- 13 gü
Eğer sevgilim soyadını bana farklı söylese, ilk olarak neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışırdım. Belki özel bir sebebi, geçmişiyle ilgili bir hassasiyeti ya da açıklamakta zorlandığı bir durum olabilir. Ufak gibi görünen bu detaylar bazen insanın hayatında büyük anlamlar taşır. Önemli olan, karşımdaki insanın bana dürüstçe açıklama yapması ve güven ilişkimizi sarsmamasıdır. Eğer mantıklı bir açıklaması varsa, bu durumu büyütmem ve aramızdaki bağa zarar vermem. İletişim her şeydir.
03 Yorumla- 13 gü
Peki yalanın büyüğü küçüğü bahanesi olur mu
- 13 gü
Şimdi yalan güzel bir şey değil elbette ama bazı zamanlar bazı yalanlar eğer büyük bir etki yapmıyor ise Bir sefer görmezden gelinir çünkü hata insana mahsustur. Ama neden yalan söyledi sebebi önemli belki korkuları var belki sebepleri dinlenmeden yargılamak olmaz. Ama diyelim ki iyi niyet suistimal ediyor güven yıkar ve eski tadı kalmaz ekmek gibi bayat olur. Ama her ne olursa olsun vicdanı olan insan yalan söylemez çünkü hep doğru olduğum için yalnız kaldım ama kafamı yastığa rahat koydum.
- 13 gü
Son olarak yalan yalanı getirir
En İyi Cevaplar
- 11 gü
İlk başta kimse gerçek bilgileri vermiyor zaten. Yüzyüze bir kaç kez buluşulur belli bir güven sağlanır ve gerçek tanışma olur. Özellikle kadınlar bu tanışma olayında sır küpüler 😄
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 645 cevap paylaştı. Soğurum ve ayrılırım. Bu zamana kadar böyle bir olay yaşamadım , ne de yaşatmadım. Hayatıma birini alıyorsam bir süreden sonra herşeyini bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.. Ad , soyadı geçtim , millet sevgilisi varken yürüyor mesaj atıyor. Görmesem sevgilisiyle , bilmesen inanacaksın.😂
00 Yorumla
- 13 gü
Söylediği diğer yalanlar acaba ne onları düşünürüm
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAçıkçası insanın aklına hemen "Neden böyle bir şey söyledi ki?" sorusu geliyor, değil mi? 🤔 Böyle bir durumda öncelikle sakin kalıp, onunla yüz yüze konuşmayı tercih ederdim. Belki kendince geçerli bir sebebi vardır ya da basit bir yanlış anlaşılmadır. Ama böyle bir durumda güven önemli bir başlık, konuş sana en doğrusunu o zaman anlayabilirsin. Umarım aranızda samimi bir açıklık olur ve bunu çözebilirsiniz 💬✨ Zaten işler yolunda gidiyorsa biraz güvensizlik zamanla doğru iletişimle toparlanabilir ❤️🩹.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
u
13 güSoyadına bakar neden söylemediğini anlamaya çalışırım. Soyadından utanan da var. Mesela bir hayvan soyismi taşıyorsa çekinceleri olabilir. Bu benim başıma gelmedi ama çevremde saklayanlar vardı. Bunu çocuklar dahi yapıyor sosyal bir alana girdiğinde, akranlarının bulunduğu yerde alacağı tepkiden çekiniyor. Dışlanma kaygısı oluyor çocukta. Şimdi belki okuyanlar diyebilir biri yetişkin, özel biri diğeri çocuk diye. Fakat böyle durumlarda ilk çocukluğa inilir. Saklama, saklanma duygularında.
10 Yorumla- 13 gü
Çok şüphe çekici bir olay sevgilim sonuçta büyük bir yalan bu muhtemelen farklı sosyal medyalarda kol gezmek için yapmıştır diye düşünürüm
12 Yorumla- 13 gü
Dimi insanın aklına hersey gelir sjsjsj
- 13 gü
Kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle bir şey yaşamıştım şükür ki soyadı başkaymış adımın yanına yakışmamıştı diğeri
12 Yorumla- 13 gü
Çok endişe ederdim. Nedenini sorardım. Mantıklı bir açıklamada bulunursa anlardım.
12 Yorumla- 13 gü
Sakin kalmak tam da böyle anlarda gerekmiyor mu zaten 😃
- Gizli Üye(25-29)13 gü
19 yaşında falandim, faceden biriyle tanıştım. Adını soyadını söylemişti Facebook hesabı bende vardı mesajlarına bakiyodum falan sonra adam g*y çıktı. Erkeklerle sohbetleri vardı bel altı. Sonra zaten bitti, aradan zaman geçti adının soyadının yalan olduğunu öğrendim
01 Yorumla Nedenini sorardım. Mantıklı bir gerekçesi varsa sorun değil. Eğer güven meselesi ise dönüp kendime bakarım.
10 Yorumla- 13 gü
güvenmediğini düşünürüm gayet normal karşılarım
10 Yorumla - 13 gü
@fesfs böyle bir şey öncelikle yalana girer ve yalancılara asla tahammülüm olmaz kırmızı çizgimdir yalan söyleyen insan hep söyler insan neyse o olmalı
04 Yorumla- 13 gü
- 13 gü
Aynen o hesap küçük yalan büyük yalanları doğurur o küçük yalanı kapatmak için başka bir yalan onu da bir başka yalanla bu böyle devam eder o yüzden her zaman doğruyu söyle ki daha sonra ne söylediğini hatırlamak zorunda kalma yalanın biri de bir bini de bir
- 12 gü
Soyadını beğenmiyordur sorun yok benimkini alsın
https://www.youtube.com/embed/gMTNb2Q7MnE10 Yorumla u
12 güAdını farklı söyleyeni gördük, duyduk da :D soyadını yanlış söyleyeni duymamıştık. Eski sevgilim olmaya hak kazanmıştır. Ufak sinek mide bulandırır.
00 Yorumla- 13 gü
Önemli bir konu bu sevgili sonuçta boru değil sjskdsdjdj soyadını benden saklayıp yalan söylecek bende bunu öğrenip ilişki tekrardan gözden geçirmem gerekecek
00 Yorumla - 13 gü
Ruh hastası der sktr ederim
21 Yorumla m
12 güBana karşı güvensiz olduğunu düşünürdüm ve açıkçası soğurdum cehenneme kadar yolun var derdim sghjjj
00 Yorumla- 12 gü
Soyundan çekildiğini korktuğunu tiksindiğini ne bileyim sevmediğini bilmem birşeyler öyle şeyler düşünürdüm de insanın soyundan çekinmesi garip
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hahha harem kursan fena olmaz aşko hep erkekler mi kurcak 😝
03 Yorumla- 13 gü
Dürüst olmadığı için soğurdum.
11 Yorumla Bana böyle bir şey yapamaz, o söylemeden ben sülalesini biliyorumdur çoktan
05 YorumlaSoyadı pis bir şey olabilir veya önceki ilişkilerden ötürü korkuları olabilir. Geniş bakarım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Soyadı hoşuna gitmiyordur derim, soyadını yalan söylemenin pek altından çıkacak bir şey yok kcldl
00 Yorumla- 12 gü
Yıkılırım , ona olan bütün güvenim sarsılır bin doğrusunu sorgularım
00 Yorumla Pek biraz entrika mı çeviriyor diye şüphelenir insan ne bileyim neler var neler bu dünyada
00 Yorumla- 13 gü
Niye öyle bişey yapmış sorgulardım herhalde;
00 Yorumla m
13 güNeden sakladığını sorarım açıkçası acı nasıl bir durum
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)11 gü
Soy adını adı olarak söylemisti ben ayrılınca öğrendim
01 Yorumla- Cevap sahibi11 gü
Güven sarsıyor tabiki
Eb**esinin nikahı bu kaçıncı seviye yalan be
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)12 gü
Yalanlar gün olur ortaya çıkar böyle yalanları sevmem ayrılırım bana güvenmediğini düşünürüm
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sebebini öğrenirdim ve ona göre tavır sergilerdim
10 Yorumla- 13 gü
Nedn böyle bsi yapsn ki onu sorarm
10 Yorumla Benim gözümde şüpheli bir konuma düşer
10 Yorumla- 13 gü
Neden yalan söylediğini sorarım
10 Yorumla kirilir ve ayrilirdim onca derdin icinden birde onun yalanlariyla ugrasamam
00 Yorumla- 13 gü
boyle bir seyi neden saklama ihtiyai duydu ki, her sehinden suphe etmeye baslarim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Acaba niye öyle yspti diye düsünürüm
00 Yorumla- 12 gü
Yalana gerek yok
00 Yorumla - 12 gü
Soyadını niye yalan soylesin.
00 Yorumla Hemen soğurum daha neler saklıyordur kimbilir
00 Yorumla- 12 gü
Sanırım or. sbu olduğunu düşünürüm guzumm
08 Yorumla- 12 gü
Ewt ben diom guzum ne oldu 🤭
- 12 gü
Osman agan kurban olsun sana mis gibisin 🌺
- 12 gü
Sende haklısın lezzetini almadığın için bilmiosun
- 12 gü
tamam kaç guzumm
u
12 günedenini sorardım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Temelimiz sağlam değilmiş ayrılırdım…
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Daha önce güven sorunu yaşadığını düşünürdüm
00 Yorumla- 13 gü
Yanlışın olduğu yerde sence doğru olur mu?
00 Yorumla - 13 gü
Hiç söylemese daha iyi benim için
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. tanınmak istemediğini
00 Yorumla- 11 gü
Sacma bi yalan
10 Yorumla - 12 gü
Bişey düşünmem
00 Yorumla - 13 gü
Sogurum
10 Yorumla - 13 gü
Çocuk oldğunu düşünürüm
10 Yorumla - 11 gü