Siz bir Aşçısınız. (Yorumcu) Kocaman bir tencere yemek düşünün. Dışardan çok güzel görünüyor. Ama şu var, önüne gelen herkes bir şey ekliyor; tuzu, acısı, tatlısı, ekşisi.. Engel olan yok. Üstelik eklerken kim daha önce ne eklemiş bakan da yok. Kafasına maskeyi sokan (gizli) da var, açıktan gelen de ama herkes bir şey katıyor mutlaka, Engel olan yok..
Şimdi, istediği kadar güzel görünsün, siz bu Ön Yargı Çorbasından içer miydiniz? 🍵
Ama herkes, kendi sorusu olsun ya da başka birinin olan, herkes ama herkes bu ne idüğü belirsizleri gördüğü yerde engellese, herkes kendi kapısının önünü temizlese, o zaman eline bişey alıp koşan kimseler bir nebze elenirdi değil mi? Belki o çorbadan içemeyeceğini anlar ve o zaman insan özüne döner.
Gizli arkasına saklanıp, aklındaki bastırılmış bütün pis, ahlaksız düşüncelerini dökebileceği ortamı bulmuş, kendi ana bacısına sözde şerefli, elin bacısına kendi cinsel dürtüleriyle konuşan mahlukatlar burada cirit atarken, onlara karşılık veren, tecrübe nedir, aşk nedir, sevgi ve sadakat nedir bilmeyen kızlarımız da dahil olmasa daha leziz olmaz mıydı?
Kendi adıma, ben herkesi insan görürüm, insan gibi cevap vermeye çalışırım, yeri gelir tecrübelerimden yeri gelir empati yaparak.. Çünkü Sanal dediğimiz sadece bize aracı olan platform, bunları yazan/soran bir robot değil ki.. Karaktersiz olanlar onun arkasına saklananlar zaten. Ama dedim ya Ön Yargı Çorbasında kurunun yanında yaş zaten yanacağı için, bir Melek ve bir Beyefendi en küçük bir şeyde Sanal Alem işte, ne beklerdin ki ile başlamadan biter.
Burafan tanışıp evlenenler var, hala beraberliği devam eden nişanlılar var, hesabı ortak yapıp sonra by by happiniz notuyla giden var, yani insan gibi insan olanlar..
Amaç parasını yemek/yatağa atmak olmayan insanlar.. Kirlerini değil, temiz kalplerini yayanlar.. İşte geldikleri yere reel hayatta ne ise öyle yansırlar..
Tanıştığın mekan değil de mekanda nasıl davranışlar sergilediği onunla evlenip evlenemeyeceğini gösterir. Çünkü hepimizin kişiliği farklı hangi mekana ne amaçla gittiğimiz degisiklik gösteriyor. Haliyle gittiğim mekanda ciddi düşünebileceğim biri olup olmadığını tavırlarını analiz ederek anlarım.
alakası yok neden bara giden her kadın hafifmi yani ya da kaşarmı? aşalım bence artık bunları arkadaslar ya.. ona bakarsanız arkadaslarım var evli çift kızın babasının cenazesinde tanısıp evlendiler e ne olmus ölüyümü kullanmıs oldular yani... ten eşini bulduysan kalp esini bulduysan egleniyorsan seviyorsan devam bence
karşı cinsle tanışma mekanı ilişkilerin gidişatını etkiliyor. ancak tek taraflı değil bu durum. genelde bar gibi mekanlar geçici bir ilişkinin adresi oluyor ancak daha sonraları zor olsa da görüşmeler devam ederek ciddiyete bindirilebilecek bir ilişki olabilir.
Yorumlara bakıyorum da... hiç mi bara gitmediler anlayamadım ne zannediyorlar bara giden her kadın şey mi yani ya da gecelik ilişki yaşamak için mi gidiyor nasıl saçma bir düşünce... arkadaşlarımla bir çok kez bara gittim eğlendik güzel vakit geçirdik herkes gibi normal insanlar bunu yapıyor haberiniz olsun...
Olabilir neden olmasın. Yani bir insan birisi ile 2 saat konuşsa, karşısındaki rahatladiktan sonra nasıl birisi olduğu ortaya çıkar. Gerçi yıl olmuş 2018 insanlar ayrılınca karşısındakini tam olarak tanıyor 😀
Evet biri ile tanishtim o kadar kibar ve hanimefendi ki ve onunla konushurken kendimi oyle huzurlu hissediyorum ki anlatamam ) 😊 ama ben yabanciyim bu yuzden sevgili olma adimini atamiycaz sanirim )
Evlenmenin ortamı olmaz her an her yerde en anlamsız ortamlarda bile evlilik kararı alınabilir, barda tanısınca neden evlenilmez bana bir kisi bunu mantıklı bisekilde acıklayabilirmi?
Mekan önemli değil ama bar falan deyince insanlarda önyargı oluşmuyor da değil tabi bazı istisnalar dışında mekan önemli değil önemli olan hisler duygular
Bara gitme amacı ve kişinin kendi dusuncesi onemli bara kadın tavlamak ve onunla yatmak için giden n ir erkek o kadınla evlenmez. Ama bara eylence için giden adam evlenebilir
En İyi Cevaplar