Hoşlandığım çocuk bana hiç yazmadı bugün. Yarın sınava gireceğim diye olabilir mi?
4
3
Görüşünü yaz
3Kız Görüşü
4Erkek Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Gizli Üye
9 gü
Aynı derdin laciverti bende var. Sevgilime arama ders çalışıyor olurum olmazsam ben yazarım sana dedim tamam dedi. Mesajıma görüldü atmış. Cebap yok yarın sınav var çok üzgünüm şu an.
benimki de son haftalarda cok stresliydi sürekli soğuktu sordum cok korkuyorum sınavdan panik atagım var biliyosun zaten falan dedi sınav hepimizin moralini bozuyor belki o yüzdendir cok onemli cunku yarın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34Aynı derdin laciverti bende var. Sevgilime arama ders çalışıyor olurum olmazsam ben yazarım sana dedim tamam dedi. Mesajıma görüldü atmış. Cebap yok yarın sınav var çok üzgünüm şu an.
benimki de son haftalarda cok stresliydi sürekli soğuktu sordum cok korkuyorum sınavdan panik atagım var biliyosun zaten falan dedi sınav hepimizin moralini bozuyor belki o yüzdendir cok onemli cunku yarın
Ben aylardır açılmak için sınava girmesini beklediğim kıza yazdım. Onunda hissettiği birşeyler varsa yazması gerekirdi.
Sınav senesinde manita olmaz
Oldu maalesef ve senemin içine etti. Ama başka sevgilidrn bahsediyorum.
Peki sınav bitti yazdı mı
Yazdi. Kafasi esince yaziyor işte.
Kafası esince yazıyorsa maalesef cepte görüyor seni.. sende kafan esince cevap ver ya da hiç verme
Oyle yapiyorum. 😄😄 Dengeyi saglamak lazim di mi?
Seni çok üzerler be
Belki seni kendi haline bırakmak istemiştir.
Ben hep kendi halindeyim ama. Yazmayinca sıkılıyorum ve merak ediyorum.
Sen yazsaydın?
Uyuyacagim ama şimdi olmaz artik sinavdan sonra inşallah. b
Olabilir...
Ne sınavı bu
Y K S s
Yarin girecek olan sinav. 😄😄
Anladım