Nette tanidıklarımız niye tırt çıkıyor?

Evet bende tavsiye etmiyorum. 1 Yıl boyunca görüştüm üstelik o akdar peşimde dolandı bende güvendim zamanla ilerleyen zamnalrda benimle evlilik hayalleri bile kurmaya başladı. Bende gerçekten ciddi herhalde dedim ama 1 yıl boyunca bir türlü yüzyüze görüşemedik gelmiyordu pandemi olduğu için bir süre anlayış gösterdim. Ben gidemediğim için o gelsin istedim ama olmadı. SONRA BİR BAHNEYLE İLEtişimi kesti. 1 ay sonra bana döndü '' yeniden başlayalım, geelceğim yaşadığın şehire'' bende gel öyle netleştirelim dedim. 3 gün sonra eski sevgilisine döndü onunlaykende beni aramaya çalıştı 6 AY BOYUNCA. Eski sevgilisiyle cinsel ilişki yaşamış ve zorunda kalmş barışmaya vs dedi , sevmediğini söyledi ama inanmadım. SONRA bir bakarım ki o cinsellik yaşadığı eski sevgilisiyle bir anda evlenmiş
Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen.
Yıllar once benim de instadan peşimde kostu benim gorustum 6 ay sonunda ciddi dusunmedigini soyledi. Bıraktım gitmiyor yalvariyordu tekrar dondüm sonra o biraktı. Aradan 2 yıl gecti yine burdan konusurken biriyle bir baktik sevgili olmusuz o da sehirdısından gelirim evleniriz vs hayallerine soktu beni oyle cok yuzuyle karsilastim ki asla guvenmiyorum hala yazıyor heryerden engelli ayni boklari yiyip yiyip duruyordu.
Büyük konuşmayayim ama netten No. Dişarda tanımak zaman gecirmek daha iyi gibi. Gerci nette hemen kendini ele veriyor yakaliyorsun o avantajı var :))
ya ama işte bu kul hakkı oluyor. Görüntülü görüştük, her gün konuşuyorduk sonra bu iletişimi kesmek istedi. O gün iletişimi kestiğimiz gün ben bunun instagramına girdim takipçilere öyle bir baktım bir şey yakaladım bir kızın profilinde görüştüğüm kişiyle birlikte bir fotoğrafı var. Ben dedim bu beni tongaya mı düşürdü bunu aradım dedim sen böyle rezil bir adamsın demek ki bu sen misin dedim. yalanladı bana. işte sonra 1 ay sonra geri dönmek istedi yüz vermeyince bu fotoğrafı olan kıza döndü. beni engelledi demek ki fotodaki erkek görüştüğüm kişiymiş. Ne kadar eski fotoğraf desede inanmadım %80 ben varken bu kızla iletişimi vardı. Zaten onunla evlendi tencere kapak yatıp kalktığı kişiyle
Adiler ya. Ben burdan 2 kisiyle sadece konustum biri resmen cocuklu dul kadına yazmış yakaladım. En son olani da 2 yıl konustuk iyi ki buluşmamışım kız mesajları tek tek attı. Ve hala inkar ediyor aldatmamış. Bunlar evlense ne boklar yiyecekler kimbilir. Allah bizi korumuş can kardeşim. Çok üzülmüştum o 6 ay ciddi iliski yaşadığımda ayrıldigimda simdi diyorum ki alsatan güven vermeyen hep suhpe duydugun karaktersiz biriyle yola mi girilirdi. Düsünsene senle evlenmis cocugu olmuş turlü haltlar yiyor olsaydı ne yapacaktın?
her şey de bir hayır vardır. Ben yıllardir yalnızim saçma sapan iliskilerle kalbimi kafamı yoracağıma yalnız kalırım kayda değer biri oluncaya kadar boyle. Iyice tanı ona zarflar at güveniyormuş gibi davran karıştıe gizlice sosyal agda napiyor bak
Gerçi Allahım beni seviyor malum oluyor hep 😃 kıymetini bilenle ol❤
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sanal alemden tanıdığımız biri ile neden ilişki düşünürüz ki günlük hayatta yüz yüze bile tanımakta zorluk çekerken sanal alemde ne kadar güveniriz?
Benim karşıma çıkanlar da öyleydi ya bulan buluyor sanırım biz şanssızız
Deneye deneye uygunu bulacaksın bu işler böyle. Sanalı gerçeği yok bu işin.
Yani ne sanıyorsun ki?
Pek entelektüel zatı eledin demek
Sana bir sır vereyim, özelden yaz
Sanaldan bişey çıkmaz 😂
Naber
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş