Gece kulübü çalışanından eş olur mu?

En azından çalışıyormuşsun para kazanıyormuşsun bir emek bir çaba var Ben bu yüzden seni tebrik ederim tabii ki bu olması gereken ancak artık 30-40 yaşında bile insanlar çalışmıyor özellikle erkeklere bakıyorum hala babalarından annelerinden para alıyor dediğim gibi yine de en azından çalışıyorsun Bu yüzden tebrik ederim.
Gece kulübü nasıl ortam bilmiyorum hiç gitmedim doğrusu ancak dizilerde filmlerde gece kulübüne sadece gidenleri kötü olarak gösteriyorlar gece kulübünde çalışanları kötü olarak göstermiyorlar yani barmen DJ bunların yanında hiç kız kadın göstermiyorlar. Eğer gerçekten senin yanında kadın kız birileri olmuyorsa yani rahatsız edici düzeyde samimiyet kurmuyorsan neden koca olmayasın ki ya da neden biriyle beraber olmayasın ki.
Ancak hayır gerçekten kadınlarla kızlarla samimi oluyorsan üzgünüm ama kimse böyle birini istemez ki zaten istemesin de yani sen ister misin eşinin sevgilisinin başka erkeklerle samimi olmasını istemezsin o yüzden kadınların tepkisini de anla bence.
O ortamdan boru kabul eder ya da bu gibi şeylere açık çok modern diyeceğimiz biri gibi düşün. Yani böyle yerlere ortamlara yine hiç girmeyen biri değil de hayatında bu alemlerede sıcak bakan bir müşteri tipi gibi düşün yılda normal sıradan bir vatandaş herhangi şartta zira kabul ederhatta etmez çünkü yapısı düzeni aile ortamı bunu kabul etmeye izin vermez...
Gece kulübünde olmasının utanicalak bir tarafı yok ekmek parası için insan her yerde çalışabilir bu devirde. Bilakis kişi ben olduğum gibiyim diyor bazi kişiler gibi geçmişini veya arsizligini gizlemiyor. Tanımaya karakterini anlamaya çalışın size uygun biri olduhuna kanaat getirirseniz önemi yok.
Ön yargılı davranmaları çok normal kimse tercih etmez. İşinizi sevebilirsiniz ama kendinizi karşı taraf yerine koymalısınız bu durumda. Gece kulübünden bir kadınla evlenmeyi düşünür müydünüz? Aileniz nasıl karşılardı? Ona %100 güvenir miydiniz?
Tabi ki hayır. İstemezdim neden isteyeyim ki. Kulübe gidenlede istemem, çalışanlada. Ama kulübe gelenler olsun, çalışan kızlar olsun otele vs geçiyor. Ben mesela evlenmeden cinsellik yaşamak istemeyen biriyim öyle kızlarla aramda bir şey geçmedi. Oyleleri yüzünden bende arada kaynıyorum diyeyim
Sen kendini biliyorsun fakat başkası senin ne yaşayıp yaşamadığını bilemez. Bak şimdi sorduğum soruya ne kadar net cevap verdin "tabii ki hayır" kendi sorunun cevabını da vermiş oldun 😂
Bu sektörde çalışan bir kız da senin gibi "kötü biri değilim, kimseyle yakınlaşmıyorum" falan dese gerçekten güvenir misin? Ne kadar inanırsın iyi bir insan olduğuna
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Allah aşkına Bu nasıl ötekileştirici bir soru yani kulüpte çalışan insanlar insan değil mi Sadece ekmeğinde olamaz mı yani oradaki herkes fingirdemenin peşinde mi aşırı saçma
İnsanlar öcü filanmışım gözüyle baktığı için sormak istedim. Malum, toplum çok önyargılı
Iste onu diyorum tipik ortadogu milleti hiçbir zaman şaşırmam ortadogu 200 yilda geçse hiçbir zaman gelişmiş ulkeler sınıfına giremeyecek ondan sonra ortadogu ateş topu beter olsunlar zerre üzülüyorsam bizde de öyle iç savaş çıksa zerre üzülmem herkes hak ettiğini yaşar
Zor bir ilişki olur
Benim eşim olamaz..
İnsanların kalplerini bilemeyiz, belkide birçok insandan daha güzel kalbi, kişiliği vardır ama şu da bir gerçek ki: Bir kişinin dini hassasiyeti varsa, içkinin bulunduğu yerlerden bile alışveriş yapılmasının haram olduğunu bilir öyle yerlerden biriyle evlenerek ailesinin ekonomisine haram para gelsin istemez.
Dini hassasiyeti olmasa bile, uzun yıllar çalışılan heryerde oranın havası insanın bedenine ruhuna işleyeceği için kendisi geri adım atabilir. Birde bu konuda cinsiyet eşitsizliği var erkekleri mutlaka kabul eden çıkacaktır ama kadınların öyle yerlerden geldiğini bilen erkek asla öyle bir kadını tercih etmez.
Zaten bir süre bu işi yaptıktan sonra bırakan insanlar, evleneceği zaman ben bir dönem bu işte çalıştım diyemezler kaybetme korkusuyla. Din konusunda çok inançlı bir yapıda değilim. Haram veya helal konularına takılmıyorum. Kişilik olarak, insanlara yaklaşım olarak iyi biriyim gerçekten bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Ayrıca duygusalda bir yapım var. Fakat insanların daha tanımadan önyargılı davranması bana garip geliyor. Ben orada çalışıyorum, insanlara hizmet veriyorum. Eğlenmek için giden biri olsam amenna ama ne bileyim..
Dediğim gibi müslüman bir toplumuz, içkiye bakışımız bu şekilde ayrıca kadınlar eşlerinin kadınların fazla olduğu, milletin kafayı bulduğu yerde çalışmasını istemez. Peki bir şey sormak istiyorum bu sektörde hiç tanıştığın insan olmadı mı? Sonuçta oralarda çalışan kadınlarda var. Son olarak kalbini sevecek biri umarım çıkar karşına.
Bu sektörde çalışan kızlarla tabi ki arkadaşım işim gereği. Hatta WhatsApp grubumuzda var. Ama onlar benim gibi değiller. Otele vs gittikleri oluyor zengin çocuklarıyla. Yani müşterilerle. Ama ben şimdiye kadar en basiti cinsellik bile yaşamadım evlenmeden olsun istemedim hep bu zihniyette kaldım. Bilmiyorum sanırım herkes aynı kefeye koyuluyor
Size cinsellik yaşadınız demedim ki, onlarında böyle takıldığını bilmiyordum normal çalışıp, evine giden tiplerdir sanıyordum.
Evet demediniz ben açıklamak istedim yani bunu deme sebebim farklılığımı ifade etmek. Bu sektörde çalışan kişiler çok kişi ile tanışır, otele geçer, eve geçer. Hani ben öyle biri olmadım hiç bir zaman anlamında diyorum. Bilmiyorum uykusuzum birazda malum gece çalışıyorum. Yanlış bir şey yazıyorsam özür dilerim jetonlar eksik şu an 😂
Önemli değil, o zaman az para alsanda kendini daha iyi hissedeceğin bir işe yönel. Öyle ortamların negatif enerjisi üzerinden gider daha güzel ilişkilerin olur ( evlilik vb)
Insan haklari savunuculari gelir re re rö rö derler. Kisisel tercihtir elbette ancak su akar izi kalir. Ister istemez ortam ve muhatap oldugunuz kisiler sizi etkiliyor. Bu ise baslamadan onceki halinizle simdiki haliniz arasinda mutlaka fark vardir sizden ziyade bunu cevreniz rahatca fark eder. Dogru bir ortam degil bu yuzden guzel olan duygularinizda zarar gorebilir. Baska is yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim saygı duyuyorum görüşünüze. Bir diğer konuya geçeyim. 9 senedir sadece bu sektörde çalışmış, 27 yaşında biri olarak ne iş yapmamı önerirsiniz? Özel güvenlik vs olabilir mi?
Sizi incitmek gibi bir niyetim yok ancak soyle bir gercek var ki burada bile sorunuzu olabilir diye cevaplayanlar kendileri ile ilgili bir durum oldugunda bu sozlerini unutacaklardir. Hayat sizin hayatiniz ancak sizden yasca buyugum abla tavsiyesi olarak hayatinizin akisini degistirebileceginiz yastasiniz. Sonrasinda mutlaka ihtiuac duyacaksiniz o zaman daha da zor olur. Garsonluk bile yapabilirsiniz.
İşine göre partner seçmiyor olsam da, iki iş kolundan partner sunsalar, kesinlikle gece kulübünde bedenini satan aşağılık varlığı seçmezdim.
Kendi ağzınla yazmışsın "biraz pis bir ortam" diye. Tabii ki insanların %90 'ı kabul etmez. Bir de en basiti kadınlar kıskanç varlıklardır. Doğru düzgün bir iş bulman gerekli.
Olabilir ama zor yani baya uzun ilişki ve güven gözlem gerekli, her ilişkide olduğu gibi 🌸
Olur çünkü oradakiler doyuma ulaşmış sadakatli insanlar oluyorlar.
Şahsen tercih etmem. Bulunduğumuz ortam, kişiliğimizi etkiler bir şekilde.
Gerçekten aşık biri karşına çıkmamış demek ki. Yani bir insanın yaptığı iş neden hayatını etkilesin ki? Sonuçta sen orada eğlenmiyor çalışıyorsun.
Genelde benzer sözler duyuyorum. Oraya gelen kızların ne mal olduğu belli, senin o ortamlarda kalıp temiz biri olduğuna inanmıyorum vs deniyor. Kırıcı oluyorlar bazen. Çok ön yargılılar kızlar..
Yani seni daha tam anlamıyla tanımamışken bu şekilde konuşmaları ön yargılı olduklarını gösterir. Önce tanımaya çalışsalar belkide böyle düşünmeyecekler ama malum Anadolu toprakları ve muhafazakar toplum🤦🏻♀️
Ordan kazanılan para helal degil tabikii istemem Allah korusun kendin gibi birisini bulursun bence
Olur da altından kaç kişi geçmiştir belli olmazKlüp kızı sonuçta Evliya kızı değil ki bu iyi eş olsun
Ne alaka? İnsanın içinde varsa kapıyla oynaşır demişler. Senin içinde yoksa bir şey olmaz
Bunlar birer önyargı sadece, neden olmasın ki
Aslında onlar da biliyorlar öyle olmadığını, çevrenin bazı söylemlerinden kurtulamıyorlar çünkü kızlarda millet be der düşüncesi çok hakim.
Genelde ailem duyarsa istemez, kabul etmez seni diyorlar fakat gerçekten seven insanların önünde engel yoktur. Acaba diyorum özel güvenlik filan mı olsam, iş mi değiştirsem 😊
tabi ki olur oda iş sonuçta
Kıskanç değilsen olur
Ben tercih etmem.
ben istemezdim
Neden olmasın?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş