Türkiyede zaten yakışıklı erkek yok denecek kadar az ama red yiyen yakışıklı erkekler var bunun kadar acımasız ve saçma var mı?

Size yakışıklı gelen, enerjisi iyi gelen biri başkasına iyi gelmeyebilir.
Bu kademe kademe ilerler bu yüzden düzen bu diyerek pekte garipsemiyorum.
Aynı durum sizin başınıza da gelebilir.
Veyahut red eden kızın elinde daha iyi seçenek vardır ya da kendini erkeklere karşı kapatmıştır.
Yeryüzünde ikili ilişkiler söz konusu olduğunda reddedilmemiş tek bir insan evladı yoktur. Güzel çirkin, kadın erkek fark etmeksizin söylüyorum. Reddedilmemiş insan yoktur sadece doğru insana doğru zamanda sihirli soruyu sormayı bilen insan vardır.
Tiple alakası yok bence. Bu araba ile çıksaydı kızın karşısına evet cevabı alma ihtimali de artardı. Ben bile düştüm arabaya yalnız 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Alla alla ben şanslıyım demekki hayatım boyunca 2 kişiye teklif yapmıştım red yememiştim ama karşıdaki insanada bağlı olabiliyor sanırım bilemedim 🤷♂️
aynı şeyler hatunlar içinde geçerli :D ilik gibi hatunlar hiç hak etmicek elemanların elinde üzücü.
kızlarımızın fazla özgüvenli olmasından dolayı çünkü en çirkin kıza bile yazan erkek var erkekler olarak aynı durumda değiliz
Mesela bende orta halliyim ne ahım şahımım nede yerlerdeyim hadi yerlerde olayım arkadaş 1 tane bile mi kız yanaşmaz kabul etmez
Yüzde 50 şansı vardır kalan yüzde 50 si ise para
Bazıları için 100 de 100 ü para
yesin noolcak sen olmassan başkası olur verecek kız çoook ;)
Olur öyle şeyler biz de çok reddedildik
Hersey tip degil demek ki
Belki karakteri leş gibidir
Hiç 😔 çok uzuyorlar bizi
Kadınlar penis peşinde
Bilmem var mı öyle erkekler
bu senin hastalıklı düşüncen
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş