Kız arkadaşım odun?

Ben sevdiğimi sürekli belli ediyorum , o ise çok nadir belli ediyor genelde umursamaz gibi takılıyor. Çok fazla güzel söz söylemiyor , ben her sabah uyanır uyanmaz günaydın diyorum o ise uyanıp kahvaltısını yapıp giyinip kampüse doğru yola çıkınca bazen "günaydın aşkım" yazıyor. Bazen ise "çıktım" yazıyor. Genelde mesajlarıma geç cevap veriyor (3dk-15dk-1sa) evde annesine yardım ediyor üvey babası var ama bazen mesajlaşırken youtube ta video izliyor ve bana yine 15-20dk. da bir mesaj atmaya başlıyor ben bunları şıkayet edince de hep aynı şeyleri şikayet ediyorsun. Sus falan diyor trip atıyor hiç böyle birisi değildi artık ne oldu bilemem seni seviyorum ama ben öyle belli eden birisi değilim diyor ama cidden bu da bir yere kadar sabrederim bende insanım ben böyleyim yapacak bir şeyim yok diyor bide , ben çok seviyorum onunda sevdiğini biliyorum ama son zamanlarda hissedemiyorum artık dayanamamaya başlıyorum. Sizce nasıl davranmalıyım. Son zamanlarda bir problem yaşamış değil bu arada herzaman yanında oldum çok fazla sevgi verdim de kendini garanti diye düşünüp ne yapmalıyım bir yardım edin lütfen
Kız arkadaşım odun?