çok istiyordu ailemde istiyordu ve gelmesi kesinleşti sonra biz birden ayrıldık hani ailem için mi geliyor yoksa umut var mı
Umut var, elinden geleni yap.
Of bilmiyorum ki bende bilmiyorum
-Cansu abla sen her ihtimale karşı yaz eğer olmazsa da ben sana derim
-şimdi ne desem yalan bende bilmiyorum çünkü
Arkadaşım demiş bak ben instayı silicem senin fikrin değişirse ben silmiyim demiş kızda böyle demiş sence geldiğinde düzelir mi
Ayrıldıysa niye geliyo anasını çok sacma ya
Ailesi tatil yapmak için bize göndermek istedi aileler arkadaş çünkü ama biz onlardan gizli sevgiliydik şimdi ayrıldık ve beni cidden çok seviyordu ama kararım net dedi her sorduğumda bizden olmaz dedi
Of bilmiyorum ki bende bilmiyorum
-Cansu abla sen her ihtimale karşı yaz eğer olmazsa da ben sana derim
-şimdi ne desem yalan bende bilmiyorum çünkü.
Arkadaşım demiş bak ben instayı silicem senin fikrin değişirse ben silmiyim demiş kızda böyle demiş sanki umut var gibi