Sevdiğinizle aşkınızı yaşarken, birbirinize her anlamda destek oluyor musunuz? İyisiyle kötüsüyle, hatasıyla, kusuruyla? #TubaSueda 🍀🍀

Güvendiğim ve sevdiğim kadınla hem aşık hemde dost hemde yeri geldiğinde iş ortağı olabilirim ve böylelikle söylediğin şey olabilir.
Sözden çok icraat gerek.
Sevdiğim biri olursa söze değil icraate bakarım. Karşımdaki kişi de yeri gelirse kendimden geçerim.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!doğrusu bu..
her an destek olmak gerek..
ancak bunu kaç kişi yapıyor ya da böyle yapanı aptal olarak gören kaç kişi var ona da bakmak lazım
Her anlamda destek oluruz
Olursa deriz
Bunu demek sözde çok kolaydır birimiz ikimiz, ikimiz birimiz için der ama uygulama boyutuna gelindiğinde bencil olan taraf
"ikimiz birimiz için o bir de ben olmalıyım"
diye her konuda kendini ön plana atarak, olayları hep kendi açısından değerlendirerek ikili ilişkiler de bir yer edinme ve üstünlük kurma çabası içine girer...
Gönül bağındaki üzümü yemek yerine çoğu bağcıyı dövme derindedir
bir kısım vardır o da bağdaki üzümden nasıl şarap olur diye düşünür aklı fikri başka yerdedir ne bağcıyı döver ne üzüm yer 😊
En güzeli ne biliyor musun insanlardan beklenti içinde olmadan mutlu olmayı becerebilen yani sevgilim beni mutlu etsin demek yerine onu mutlu etmek herkes böyle düşünürse zaten ortada ikimiz birimiz için mi ikimizin senin için mi yoksa ikimiz de elalem için mi diye düşünmeyi bırakırız :))
Benim varlığımı taşıması, benim onda olmam yeterli, beni bilsin sevsin , eğer senin kusurlarını hatalarınla seviyorsa o sevgidir.
Derdim ama destek verip ihtiyacın olduğunda destek göremiyorsun ne kadar doğru yapmışım tartışılır
Hayir ya. Ben tek siz hepiniz mi desem. 😅😅
İrem derici gibi😂😂
elbette
sevgi paylaşmaktir
acıyıda , elenceyide , hayatı paylaşmaktır
İkimiz benim için. Benim için ikimiz. Senin için kimse. benim için sen. Sen bana, ben sana, sabah akşam , orada burada oh oh
Olursa, seviyorsam aramıza sen ben koymam.
Dememe gerek kalmaz bunun için.
İkimiz de Allah için derim ben
Öyle birisi olursa deriz :D
Kim demez ki
Birimiz - ikimiz yok BİZ varız derim.
herseyıyle evet hayat paylastıkca guze...
Evet derim tabikide
Diyemem yokki🤗
Eşim olacaksa evet
Evet
En İyi Erkek Görüşü