Arkadaşlar kız arkadaşım var ergenlik zamanları sevgiliydik şu an benim sevgilim var falan neyse 14 yaşında tanıştık hala arkadaşız ama kızın huyu çok garip hiç aramaz sormaz kendi istediği olacak falan ben hepsine razıydım fakat bugün ortamcak bulustuk sonra kafeye geçecektik benimde işlerim vardı en yakınım o hissediyordum ve dedim çıkarken arayın geleyim bende diye ben 2 3 saat dışarda bekledim isyerimde oturdum ve dedim bı insan kafede 3 saat oturamaz sonra aradım bunları kız bana kafelere geldik biz dedi kapattım yüzüne ve dahademin yazdım dedim yaptığın hoş değildi falan bana dediği şey yüzüme neden telefonu kapatiyon ve suçlu ben oldum bana dediği şey her sinirlendiğinde böyle mi yapacaksın ve şu an aşırı sinirliyim en sonda bana görüldü attı sizce ne yapmalıyım sinirli halimle bişey yazmak istemiyorum ne yapmam lazım
Sorun bende aramayın hayatım boyunca kıza 1 kez sinir oldum ve olan durum bu açık açık kiza yazacağım konuşmayalım birdaha siye ama ergence olur diyorum çok sinirliyim lütfen ne yapmalıyım soylermisiniz
Sorun bende aramayın hayatım boyunca kıza 1 kez sinir oldum ve olan durum bu açık açık kiza yazacağım konuşmayalım birdaha siye ama ergence olur diyorum çok sinirliyim lütfen ne yapmalıyım soylermisiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer