Sevgiliniz size sizin isminiz yerine başka bir hemcinsinizin ismiyle hitap etse ne yapardınız?

Çok moralim bozulurdu tabi ki. Allah kimsenin başına vermesin bu durumu. Çok çok çok büyük bir problem.
Benim eski sevgilim. Sevdiğim. Ayrılık dönemimizde batuhan diye biri ile denemek istedi. Batuhan’a benim ismim ile hitap etmiş yemekte arkadaşlarının yanında. Bende her ortamımda zorlanıyordum onun adını yanlışlıkla anmamak için. Birlikte çok vakit geçirdiğin bir isme dilin o kadar çok alışıyorki. Her anında her espiride her moral bozukluğunda o boşluğu doldursun istiyorsun. Adını ağzına alıp dolu dolu. Rahat rahat söylemek istiyorsun.
Söyleyemiyorsun :)
Teşekkür ederim böyle bir soru ile onu bana hatırlattığınız, güzel anılarımı yeşerttiğiniz için :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!O ilişkiyi bitiririm.
Sağlam döverdim. <3
Esselasaaaa 😕
Kim olduğuna bağlı.
Herhangi biriyse sorun yok, insanlık hali derim.
Eski sevgilisiyse çeker giderim.
Zaten söylüyorsa bilerek yapmıştır.
Hem zaten mümkünse ismimle seslenmesin, ben ona bebek gibi davranmaya gayret ediyorken onun ismimle hitap etmesi kabalık olur.
Hitap ederken zorlanmasın veya karıştırmasın diye mahkemeye başvurarak söylediği ismi şu anki ismimle değiştiririm. Yaaaaa böyle şaşırtırım. dd
O kim derim baktım gecistirirse kaybolurum beni aramak zorunda kalır evlilik üzerinden hayal kurdum bian🤭😄
Önce kısa bir şok geçirir sonra açıklamasını dinlerim. Açıklaması hiçbir şekilde beni ikna etmeyeceği için sonuç olarak güvensizlik oluşur ve ilişkiyi bitirirdim. Elimden geldiğince güzel bir şekilde bitirmek için uğraşırdım.
o kim diye sorardım insanlık hali dalgın da olabilir problem değil bence
Adı gamze ise mesela efendim pınarım derim eski sevgilimin nişanlımın ismi
Kesin benden başkası ile de konuşuyordur onun ismidir hitap ettiği isim. Ayrılırım
Hayırdır reis canına mı susadın derdim o da mal değilse açıklama yapar
kimn adıyla hitap ettiyse onunla olsun
bitirirdim
Yuh artik derim konusmam bi süre kizlarin yaptigi tribin aynisini yaparim
Ben de ona başka bir hemcinsinin adıyla hitap ederim. Etki-tepki prensibi.
Öyle bir şey olması imkansız diyelimki oldu...
Direk yatağa kim oldugumu hatırlaması lazım ...
bitiririm. bitirmek istemezse de canından bezdiririm o bitirir
O kim derdim. Sevgilim olmadığından öyle dertlerim de yok
Uçan tekme atarım
Bende ona başka bir hemcinsinin ismiyle hitap ederdim
Dalginlik olabilir samimiyet önemli bence burada sonucta herkesin hayatina birden cok kisi giriyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş