Flörtüm benden 2 cm kısa ayrılsam mı?

(Uzun oldu, kusura bakmayın ama lütfen okuyun.) Ayrılın çünkü hiçbir zaman mutlu olamazsınız. Zaten mutlu olsaydınız böyle bir soru sormazdınız. Daha gençsiniz zaten; hemen ciddiye binecek bir durum da değilsiniz. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Yani o kişinin boyu kaç bilmiyorum ama benim boyum bir erkeğe göre normal fakat 1.75 boyla ben evde kalıyorsam, o kişi de bu boydan kısaysa o da evde kalmış demektir. Kızlar "1.80'den kısası benim kriterime göre kısa" deseler; gelip canımı da yesinler ama kızların "1.80'den kısası kendisine ben erkeğim demesin" vb. söylemleri ben ve benim gibi erkeklere acı veriyor. Abartısız artık her gün sinir, stres ve üzüntü yaşıyorum. Hiçbir zaman sevip sevilmeyeceğim yani ben bunları deyince herkes bana "ya bunlar önemli değil, önemli olan ağzın laf yapması" vb. şeyler söylüyorlar. Ya ben gerçekleri konuşuyorum; ağzım da laf yapmıyor yani hem ne konuşacağımı bilmem hem de özgüven sıfır. Sanki ağzım laf yapınca yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip birine mi dönüşeceğim?
Bu tür şeyleri düşünüyorsan sürekli, evlendiginde de veya iliskiniz uzadiginda da düşünmeye devam edceksindir sürekli. Bence ayrıl, hem onun için de hayırlısı olur. Ben de mesela kısa biriyim kendi boyuma yakın veya kızla aramda 2 cm fark oldugu biriyle çıkardım, ama böyle şeyler düşündüğünü anladıgım an ondan ayrılırdım. Çünkü ZATEN insanlar da estetik olarak yakıştırmıyor bir de ilişkide taraflardan biri bu durumdan rahatsız oluyorsa ne kadar birbirimizi seversek sevelim bu bizi yıpratacaktır.
Sadece senin psikolojinle alakalı değil maalesef. Çok ama çokkk seviyor olman lazım. Joe jonas ile Sophie Turner'ın instagramda aldığı yorumlar gibi başka insanların yorumlarına da dayanıklı olacak şekilde birbirinizi sevmeniz lazım. Zaten yorumlarda okudum erkeksi hissetmiyormuşsun onu senin yanındayken. Yanyanayken estetik de durmayacaksıniz bazılarına göre. Bence cok gecmeden kararını ver , her ihtimali düşün
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!hayatta 2 cm den daha önemli şeyler olduğunu anlayacaksın, umarım çok geç o olmaz.
emin hayat hayalerdeki gibi değil. bir noktadan sonra gerçekler başlıyor. belliki daha 20-24 lü yaşlardasın.
Olur öyle karakteri iyiyse sallaUzun bulup her gün kavgayla yaşayacağına bunla mutlu yaşa
Bu girdaba girdiysen sevmiyorsun demektir üzme boşuna boyun lafı mı olur bu işlerde ayrıl
Niye olmasın ya her şey boy pos mu
canım mısın her şey boy mu? ayrıl bu zihinle cocuğu meşgul etme
Elinde mezura ile mi geziyon
Ayrıl hatta meydanda sallandır
Kabul etmeden önce dusunseydins
Ayrık ayrılmazsan anladın gerisini
Lütfen ayrıl
Ayrıl adama yazık senle zaman kaybetmesin
bencede
boyu kaç çocuğun?
açık konuşmak gerekirse baya kısaymış. gerçi sen de uzun sayılmazsın fakat kendinden kısa birini de istememekte haklısın orası ayrı tabi. Lakin yinede suçlu sensin. En başta reddetmen gerekirdi
direkt o şekilde zaten reddedilmez fakat birkaç gün sonrasında bi bahane bulup bi şekilde bitirmen gerekirdi. yapacak bir şey yok. Ve bazı şeyler de hayatın acı gerçekleri maalesef. Fakat bizim kadınlarımızda bu boy konusundaki hassasiyet hat safhada. ortalıkta neredeyse tüm kızlar 1.80 üstü erkek bulma peşinde koşuyor. Sen de onlardan biriysen şayet doğru insanı bulmak daha da zorlaşacak
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş